Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ma egy kisit korán kellett kelnem, mert ki kellett még meló előtt szaladnom Petőfibe némi cuccért.4:30-kor ébredtem, és 4:53-ra már vissza is értem.Forgalom semmi, sikerült némi zöldhullámra is szert tennem, igaz a Domb elkerülőn kisit meghajtottam oda és vissza is.De máshol nem mentem kimondottan gyorsan.... :rolleyes: Érdekes volt... ;)

Elküldve
Ma egy kisit korán kellett kelnem, mert ki kellett még meló előtt szaladnom Petőfibe némi cuccért.4:30-kor ébredtem, és 4:53-ra már vissza is értem.Forgalom semmi, sikerült némi zöldhullámra is szert tennem, igaz a Domb elkerülőn kisit meghajtottam oda és vissza is.De máshol nem mentem kimondottan gyorsan.... :rolleyes: Érdekes volt... ;)

Micsoda élményed vannak már hajnalban. Nekem is lassan indulnom kellene melóba, de még ki sem látok a fejemből ;)

Elküldve

Köszönöm Udinak, és J0hnnynak a tegnap esti szerelést, most már én is olcsóbban közlekedem. (kopp, kopp, kopp)

Kicseréltem a csövet is, kis gondot csináltam is magamnak, mert a gázbowden biztosítóját lelöktem, és majdnem alapjáraton közlekedtem a melóba.

Losi negszakértette, azóta működik.

Elküldve

Asszem este az én gépsasomat is meg kellene szakérteni, mert valami gáz van a klímámmal... :rolleyes:

Ha bekapcsolom, akkor elég érdekes hangok jönnek elő a motortérből... ;)

Elküldve

idetelepítettek hozzánk néhány tucat diák munkaerőt

főnököm odajön issue-t megbeszélni, egyszercsak mondja, hát mégis milyen már, nem furcsa, micsoda óvádosokat küldtek?!

Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák....

főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket....

Elküldve

:rolleyes: ;) ;) :lol:

Elküldve
idetelepítettek hozzánk néhány tucat diák munkaerőt

főnököm odajön issue-t megbeszélni, egyszercsak mondja, hát mégis milyen már, nem furcsa, micsoda óvádosokat küldtek?!

:rolleyes: ;) ;) :lol: :lol:

Ez über LOL!

Elküldve
Légyszives elmaradt megint... :rolleyes:

mert nem kérés hanem kérdés!

leszarom, hogy mennyire tiszta, te is leszarod és mindenki leszarja igaz?

Nem lemosni akarod hanem kötekedni.

Elküldve
mert nem kérés hanem kérdés!

leszarom, hogy mennyire tiszta, te is leszarod és mindenki leszarja igaz?

Nem lemosni akarod hanem kötekedni.

Bocs,de pl Mélykék Pista felhívott,hogy gond lenne-e nálam tárolni a kocsit holnapig.

Ő legalább telefonált és bizony azt tudta mondani,hogy: légyszives vagy megkérhetlek valamire stb.

Elküldve
Bocs,de pl Mélykék Pista felhívott,hogy gond lenne-e nálam tárolni a kocsit holnapig.

Ő legalább telefonált és bizony azt tudta mondani,hogy: légyszives vagy megkérhetlek valamire stb.

tudom én mondtam neki, hogy neked van hozzáférhető üdvarod mert én sajna 7kor megyek dolg dunavecsére ő meg nem akar olyan korán kelni. érthető :rolleyes:

Elküldve
tudom én mondtam neki, hogy neked van hozzáférhető üdvarod mert én sajna 7kor megyek dolg dunavecsére ő meg nem akar olyan korán kelni. érthető :rolleyes:

Persze,csak vártam,hogy hívsz majd,hogy akkor jöttök,hozzátok.

Elküldve
Persze,csak vártam,hogy hívsz majd,hogy akkor jöttök,hozzátok.

egyedül vagyok, milyen jöttök, kivel?

Majd este ha sokan leszünk elvisszük. Csabinak úgy is ragasztani kell Blitz matricát. :rolleyes:

Elküldve

Ugye a többi topicban az offolásnak, meg egymás basztatásának most vége?

Jön a szelidi hétvége ott kitombolhatjuk magunkat.

Úgy látom ma mindenki elég feszült, a melóhelyen nekem is volt afférom az egyik kollegával. Mindenki nyugodjon meg, egy hét múlva együtt isszuk a söröket a tábortűz mellett

Meg csapkodjuk egymáson a szúnyogokat. ;) :rolleyes:

Elküldve
Sajna én sem tudtam sokáig maradni ma este, de jövőhét péntektól - vasárnapig szabi van minden téren :rolleyes:

Aztán 7közben majd megbeszéljük, hogy ki és mit hozzon, mert aztat nem sikerült! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.