warwolf Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sikerült behekkelnem a helyére a kis lamella fület...;) megszünt a csilingelő hang...kííírályság :P Majd kiesik újra........ B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Majd kiesik újra........ B) :D :P hácsaknemmáááá... :D ennek most megvan a belső kis füle is, ami a másikról letört...ezért is tudott kicsúszni... Hameg mégis, akkor: VAN MÁÁÁSIK! B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sikerült szerválnom a nyereménycorsához hőfojeladót, újonan 1500ft volt ill. Fecótól kértem kölcsönbe MAP szenzort.Szal ha v.ki időben hazaér, és van kedve kisit molyolni, jöjjön el érte.Én csak max. olyan fél nyolc körül tudok elmenni eszelni.Addig Orsizok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 most kaptam az infót, hogy D.földvárnál, hatalmas vihar van... és ha jól nézem jön errefelé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 most kaptam az infót, hogy D.földvárnál, hatalmas vihar van... és ha jól nézem jön errefelé... :D Az szívás lesz.Amúgy ez a kis tök nem akarja az igazságot.Most a lambdát dobta ki hunyónak........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 900. OLDAL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Az szívás lesz..... Én azért abba bízok, hogy jég nem lesz benne... és a fák is épségben maradnak a parkolóba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Az szívás lesz.Amúgy ez a kis tök nem akarja az igazságot.Most a lambdát dobta ki hunyónak........ :D neked sincs szerencséd, mióta a fehértől megváltál... vagy a corsától. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 neked sincs szerencséd, mióta a fehértől megváltál... vagy a corsától. :D Maci, ez az a csodás nyereménycorsa..... :D Azzal szívunk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Maci, ez az a csodás nyereménycorsa..... :D Azzal szívunk.... jah... bocs. aztat így nem tudtam kihámozni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ez a céljuk Mackó! :D Nehogy már mindenki megtudja, mit nyer a "szerencsés"! :D (Tudom én, hogy addigra pöpec lesz, van már olyan jó híretek, hogy lehessen bennetek bízni. :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 (Tudom én, hogy addigra pöpec lesz, van már olyan jó híretek, hogy lehessen bennetek bízni. :D) Ebben csak az a gáz, hogy nem szerelni kellene hanem kiállni vele teszkó, ósan parkolóba és mutogatni, ehelyett .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Tesco vagy Auchan nyereménynek simán elmenne.... :D Jelenlegi állapotában csak vontatni lehetne 2 napja szívunk vele és még nincs vége...a többit majd személyesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Ebben csak az a gáz, hogy nem szerelni kellene hanem kiállni vele teszkó, ósan parkolóba és mutogatni, ehelyett .... Aztán egyszer csak arra mennénk oda, hogy nincs ott.Sztem ez baróóra nemjó 5let. :D Jelenlegi állapotában csak vontatni lehetne 2 napja szívunk vele és még nincs vége... Ennyi péézé ilyet lehet kapni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Amúgy meg elkezdett esni az eső...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangyatibi81 Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Szevasztok Most vettünk egy H Astra 1,7cdti 100Le autót. Hidegen indítva az olaj lámpa 3-4 másodpercig világít és a hangja is "traktoros" . Valaki tudna e segíteni mi lehet a problémája , km állása 45000km és 2005-ös a jármű. Köszi Hangyatibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Szevasztok Most vettünk egy H Astra 1,7cdti 100Le autót. Hidegen indítva az olaj lámpa 3-4 másodpercig világít és a hangja is "traktoros" . Valaki tudna e segíteni mi lehet a problémája , km állása 45000km és 2005-ös a jármű. Köszi Hangyatibi Milyen olaj van benne? Az új dízeleknek ez "sajátsossága"! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hangyatibi81 Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Fogalmam sincs.Most akarom elvinni szervizbe.Tudnál ajánlani valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Fogalmam sincs.Most akarom elvinni szervizbe.Tudnál ajánlani valakit? Hol lax? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Hol lax? szerintem Kecskemét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 szerintem Kecskemét. :D Személyes adatok hangyatibi81 Kora ismeretlen éves Neme nincs megadva Lakhelye ismeretlen Születési ideje ismeretlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 J0hnny! Hidd el, mert én "látnok" vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 J0hnny! Hidd el, mert én "látnok" vagyok. :D Héé hééé hééé! Nem vagy te Udi Geller! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Héé hééé hééé! Nem vagy te Udi Geller! :D MŰKODJ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 MŰKODJ! Ezt elkúrtad! :D Helyesen: múkogy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts