paja Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Mi itthon lestük ahogy megjön a vihar a város felett, villámlás ,dörgés , szivárvány meg minden..... ;) Közben nálunk meg sütött a nap.... ;) Egy kis eső jöhetett volna felénk is... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Na, hazaértem én is Szegedről... király idő volt, 1 csepp eső nem esett arra sem.. Beszámoló, meg képek, majd holnap... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Ne stoppold a képeket :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Ne stoppold a képeket :rolleyes: ;) ;) Látom, hazaértetek Ti is...akkor jó :lol: Viszont a képekre várni kell, mert nincs itthon az adatkábel, és majdcsak holnap tudom feltölteni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Kiskőrösön is csak erős szél volt, meg fölhőátvonulás, semmi több.Nagyobbik lányom meg 6éves lett, aztán teljesült az álma, és kapott görkorit meg védőfelszerkót, amit már felavatott, viszont kb. 20 perc ügyetlenkedés után pikk-pakk megtanult talpon maradni, és ma is igennagy kört mentünk, olykor határozottan gyorsan.Baróó ügyes jány. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 A tegnapi, szegedi taliról készült képeket felraktam ide: Országos Autósklub Találkozó topik Akik nem jöttek el, azoknak érdemes megnézni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július6, 2008 Megoszt Elküldve Július6, 2008 Akik nem jöttek el, azoknak érdemes megnézni ;) Látom, az a párducmintásbikinis sexgepárd tseszte a fantáziádat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Látom, az a párducmintásbikinis sexgepárd tseszte a fantáziádat! ;) :rolleyes: hááát, igen, Ő nagyon ott volt a toppon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Az nem is top, hanem bikini. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Már megint régen jártam erre, most is csak egy hírt hozok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Sok boldogságot nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Már megint régen jártam erre, most is csak egy hírt hozok ;) http://www.sziszi.com/meghivo.jpg Sok Boldogságot! Megyünk dudálni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Már megint régen jártam erre, most is csak egy hírt hozok :lol: http://www.sziszi.com/meghivo.jpg Nem baj Sziszi!Neked se' legyen jobb! :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Király. Kocsit mostan és már szakad is. A jó édes ...............! A Balcsinál sem esett az eső, sőt kimondottan kellemes volt. Képeket csináltam én is, majd teszek fel párat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 A Balcsinál sem esett az eső, sőt kimondottan kellemes volt. Képeket csináltam én is, majd teszek fel párat. ;) Muti! ;) más: Tomi apuját láttam itt az utcánkban, elég durván tiporta a Vekinek.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Anyukám fogott egy kisebb fajta halat pénteken délután.Má' megettük...... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Tomi apuját láttam itt az utcánkban, elég durván tiporta a Vekinek.... ;) áááá, biztos rosszul láttad... :lol: :lol: Megjártam ma délelött, nagy büdös pestet... :rolleyes: Fél óra alatt fent voltam 75km, és az utolsó 9km-ert a célig, persze azt már bent a városban, sikerült 1 óra alatt megtenni... ;) gratulálok a 4-es metróhoz...is Visszafelé szerencsére jobban tudtam haladni. B) Szóval, JOhnny, nem irigyellek.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Köszi szépen mindenkinek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Szóval, JOhnny, nem irigyellek.. :rolleyes: Napközben halál pest,csakis BKV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Napközben halál pest,csakis BKV. az is ugyanúgy ott araszolt a dugóba... :rolleyes: esetleg metró... vagy villanyos.... ;) amúgy, mi volt ma reggel? mesélj már... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Na, csak nem úsztam meg, haza felé a Cifra Palota lámpánál elkapott az áldás.A Jókaiig bírtam, aztán beálltam a fák alá kisit.Aztán nem volt mit tenni, felvettem a napszemcsit, hogy legalább a szömömet ne baxa az időjárás, és hazazúgtam szépen.Vicces volt.Jó dolog, hogy ilyen erős a köz.vil! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 az is ugyanúgy ott araszolt a dugóba... :rolleyes: esetleg metró... vagy villanyos.... ;) amúgy, mi volt ma reggel? mesélj már... ;) Amerre nekem kell majd járni vili,metr aztán HÉV,szal... Majd személyessen elmondom,de hétfőn már amott várnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Na, csak nem úsztam meg, haza felé a Cifra Palota lámpánál elkapott az áldás. Amikor én jöttem haza, sem kadafalván, sem a szécsényiben nem esett... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Amerre nekem kell majd járni vili,metr aztán HÉV,szal... Majd személyessen elmondom,de hétfőn már amott várnak. oké :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Amikor én jöttem haza, sem kadafalván, sem a szécsényiben nem esett... ;) A cégnél már elkezdte, ott kivártam.Utána nem is volt gond.Ha a JET kútnál szokásomhoz híven átmejek a piroson, akkor nem lett volna gond.Kb. azt az időt buktam be! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts