warwolf Elküldve Július3, 2008 Elküldve Július3, 2008 Udi írta: :rolleyes: Tisztára mint a Futó Gabi! ;)
warwolf Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Ma egy kisit korán kellett kelnem, mert ki kellett még meló előtt szaladnom Petőfibe némi cuccért.4:30-kor ébredtem, és 4:53-ra már vissza is értem.Forgalom semmi, sikerült némi zöldhullámra is szert tennem, igaz a Domb elkerülőn kisit meghajtottam oda és vissza is.De máshol nem mentem kimondottan gyorsan.... :rolleyes: Érdekes volt... ;)
Joee Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 warwolf írta: Ma egy kisit korán kellett kelnem, mert ki kellett még meló előtt szaladnom Petőfibe némi cuccért.4:30-kor ébredtem, és 4:53-ra már vissza is értem.Forgalom semmi, sikerült némi zöldhullámra is szert tennem, igaz a Domb elkerülőn kisit meghajtottam oda és vissza is.De máshol nem mentem kimondottan gyorsan.... :rolleyes: Érdekes volt... ;) Micsoda élményed vannak már hajnalban. Nekem is lassan indulnom kellene melóba, de még ki sem látok a fejemből ;)
Stefan Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 warwolf írta: Tisztára mint a Futó Gabi! :rolleyes: és tényleg ;) ;) :lol:
ENDYKA Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Ez lenne a jövő? Nállunk tuti nem, de Amcsi a lehetőségek hazája...
Gepard Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Köszönöm Udinak, és J0hnnynak a tegnap esti szerelést, most már én is olcsóbban közlekedem. (kopp, kopp, kopp) Kicseréltem a csövet is, kis gondot csináltam is magamnak, mert a gázbowden biztosítóját lelöktem, és majdnem alapjáraton közlekedtem a melóba. Losi negszakértette, azóta működik.
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Asszem este az én gépsasomat is meg kellene szakérteni, mert valami gáz van a klímámmal... :rolleyes: Ha bekapcsolom, akkor elég érdekes hangok jönnek elő a motortérből... ;)
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Ráér valaki lemosni a Corsát? Itt van az udvaromon a Jókain.
berlina Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 idetelepítettek hozzánk néhány tucat diák munkaerőt főnököm odajön issue-t megbeszélni, egyszercsak mondja, hát mégis milyen már, nem furcsa, micsoda óvádosokat küldtek?! Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák.... főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket....
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 berlina írta: Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák.... főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket.... :rolleyes: ;) ;) :lol:
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 tomi023 írta: Ráér valaki lemosni a Corsát? Itt van az udvaromon a Jókain. Légyszives elmaradt megint... :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 berlina írta: idetelepítettek hozzánk néhány tucat diák munkaerőt főnököm odajön issue-t megbeszélni, egyszercsak mondja, hát mégis milyen már, nem furcsa, micsoda óvádosokat küldtek?! Zoli odanéz: falkában vonulnak a hamvasbőrű miniszoknyák.... főnök: ja bocs, te nem női főnökszemmel nézed őket.... :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Ez über LOL!
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 J0hnny írta: Légyszives elmaradt megint... :rolleyes: mert nem kérés hanem kérdés! leszarom, hogy mennyire tiszta, te is leszarod és mindenki leszarja igaz? Nem lemosni akarod hanem kötekedni.
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 tomi023 írta: mert nem kérés hanem kérdés! leszarom, hogy mennyire tiszta, te is leszarod és mindenki leszarja igaz? Nem lemosni akarod hanem kötekedni. Bocs,de pl Mélykék Pista felhívott,hogy gond lenne-e nálam tárolni a kocsit holnapig. Ő legalább telefonált és bizony azt tudta mondani,hogy: légyszives vagy megkérhetlek valamire stb.
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 J0hnny írta: Bocs,de pl Mélykék Pista felhívott,hogy gond lenne-e nálam tárolni a kocsit holnapig. Ő legalább telefonált és bizony azt tudta mondani,hogy: légyszives vagy megkérhetlek valamire stb. tudom én mondtam neki, hogy neked van hozzáférhető üdvarod mert én sajna 7kor megyek dolg dunavecsére ő meg nem akar olyan korán kelni. érthető :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 tomi023 írta: tudom én mondtam neki, hogy neked van hozzáférhető üdvarod mert én sajna 7kor megyek dolg dunavecsére ő meg nem akar olyan korán kelni. érthető :rolleyes: Persze,csak vártam,hogy hívsz majd,hogy akkor jöttök,hozzátok.
tomi023 Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 J0hnny írta: Persze,csak vártam,hogy hívsz majd,hogy akkor jöttök,hozzátok. egyedül vagyok, milyen jöttök, kivel? Majd este ha sokan leszünk elvisszük. Csabinak úgy is ragasztani kell Blitz matricát. :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 tomi023 írta: egyedül vagyok, milyen jöttök, kivel? Mostmár ezt is tudom. Te is olyan vagy mint a kollegám.Azt hiszed gondolat olvasó vagyok. :rolleyes:
Kacsero Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 tomi023 írta: ... Csabinak úgy is ragasztani kell Blitz matricát. ;) Ha erre készülsz, akkor azt elb@sztad :rolleyes:
Gepard Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Ugye a többi topicban az offolásnak, meg egymás basztatásának most vége? Jön a szelidi hétvége ott kitombolhatjuk magunkat. Úgy látom ma mindenki elég feszült, a melóhelyen nekem is volt afférom az egyik kollegával. Mindenki nyugodjon meg, egy hét múlva együtt isszuk a söröket a tábortűz mellett Meg csapkodjuk egymáson a szúnyogokat. ;) :rolleyes:
Joee Elküldve Július4, 2008 Elküldve Július4, 2008 Sajna én sem tudtam sokáig maradni ma este, de jövőhét péntektól - vasárnapig szabi van minden téren :rolleyes:
warwolf Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Joee írta: Sajna én sem tudtam sokáig maradni ma este, de jövőhét péntektól - vasárnapig szabi van minden téren :rolleyes: Aztán 7közben majd megbeszéljük, hogy ki és mit hozzon, mert aztat nem sikerült! ;)
Joee Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Király. Kocsit mostan és már szakad is. A jó édes ...............!
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Elküldve Július5, 2008 Joee írta: Király. Kocsit mostan és már szakad is. A jó édes ...............! :rolleyes: ;) ;) Én a petöfiben voltam CSabinál,egy csepp sem esett!
Recommended Posts