Joee Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 azt mondjak ott erdemes szetnezni a bontokban mert ocson adnak mindent. Lehet megvarom a hutoraccsal. _________________ Na erre azért ne esküdj! :wink: Nem akarok, csak ha már ott vagyok nem tart sokba benézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 A "benézés" elvileg ingyé van! :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január30, 2005 Megoszt Elküldve Január30, 2005 A "benézés" elvileg ingyé van! :) :D :lol: Remeéljük azért még nem húznak le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Na már megint esik ez hó. Úgy néz ki ma megint nagy szánkózás lesz este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Na erre varjatok gombot: ma reggel bementem dolgozni és azt mondták, hogy napoljuk el a munkát és go home :) Hiába könyörögtem egy kis munkáért nem engedtek dolgozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nincs felvétel nálatok????? :roll: :wink: :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Elsejével mint utólag kiderült beindul a meló, úgyhogy ez olyan "jól jegyezd meg, mert több az életben nem lesz" akció volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Hol is van ez pontosan?Mert akkor lehet, hogy lovat váltok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sziszi, Joe ma is szánkóztok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sziszi, Joe ma is szánkóztok? :) Udv! Ha osszegyulik a banda ma is nyomjuk a szankazast, de eddig nem sok a vallakozo szellem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Pedig hóból most van utánpótlás, most is szakad rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Hát, itt felénk gyűlik a szánkóznivaló!!!! A család vérmesebb tagjai pörögni akarnak a kocsimmal, de tudom, hogy csak azért, hogy utána elmondhassák, hogy az ő farmotoros gépükkkel sokkal jobban lehet csapatni! :) Az itteni Tesco parkolójában éjjel Trabisok randalíroztak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Itt meg a kórház mentőbejáratával szembeni parkolóban ladás ürge nyomta, de látszik is a havon, hogy nem volt egyedül :) Kanyarok már jól be voltak járatva.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 SzaB mit csinálsz te itt a szomszédban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 nem megyunk szankozni, mert mulkor asszony nagyot esett es meg le van serulve szegenyke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 nem megyunk szankozni, mert mulkor asszony nagyot esett es meg le van serulve szegenyke Hát ez nem szép dolog. Viszont van előnye, lehet ápolgatni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sajna elmaradt a szánkózás. Nem akart senki a barátnőmön kívül. Egyedül meg nem buli. Talán holnap. Megyek kézifékezni :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Sajna elmaradt a szánkózás. Nem akart senki a barátnőmön kívül. Egyedül meg nem buli. Talán holnap. Megyek kézifékezni :) . ultesd a leghatsora, csapasd meg a kanyarban ahogy engem es majd nem lesz tobbet kedve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 ultesd a leghatsora, csapasd meg a kanyarban ahogy engem es majd nem lesz tobbet kedve :D Nekunk ugyebar cask egy szankonk van. Hogy ultessem a leghatsora? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 SzaB mit csinálsz te itt a szomszédban? Tesóm barátnőjét vittem haza, mert másnap korán reggel elintéznivalója volt. Haza meg a sport utca felé mentem direkt, mert érdekelt más is gondolt-e a parkolóra. És nem voltam vele egyedül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Nekunk ugyebar cask egy szankonk van. Hogy ultessem a leghatsora? :? akkor egy kotelre, az lenyeg hogy hosszu legyen :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Tesóm barátnőjét vittem haza, mert másnap korán reggel elintéznivalója volt. Haza meg a sport utca felé mentem direkt, mert érdekelt más is gondolt-e a parkolóra. És nem voltam vele egyedül. :lol: Na adtál egy 5letet.Holnap meló után ha még lesz miért, elnézek arra.Ma meg sikeresen keresztbe jöttem ki a Mindszentiről a Halasira.Még szerencse, hogy nem jött senki.Azért sikerült megfognom, meg egy kicsit direkt is volt, csak túl jól sikerült. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 S, miért pont ezt választottad?esetleg valami korábbi kapcsolat az Opellel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Előtte is vectrám volt csak szeretem mindig lecserélni újabbra, de egyébként az előző kiadásokkal sem volt semmi bajom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január31, 2005 Megoszt Elküldve Január31, 2005 Huu az mar a gep. Hany paci van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts