Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
azt mondjak ott erdemes szetnezni a bontokban mert ocson adnak mindent. Lehet megvarom a hutoraccsal.

Na erre azért ne esküdj! :wink:

Nem akarok, csak ha már ott vagyok nem tart sokba benézni.

Elküldve

Na erre varjatok gombot: ma reggel bementem dolgozni és azt mondták, hogy napoljuk el a munkát és go home :)

Hiába könyörögtem egy kis munkáért nem engedtek dolgozni :D

Elküldve

Elsejével mint utólag kiderült beindul a meló, úgyhogy ez olyan "jól jegyezd meg, mert több az életben nem lesz" akció volt :)

Elküldve

Hát, itt felénk gyűlik a szánkóznivaló!!!!

A család vérmesebb tagjai pörögni akarnak a kocsimmal, de tudom, hogy csak azért, hogy utána elmondhassák, hogy az ő farmotoros gépükkkel sokkal jobban lehet csapatni! :)

Az itteni Tesco parkolójában éjjel Trabisok randalíroztak...

Elküldve

Itt meg a kórház mentőbejáratával szembeni parkolóban ladás ürge nyomta, de látszik is a havon, hogy nem volt egyedül :) Kanyarok már jól be voltak járatva..

Elküldve
nem megyunk szankozni, mert mulkor asszony nagyot esett es meg le van serulve szegenyke

Hát ez nem szép dolog.

Viszont van előnye, lehet ápolgatni :wink:

Elküldve

Sajna elmaradt a szánkózás. Nem akart senki a barátnőmön kívül. Egyedül meg nem buli. Talán holnap. Megyek kézifékezni :) .

Elküldve
Sajna elmaradt a szánkózás. Nem akart senki a barátnőmön kívül. Egyedül meg nem buli. Talán holnap. Megyek kézifékezni :) .

ultesd a leghatsora, csapasd meg a kanyarban ahogy engem es majd nem lesz tobbet kedve :D

Elküldve

ultesd a leghatsora, csapasd meg a kanyarban ahogy engem es majd nem lesz tobbet kedve :D

Nekunk ugyebar cask egy szankonk van. Hogy ultessem a leghatsora? :?

Elküldve
SzaB mit csinálsz te itt a szomszédban?

Tesóm barátnőjét vittem haza, mert másnap korán reggel elintéznivalója volt.

Haza meg a sport utca felé mentem direkt, mert érdekelt más is gondolt-e a parkolóra. És nem voltam vele egyedül. :)

Elküldve

Tesóm barátnőjét vittem haza, mert másnap korán reggel elintéznivalója volt.

Haza meg a sport utca felé mentem direkt, mert érdekelt más is gondolt-e a parkolóra. És nem voltam vele egyedül. :lol:

Na adtál egy 5letet.Holnap meló után ha még lesz miért, elnézek arra.Ma meg sikeresen keresztbe jöttem ki a Mindszentiről a Halasira.Még szerencse, hogy nem jött senki.Azért sikerült megfognom, meg egy kicsit direkt is volt, csak túl jól sikerült. :) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.