warwolf Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 én 3000-et fizettem. szerintem 950 két szelet rántotthúsért sok. Na más: Aki otthon van holnap Losi Johnny!!! ki tudtok menni a TAKT kereskedésbe (A Csabi ott dolg ugye Losi) meg kellene vizsgálni egy piros ASTRA -t Hétfőn tudok én is menni daaig jól esne egy telefon, hogy Hiltis autó-e?! Jobb ajtó és a festésen látszana. esetleg egy fúrószár a pótheréknél. :rolleyes: olaszból jött-e 1000x Köszi! Hogy ne érje szó a ház elejit, kimotorozok odáig (max. 1.5km) .Aztán amennyire lehet, körbevizslatom.Bár Astra G-ben kicsit sem vagyok otthon.
tomi023 Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Hogy ne érje szó a ház elejit, kimotorozok odáig (max. 1.5km) .Aztán amennyire lehet, körbevizslatom.Bár Astra G-ben kicsit sem vagyok otthon. jajdenagyonköszönöm, :rolleyes: ;) ;) majd csörgess meg légyszi, és átbeszéljük!!!
warwolf Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 jajdenagyonköszönöm, :rolleyes: ;) ;) majd csörgess meg légyszi, és átbeszéljük!!! olrájt.
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Jó volt ez így, de frankón nem hallottuk mikor beindult, pedig le volt húzva mind2 első ablak.Biztos a kendő miatt! :rolleyes: Én nem is hallottam mi van,csak azt figyeltem mit ír a BC.Egyszer csak lett pillanatnyi fogyi hirtelen 14-15-17liter,aztán 2-1,2,akkor ordítottam Csabinak,hogy ez megy bameg,lépd a kuplungot be.Ő csak kamillázott mi van. ;) Én meg sóhajtottam egy nagyot,hogy az Y20DTH-hoz is értünk mostmár! ;)
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Én holnap délig alszom(telefonok szigorúan kikapcsolva ;) ),aztán ebéd,forma-1/motoGP,aztán tűz ki Csabihoz befejezni a vekit. Losi!Ha emberi időben mész mustrálni,kimegyek veled fikázni szivesen. :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 :rolleyes: Én meg sóhajtottam egy nagyot,hogy az Y20DTH-hoz is értünk mostmár! ;) akkor értsé má egy kicsit holnap a G astra hoz is lécci ;)
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 akkor értsé má egy kicsit holnap a G astra hoz is lécci :rolleyes: Majd ha letudod írni,hogy légyszives! ;)
warwolf Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Majd ha letudod írni,hogy légyszives! ;) No igen...... :rolleyes: :lol: Amúgy valszeg még 9 előtt/környékén, mert elígérkeztem a csajoknak, hogy családilag mejünk a strandra, aztán milyenek a nők....behajtják kíméletlenül! ;)
Kacsero Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 GSiCsabi: azért nem volt az 50%-os emelés. (Pl: Gyros tányéron 750-->850, stb) Sorry... ;) 30%-ot akartam írni...de nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem kicsit emelkedtek az árak... :rolleyes: A La Verdét, nem igazán részesíteném én sem jó ötletnek, mert télleg csak pizzájuk van,meg nincs is oly közel...akkor inkább maradjon az E.B..... szerintem. ;)
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 No igen...... :rolleyes: :lol: Amúgy valszeg még 9 előtt/környékén, mert elígérkeztem a csajoknak, hogy családilag mejünk a strandra, aztán milyenek a nők....behajtják kíméletlenül! ;) Akkor én ezt most kihagyom,fel nem kelek olyan korán. :lol: Egyszer csinálhatnánk egy szexciós strandolást. ;)
Kacsero Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 .... aztán max. 150m húzás után életre kelt.Nagyon szépen járt a mocija, Morgó szívéről szemmel látahtóan ölég nagy kő esett le.Egyelőre minden rendben van, úgyhogy a mechanikai szakasz befejezte a dolgot. Ennyi...... ;) :rolleyes: Gratula a csapatnak :lol: ;)
warwolf Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Egyszer csinálhatnánk egy szexciós strandolást. :rolleyes: Hunyadiba kellene leszervezni a dolgot.Az frankón családi lenne...... ;) ;) Gratula a csapatnak :lol: :lol: Te is benne voltál! :lol:
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 :rolleyes: Gratula a csapatnak :lol: ;) Na oszt mikor megyünk lagziba? ;)
Kacsero Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Mert nősülsz? :rolleyes: vagy inkább menjünk "paraszt-lagziba"? ;) ;)
Kacsero Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Te is benne voltál! ;) De én csak kicsit... :rolleyes: az oroszlán részét Ti csináltátok... ;)
Gepard Elküldve Június21, 2008 Elküldve Június21, 2008 Gepárdot láttam ma az Izsákin ... Épp Morgónál voltam, vittem a műszerfal szereléshez szerszámot, cserébe hoztam egy másikat szúnyogháló szereléshez.
warwolf Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 De én csak kicsit... :rolleyes: az oroszlán részét Ti csináltátok... ;) Csináltad te na! ;)
tomi023 Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Losi Köszi az infót! Megyek haza inkább ma és megnézem én is, holnap meg kivitetem Árpihoz átvizsgára. Aztán lealkudom. A Kiskőrösi így lehet el is vérzett, mert 2001 és nem 2005 az árakülönbség meg csak 1-2 100e max.
tomi023 Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 hazajöttem inkább ma, megnéztem a pirosat én is. - első lökös valszeg cserélve volt - TYC lámpák elöl, nem gyáriság - első dobbetétek újak - hátsó dobbetétek újak - hátsó lökhárító cserélve volt, az is új. - csomagtér ajtó nem illeszkedik a jobb lámpához, ill nagyon passzos, - helyenként megfolyt a festék, mintha a két oldala teli fényt kapott volna, - full polír. amúgy az autó szépen össze van rakva csak a hátsó ajtó nem passzol szépen, de az a vectran sem volt jó és Baranyi Feri tekert a gumi bakon, azóta jó. Ha a motorja jó, és nem csalnak évjáratot...? A gumik újak, ennek lehet az az oka, hogy a futómű nem áll a helyén és koptatja a gumit. Ezt meg kell mérni. Beszélek Árpival és kivitetem oda átvizsgálásra. Nekem egyébként nagyon tetszik. Eddig talán ez a leg... :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 G Astra alvázszám megfejtése kellene, az évjárat miatt, esetleg a gyártás helye.
warwolf Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Losi Köszi az infót! NM. Amúgy voltunk ma családilag strandolni.Nevetséges belépőárak vannak.A gyerkőcök beugrója 850ft, a felnőtteké pedig 1200ft volt.Így 4300ft volt csak a beugró.Szerencsére üdülési csekket elfogadtak, így fel is használtam gyorsan.De az biztos, hogy lassan ez is úri passziónak minősül a szememben.Nem is voltak túl sokan, viszont közöttük is inkább családosok voltak többségben.Meg egy rakás "svéd" is.Hogy azoknak miből tellik bakker.....
tomi023 Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 a svédek mindenhol ott vannak... én nem voltam még a kecskeméti strandon, csak dekorálni. Köv hétvégén a balatonra megyek 3-4 napra, így biztos nem leszek meeten. Aki akar lejöhet szombaton fürdőzni, szabad strand van és negyon kellemes helyen. nincsenek sokan. Viszont csak 2 szabad ágy van a kecóban. A T.I . S. Sokadik próbálkozásra ment fel a vista alá. de fenn van, persze magyarázatot nem tudok. Reggel megnézem a piros alvázszámát a kódfejtőben :rolleyes: ;) ;) hogy meg fognak lepődni ha felnyitom a laptopot a kereskedésben... :lol:
warwolf Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 hogy meg fognak lepődni ha felnyitom a laptopot a kereskedésben... ;) Vagy elzavarnak majd! :rolleyes:
tomi023 Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Vagy elzavarnak majd! :rolleyes: kéne még egy tech2 usb csati ;) ;) :lol:
J0hnny Elküldve Június22, 2008 Elküldve Június22, 2008 Na most értem haza Csabitól. Helyzetjelentés: -plusz szivargyújtó behúzva az akksitól -tolatóradar szintén kész -hátsó lökös fent -Udi építi a belsőt is,küszöb visszarakva A héten folyt köv.
Recommended Posts