Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ekkora pangás van ...

na jó én lehúztam reggel 6 kor a balcsira.

:D :D :P

Mindjárt sírok,úgy sajnálak! ;)

Én meg holnap irány az új melóhely.

Elküldve
Mindjárt sírok,úgy sajnálak! :D

Én meg holnap irány az új melóhely.

De ma még csak szerda van! :P Nem csütörtökön mész? ;) Egy élmény volt szakadó esőben melóba jönni.Ikor elindultam, még egész normális, szemerkélő eső volt, aztán belehúzott amint elértem a Nagykőrösiig.Utána meg folyamatos volt a buli a melóhelyig..... :D

Elküldve
De ma még csak szerda van! :D Nem csütörtökön mész? :D

Nem,ma megyek,fent alszom az albiban,havernál.Beszéltem vele,új albiban vannak,én még a régire emléxem,de az új még közelebb van a melóhelyemhez! :P

Elküldve
Nem,ma megyek,fent alszom az albiban,havernál.Beszéltem vele,új albiban vannak,én még a régire emléxem,de az új még közelebb van a melóhelyemhez! :D

Akkor mégjobb.Már csak össze kell jönnie, és rád kell esnie a választásnak. :D

Elküldve

békávés békávés békávés !!!

metrolovag

----------------

az elöbb beszállt a liftbe egy fehér horgolt blúz, én meg úgy maradtam földszintig........

Elküldve

metrolovag

----------------

az elöbb beszállt a liftbe egy fehér horgolt blúz, én meg úgy maradtam földszintig........

:D :D

Zoli az ilyenekkel mindig kiüt. :P

Elküldve

metrolovag

----------------

:D :D :P

Elküldve
Szombaton én is olyantájt gondolok elindulni, szintén balcsira.

Akkor te sem vagy az.... :rolleyes: ;) ;)

Minek olyan korán ?

Ne lopja el senki, főlebb ebben a banánérlelő melegben :lol: :lol: :lol:

Elküldve
:rolleyes:

Látod, gyorsabb voltam, bibibi! ;)

Hogy ne legyek Off-->Magyarországra/Bp/ költözik az EIT is, mely az EU-ós K+Fért lesz felelős-->cél: behozni a lemaradásunkat az USA-val és a Japókkal szemben.

Elküldve
Micsoda megfigyelő.Egy Sherlock Holmes! ;)

Csak azt nem értem,hogy ha csak súroltad a várost,miért kellett volna nekünk díszsorfalat állni ehhez? ;) :lol:

Egy szóval nem írtam ,hogy díszsorfalat kellett volna állni. :rolleyes:

Főleg Neked nem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.