J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ekkora pangás van ... na jó én lehúztam reggel 6 kor a balcsira. :D :D :P Mindjárt sírok,úgy sajnálak! ;) Én meg holnap irány az új melóhely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ekkora pangás van ... na jó én lehúztam reggel 6 kor a balcsira. :D :P ;) Reggel6kor ? :D Normáááális vagy ? B) B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Mindjárt sírok,úgy sajnálak! :D Én meg holnap irány az új melóhely. De ma még csak szerda van! :P Nem csütörtökön mész? ;) Egy élmény volt szakadó esőben melóba jönni.Ikor elindultam, még egész normális, szemerkélő eső volt, aztán belehúzott amint elértem a Nagykőrösiig.Utána meg folyamatos volt a buli a melóhelyig..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Reggel6kor ? :D Normáááális vagy ? :D :P ;) B) Szombaton én is olyantájt gondolok elindulni, szintén balcsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Merci, Kecsón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Merci, Kecsón! Kivi leszek hová építik majd fel....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 De ma még csak szerda van! :D Nem csütörtökön mész? :D Nem,ma megyek,fent alszom az albiban,havernál.Beszéltem vele,új albiban vannak,én még a régire emléxem,de az új még közelebb van a melóhelyemhez! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem,ma megyek,fent alszom az albiban,havernál.Beszéltem vele,új albiban vannak,én még a régire emléxem,de az új még közelebb van a melóhelyemhez! :D Akkor mégjobb.Már csak össze kell jönnie, és rád kell esnie a választásnak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Akkor mégjobb.Már csak össze kell jönnie, és rád kell esnie a választásnak. :D Na igen,reménykedem,hogy összejön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 békávés békávés békávés !!! metrolovag ---------------- az elöbb beszállt a liftbe egy fehér horgolt blúz, én meg úgy maradtam földszintig........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 békávés békávés békávés !!! metrolovag ---------------- az elöbb beszállt a liftbe egy fehér horgolt blúz, én meg úgy maradtam földszintig........ :D :D Zoli az ilyenekkel mindig kiüt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 békávés békávés békávés !!! metrolovag ---------------- az elöbb beszállt a liftbe egy fehér horgolt blúz, én meg úgy maradtam földszintig........ :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nemsemmi.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nemsemmi.... ;) Lassan ott tartunk,hogy nem is olyan nagy gáz,hogy nem tudok szélvész gyorsan menni a gépsassal! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Mindenképp be kell szúrjam ide is hátha nem tudja még mindenki http://www.ebroker.hu/pls/ebrk/new_cikkek_...kk_id=169694129 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Mindenképp be kell szúrjam ide is hátha nem tudja még mindenki http://www.ebroker.hu/pls/ebrk/new_cikkek_...kk_id=169694129 Merci, Kecsón! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Szombaton én is olyantájt gondolok elindulni, szintén balcsira. Akkor te sem vagy az.... :rolleyes: ;) ;) Minek olyan korán ? Ne lopja el senki, főlebb ebben a banánérlelő melegben :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 :rolleyes: Kartárs is csak ír és ír és nem olvas ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 :rolleyes: Látod, gyorsabb voltam, bibibi! ;) Hogy ne legyek Off-->Magyarországra/Bp/ költözik az EIT is, mely az EU-ós K+Fért lesz felelős-->cél: behozni a lemaradásunkat az USA-val és a Japókkal szemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Kartárs is csak ír és ír és nem olvas ;) ;) :lol: Megint mit csináltam? :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Micsoda megfigyelő.Egy Sherlock Holmes! ;) Csak azt nem értem,hogy ha csak súroltad a várost,miért kellett volna nekünk díszsorfalat állni ehhez? ;) :lol: Egy szóval nem írtam ,hogy díszsorfalat kellett volna állni. :rolleyes: Főleg Neked nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Megint mit csináltam? :rolleyes: ;) Nem rád gondoltak.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nem rád gondoltak.. :lol: Nos, nem :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Nos, nem :lol: :lol: :lol: B) Tuttamm! :rolleyes: ;) Egy szóval nem írtam ,hogy díszsorfalat kellett volna állni. ;) Főleg Neked nem. Ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 eit csak pályázat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts