warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Én még agyalok,Morgó adta fel tegnap,de Pityu erős! :D Segítsen Obi-Van Kenobi.ŐN az uccsó reményünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Segítsen Obi-Van Kenobi.ŐN az uccsó reményünk! :D Az erő velem van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Az erő velem van! :D Velem meg a cső! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 teest van a Mi Sziszink! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Én megyek ha GSiCsabi + Gepárd is jön...Buli lesz :D nem sok esélyt látok rá,sajnos.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 nem sok esélyt látok rá,sajnos.... :D Mi lesz a gépsas sorsa?Agyaltál rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Erő az velem volt.... :D Kicseréltem a hátsó lengéscsillapítókat, a bal oldali simán ment 15 perc alatt végeztem. Jobb oldalon biztosan légkulccsal tépték rá, szomszéd szakik jöttek segíteni de 20 perc után feladták. Végül kb. 2 óra alatt tudtam kiszedni. Érdekes módon a jobb oldali teljesen K.O. volt (körforgalom). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Van a dininek egy sokkel jobb otelete szépen irja be mindenki kalendariuba hogy junius 14. Jennesdorf belépő mosatani infok szerint 13-15 euro autonként, parti után éjszakaqzad itt sopronban nálam meg üszök parti terszon stb... nem kihagyható buli. ( S-es poló kötelező ((( tomival majd intézzük ))))) ) :D u.i.: BE VAGYOK ..... BASZCSIZVA :D Akkor a lista: 1, Tomi + Csilla (szülinapi 06.15) 2, 3, Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Erő az velem volt.... :D Kicseréltem a hátsó lengéscsillapítókat, a bal oldali simán ment 15 perc alatt végeztem. Jobb oldalon biztosan légkulccsal tépték rá, szomszéd szakik jöttek segíteni de 20 perc után feladták. Végül kb. 2 óra alatt tudtam kiszedni. Érdekes módon a jobb oldali teljesen K.O. volt (körforgalom). ;) :D Pedig én is elbírkóztam volna vele....... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 :D Pedig én is elbírkóztam volna vele....... :D akarsz bírkóni? Mindkét autómon összesszűrő csere + vectra stabilizátor csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 akarsz bírkóni? Mindkét autómon összesszűrő csere + vectra stabilizátor csere A szűrő nem nagy kaland, azt a pici kutyacsontot meg szintén nem kaland kicserélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Mi lesz a gépsas sorsa?Agyaltál rajta? még nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Akkor a lista: 1, Tomi + Csilla (szülinapi 06.15) így +, 100% hogy nem megyek... :D bocsi Tomi.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 még nem... :D olrájt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 A szűrő nem nagy kaland, azt a pici kutyacsontot meg szintén nem kaland kicserélni. :D Engem viszont egyre jobban idegesít az a kicsi csilingelő hang, a jobb oldali fékemtől, hogy nincs benne az a kis bizb@sz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Engem viszont egyre jobban idegesít az a kicsi csilingelő hang, a jobb oldali fékemtől, hogy nincs benne az a kis bizb@sz :D Bontó....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Bontó....... :P :D hát, nem hiszem, hogy ott találni fogok... meg azt sem,hogy ezt csak úgy külön lehet-e kapni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Úgy érti, hogy oda kocsival mész, haza meg gyalog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 :D hát, nem hiszem, hogy ott találni fogok... meg azt sem,hogy ezt csak úgy külön lehet-e kapni... :D Próba. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 :D hát, nem hiszem, hogy ott találni fogok... meg azt sem,hogy ezt csak úgy külön lehet-e kapni... :D EPC-ben nézd meg a számát és utánanézünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Úgy érti, hogy oda kocsival mész, haza meg gyalog. :P ez nem volt annyira vicces... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 EPC-ben nézd meg a számát és utánanézünk. Sajna nem műxik az EPC a gépemen... de lehet, bemegyek reggel Tormásiékhoz, és megnézetem , hogy náluk van-e, és mi is ez konkrétan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sajna nem műxik az EPC a gépemen... de lehet, bemegyek reggel Tormásiékhoz, és megnézetem , hogy náluk van-e, és mi is ez konkrétan :D Kiváncsi leszek tudják-e majd mit is akarsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Kiváncsi leszek tudják-e majd mit is akarsz! :D hámajd kihívom a kocsihoz az alkatrész-eladó srácot, azt jól megmutatom neki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 hámajd kihívom a kocsihoz az alkatrész-eladó srácot, azt jól megmutatom neki... :D Oszt majd kiröhög,hogy milyen kicsi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts