tomi023 Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Csabi dolgozol holnap este? Deák Árpihoz kellene kivinni a kocsim és behozni engemonnan. Vagy valaki más jelentkező? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Deák Árpihoz kellene kivinni a kocsim és behozni engemonnan. Vagy valaki más jelentkező? sajnos, most nem tudok rajtad segíteni... sorry... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 A vétó él... nem lesz autómata, a család nem akarja az enyémet cégesnek így ők választanak egy autót. Ezt választották: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 No. ból behozott kicsit festegetett bal háta puffos volt meg ilyenek. Azért ne kapkodd el, jól nézd / nézesd át ! Érdekes , hogy 90 párezer km. van a legtöbb hasonlókorú használtautóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Azért ne kapkodd el, jól nézd / nézesd át ! Érdekes , hogy 90 párezer km. van a legtöbb hasonlókorú használtautóban. Sztem, a tormásiéknál beszámíthatták ezt a gépet... :D Lehet,hogy magánkézből, olcsóbban lehetne hozzájutni ilyenhez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Miért nem dudáltál? Nameg mikor, melyik részen voltál? M5 déli lehajtó és Martfű volt az uticél. Odaértem és 10 perc után Go vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 M5 déli lehajtó és Martfű volt az uticél. Odaértem és 10 perc után Go vissza. :D Ergo bent sem voltál a városban,csak a 44-es elkerülőn mentél végig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ergo bent sem voltál a városban,csak a 44-es elkerülőn mentél végig. Kint volt a Kecskemét tábla thát bent voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kint volt a Kecskemét tábla thát bent voltam. B) :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kint volt a Kecskemét tábla thát bent voltam. :D Ja igen, a reptér mellett tényleg kint van. :D Irvine a Rózsa utca hol van Kecskeméten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 ... a Rózsa utca hol van Kecskeméten? a navid nem tudja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Ja igen, a reptér mellett tényleg kint van. :D Irvine a Rózsa utca hol van Kecskeméten? Rózsavölgyi tér van a Vacsi közön...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Kint volt a Kecskemét tábla thát bent voltam. ;) Micsoda megfigyelő.Egy Sherlock Holmes! :D Csak azt nem értem,hogy ha csak súroltad a várost,miért kellett volna nekünk díszsorfalat állni ehhez? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Haverom IRC quit msg-je: Ha anyósod csókol, gondolj arra, hogy Krisztus is szenvedett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 akkor még mindíg nem tudom ki fog kijönni velem Árpihoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 a navid nem tudja? :D Szerinted? Azon kerestem először.:D Egyébként nincs rajta, meg a neten sem találtam Kecskeméten Rózsa utcát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 akkor még mindíg nem tudom ki fog kijönni velem Árpihoz! Sajnos ém sem tudok segejteni, mert egész 7 be van táblázva....Délelőttösség rlz, aztán minden du.ra marad... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 céges 1 és a Vectrat meg beszámíttatom egy új hiace-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ... már nem toyotás ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 céges 1 és a Vectrat meg beszámíttatom egy új hiace-ba. Kitűnő gondolat..... :D Mivel a gazdaségosági szempontokat kell néznem 2 személyes VAN lesz a következő, G Astra klímával. Sajnos ebből nem volt automata... Akkor a feladat adott.Jöhet a VAN, Veki ker.be, aztán meg jöhet az MV6 Caravan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Akkor a feladat adott.Jöhet a VAN, Veki ker.be, aztán meg jöhet az MV6 Caravan. Sosem fogom megérteni ezt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Sosem fogom megérteni ezt... :D Gondolkodj Corsásként! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Gondolkodj Corsásként! :D Azt nem lehet! :D Ott nem az agy beszél,hanem az adrenalin! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Azt nem lehet! :D Ott nem az agy beszél,hanem az adrenalin! :P van benne igazság ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 van benne igazság :P :D Ugye?,Csak nem beszélek zőődeket!Most nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ekkora pangás van ... na jó én lehúztam reggel 6 kor a balcsira. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts