warwolf Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Fogalmam sincs.Most akarom elvinni szervizbe.Tudnál ajánlani valakit? Deák Árpi, Lakitelek, Bosch szervíz.Kellőképpen képzett, és jólfelszerelt műhelye van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ezt elkúrtad! :D Helyesen: múkogy! :D basszus... elírtam. bukta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 ne mán... elírtam. bukta. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 1 is elég lett volna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez késsz! :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez késsz! :D :D :P ;) vazze... mit borult már a kis trabi... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 1 is elég lett volna! :D Csak Neked,csak Itt ,csak Most :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Csak Neked,csak Itt ,csak Most :D Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Szevasztok Most vettünk egy H Astra 1,7cdti 100Le autót. Hidegen indítva az olaj lámpa 3-4 másodpercig világít és a hangja is "traktoros" . Valaki tudna e segíteni mi lehet a problémája , km állása 45000km és 2005-ös a jármű. Köszi Hangyatibi Az ISUZU moci ilyen, pár másodpercig világít az olajnyomás pilács.....ezen ne bánkódj.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 http://m.blog.hu/ok/okostojas/image/turos_bukta.jpg :D :D :P Erről a képről kapásból egymás mellett napozó csajok segge jutott eszembe, de nem találok olyan képet! Szörnyű, le vagyok törve emiatt. Node találtam mást a vizes-gázos szakasznak: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Tomi most nincs magyarba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 kiokosítottak az okményirodában hogy a WOL-ben az O az 0 ..... mert a rendszer ezt fogadja el... így aztán most speckó egyedi tuning Opel-em van, saját gyártói kóddal... de azért gondolom nem vagyok egyedül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Tomi most nincs magyarba? :D Nincs, a "böllérarcú" szlovák csajokat boldogítja. :D :P Zoli akkor a ocsmányirodában le tudnák írni J0hnny nevét is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Nincs, a "böllérarcú" szlovák csajokat boldogítja. :D :D Köszi ;) De amúgy, sztem csak szeretné... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Zoli akkor a ocsmányirodában le tudnák írni J0hnny nevét is. :D Hehe!Csináltatok is rendszámot rögtön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 D'hacéép idő vagyon! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Na majd tolunk egyet és meglátjuk mire elég a sok lóerő! :D Elég jó az én ufóművem is ám! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Hello! Sikerült élletre kelteni a radiot! Sajnos nem... egyfolytában azt írja ki, hogy TELEFON... de majd a 7végén, megszakérjük Tomival... :D Vagy csati baja van, vagy szoftver... de majd meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Sajnos nem... egyfolytában azt írja ki, hogy TELEFON... de majd a 7végén, megszakérjük Tomival... :D Vagy csati baja van, vagy szoftver... de majd meglátjuk... HAt nekem a tudomanyom nem ért hozza, azért remélem sikerül megoldas találni. Nincs valakinke ismeretségében elado auto kb1 millaért az se baj ha diesel de benzin se kizaro, ja és ha OPEL az se baj. és klima legyen benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 HAt nekem a tudomanyom nem ért hozza, azért remélem sikerül megoldas találni. Nincs valakinke ismeretségében elado auto kb1 millaért az se baj ha diesel de benzin se kizaro, ja és ha OPEL az se baj. és klima legyen benne Bár off autó: unokatesómnak van 1 eladó -->1.5dci Clio-ja, ha érdekel /1.6milió ft/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Jelentem, a motoros kabim tényleg vízálló, a robi olykor Jetsky-t játszott az Izsákin befelé, iszonyat mi mennyiségű víz leesett. Azt az 5 csavart sajnos már nem volt időnk az időjárás miatt kitekerni, amiért szintén zabos vagyok, (hogybaxnámeg) és a Corsa is megest feladta a lecót.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Nálunk gumicsizmás parti volt, kisebb medence lett a pincéből.... :D :D ;) :P Már úgy is terveztünk egy nagytakarítást a pincében.....legalább most fel lett mosva rendesen..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Nálunk gumicsizmás parti volt, kisebb medence lett a pincéből.... :D :D B) ;) Már úgy is terveztünk egy nagytakarítást a pincében.....legalább most fel lett mosva rendesen..... B) Na bakker.Akkor nem uncsiztatok...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 a Corsa is megest feladta a lecót.... :D Mer rohadt benzines... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június8, 2008 Megoszt Elküldve Június8, 2008 Nálunk gumicsizmás parti volt, kisebb medence lett a pincéből.... :D :D B) :P Már úgy is terveztünk egy nagytakarítást a pincében.....legalább most fel lett mosva rendesen..... B) Én pedig megint nem haladtam a konténer pakolással. Lassan lehetne szekciós lapátolást csinálni, akkor talán jobban haladna. ;) :D A pince beázástól én is mindig féltem anyáméknál, de ott szerencsére mindig "megúsztuk". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts