Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én pedig megint nem haladtam a konténer pakolással.

Lassan lehetne szekciós lapátolást csinálni, akkor talán jobban haladna. :D :P

Jópénzért/sörért bármit! :D

Elküldve
:D

mit mondták, mikor lesz?

Nem kérdeztem rá, mert berágtam mikor megláttam.Úgy tűnik, az emberek azért csak használják ezt a naftát. :D

Elvileg 200km-ig most jó vagyok.......

Elküldve
Losi!

Miért nem szólsz nekem? Nálam van mindig van E85... csak egy telefon és viszek. :P

nem jutott az eszembe.. :D De remélem, hogy a 7n már lesz, aztán telenyomom, de előtte sztem megvárom, hogy kifogyjon normálisan a jelenlegi "keverék" belőle. :D

Elküldve
Losi!

Miért nem szólsz nekem? Nálam van mindig van E85... csak egy telefon és viszek. :D

Udi!

Nekem, majd péntekre kellene 1 kannával :P persze ha majd jössz erre :D

THX előre is

Elküldve
Ok, rendben...csere kannát kérek. :D

Átadtam Morgónak a cuccost.Meg kaptam olyan háttérinfót, hogy gond lehet az AC-val, de lehet, hogy csak tényleg a szűrő lehet a ludas....Gyanítom, az életben nem volt még kicserélve.Addig ne vegyétek ki az injektort, míg az nincs meg.

Elküldve
Átadtam Morgónak a cuccost.Meg kaptam olyan háttérinfót, hogy gond lehet az AC-val, de lehet, hogy csak tényleg a szűrő lehet a ludas....Gyanítom, az életben nem volt még kicserélve.Addig ne vegyétek ki az injektort, míg az nincs meg.

Szóval akkor most 1.2 v. 1.4? :D

Elküldve
denagyonvicces

Sztem nem igazán van rá speckós cucc, csak érzéssel.Az XEV vez.szíját is mindenféle spec.szerszám nélkül tették fel, és még nem szakadt el, sőt át sem ugrott. (kopp-kopp) :D

Elküldve
Nem tud valaki valami jó állást számomra ?

Lehet megvállok az egészségügytől.

na, hogyhogy? :D

De az a baj, hogy mindenhol dolgozni kell... :D :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.