J0hnny Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Én pedig megint nem haladtam a konténer pakolással. Lassan lehetne szekciós lapátolást csinálni, akkor talán jobban haladna. :D :P Jópénzért/sörért bármit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Az OiL-nál nem volt E85.Kénytelen voltam benyát tankolni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Az OiL-nál nem volt E85.Kénytelen voltam benyát tankolni.... :D :D mit mondták, mikor lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 :D mit mondták, mikor lesz? Nem kérdeztem rá, mert berágtam mikor megláttam.Úgy tűnik, az emberek azért csak használják ezt a naftát. :D Elvileg 200km-ig most jó vagyok....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Losi! Miért nem szólsz nekem? Nálam van mindig van E85... csak egy telefon és viszek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Losi! Miért nem szólsz nekem? Nálam van mindig van E85... csak egy telefon és viszek. :P nem jutott az eszembe.. :D De remélem, hogy a 7n már lesz, aztán telenyomom, de előtte sztem megvárom, hogy kifogyjon normálisan a jelenlegi "keverék" belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Úgy tűnik, mégis csak érdemes lesz kinézni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Losi! Miért nem szólsz nekem? Nálam van mindig van E85... csak egy telefon és viszek. :D Udi! Nekem, majd péntekre kellene 1 kannával :P persze ha majd jössz erre :D THX előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ok, rendben...csere kannát kérek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Ok, rendben...csere kannát kérek. :D Átadtam Morgónak a cuccost.Meg kaptam olyan háttérinfót, hogy gond lehet az AC-val, de lehet, hogy csak tényleg a szűrő lehet a ludas....Gyanítom, az életben nem volt még kicserélve.Addig ne vegyétek ki az injektort, míg az nincs meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Átadtam Morgónak a cuccost.Meg kaptam olyan háttérinfót, hogy gond lehet az AC-val, de lehet, hogy csak tényleg a szűrő lehet a ludas....Gyanítom, az életben nem volt még kicserélve.Addig ne vegyétek ki az injektort, míg az nincs meg. Szóval akkor most 1.2 v. 1.4? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Szóval akkor most 1.2 v. 1.4? :D C20NE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 Játszós autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 IZÉ HÁJ mi az alkalmas célszerszám vezszíj feszítésre OHC esetén? 36-os villás vagy nagyon nagyon speckó kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 mi az alkalmas célszerszám vezszíj feszítésre OHC esetén? www.pajszer.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 denagyonvicces Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 denagyonvicces Sztem nem igazán van rá speckós cucc, csak érzéssel.Az XEV vez.szíját is mindenféle spec.szerszám nélkül tették fel, és még nem szakadt el, sőt át sem ugrott. (kopp-kopp) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 denagyonvicces Faterom melóhelyén takarítás volt. Csomó mindent elhagynak a koleszosok. Zoli, én rád gondoltam, amikor megláttam ezt a könyvet. Igaz 71-es kiadás, de hátha érdekel. Diagnosztikai adatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 kéne, a gyors motorvizsgálat elméleti alapjai... tudok érte adni adni egy használt vezszíjat! (többet ér mint egy döglött macska, bár a szíjon nincs drót) addig is tök ingyen: http://digital.ktu.lt/autoclub/files/Lanci...shop.manual.rar Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 beszarok, ez magyarul van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 fejben bubuzáshoz http://rapidshare.com/files/21728937/Subar...anual.part1.rar http://rapidshare.com/files/21728938/Subar...anual.part2.rar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nem tud valaki valami jó állást számomra ? Lehet megvállok az egészségügytől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nem tud valaki valami jó állást számomra ? Lehet megvállok az egészségügytől. na, hogyhogy? :D De az a baj, hogy mindenhol dolgozni kell... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Nem tud valaki valami jó állást számomra ? Lehet megvállok az egészségügytől. de dolgozni nem akarsz ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Jövőhéten kiderül maradok-e. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts