warwolf Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 hirtelen úgy olvastam, hogy varjúbőr :D Károg az ülés bakker! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 8-10 évesen már meg lehet venni! :P Kérdés, hogy megéri-e.....Meg addigra ?100000km lesz benne..... Szerintem egy 0 kimaradt a kilóméterből.....manapság 1 év alatt megvan a százezer..... :D Megvenni nem is lesz drága, csak fenntartani... :D Ha eggyáltalán szét nem hullanak a mai verdák addigra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Szerintem egy 0 kimaradt a kilóméterből.....manapság 1 év alatt megvan a százezer..... :D Megvenni nem is lesz drága, csak fenntartani... :D Ha eggyáltalán szét nem hullanak a mai verdák addigra... ?=hány/mennyi...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 PÜ-t megkaptam hétvégén írok, elő kell vennem a jegyzeteimet és valahol talán még megvan a cucc is hozzá. Kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 ma hosszú idő után először időben, sőt már négykor eljöttem a melóból, de nem megyek át mer' autót vezetni nem tudok olyan fáradt vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 ma hosszú idő után először időben, sőt már négykor eljöttem a melóból, de nem megyek át mer' autót vezetni nem tudok olyan fáradt vagyok átmenjek érted???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 haggyá má, elalszom állva is majd holnap de átmegyek Kiskaszához garis devander cserére akkora húzatja van ennek is, h leviszi a hajamat a két hátsó leömlő ág 30°C-kal hidegebb, a lukas ufó miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 hirtelen úgy olvastam, hogy varjúbőr :D Varjúháj lesz az, fentebb úgyis varázsolni akartak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 köszi Tomi igazán rendes vagy, meg se köszöntem Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 köszi Tomi igazán rendes vagy, meg se köszöntem vártam, hogy majd hívsz de nem tetted. na mindegy majd ha legközelebb jönnél, szólj és átmegyek érted. Vaaaaagy legyen ott a meet :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Szép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Lehet lekéne ugrani Gepárdékhoz egyszer Balcsira! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Az előbb bent voltam a központba... ;) Bakker... van bent élet, és látnivaló rendesen... B) :P imádom a nyarat ... :D Jah, és ne mondjam, hogy kicsit racccing is volt... :D kék szieszta,dupla kipuff.,de csak a hangja volt a nagy... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május31, 2008 Megoszt Elküldve Május31, 2008 Családi nap a Bácsvíznél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Lehet lekéne ugrani Gepárdékhoz egyszer Balcsira! :D Van a dininek egy sokkel jobb otelete szépen irja be mindenki kalendariuba hogy junius 14. Jennesdorf belépő mosatani infok szerint 13-15 euro autonként, parti után éjszakaqzad itt sopronban nálam meg üszök parti terszon stb... nem kihagyható buli. valamit ha többen vagyunk megprobalok csoptos kedvezmenyt kiharcolni akit erdelek érdekel irjon össze hozzunk valamilyenjo kis összeröfit az orszag nyugati felében ( S-es poló kötelező ((( tomival majd intézzük ))))) ) :D u.i.: BE VAGYOK ..... BASZCSIZVA :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 u.i.: BE VAGYOK ..... BASZCSIZVA :D Te ha nem szólsz, akkor is levágós! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Van a dininek egy sokkel jobb otelete szépen irja be mindenki kalendariuba hogy junius 14. Jennesdorf belépő mosatani infok szerint 13-15 euro autonként, parti után éjszakaqzad itt sopronban nálam meg üszök parti terszon stb... nem kihagyható buli. valamit ha többen vagyunk megprobalok csoptos kedvezmenyt kiharcolni akit erdelek érdekel irjon össze hozzunk valamilyenjo kis összeröfit az orszag nyugati felében ( S-es poló kötelező ((( tomival majd intézzük ))))) ) :D u.i.: BE VAGYOK ..... BASZCSIZVA :P Tavaly voltam és annyira nem estem hasra. Mondjuk szép gépek voltak bőven, meg iszonyat meleg. Legrosszabb az egészben, hogy ott itták a hideg sört én meg csak néztem, mert vezetni is kellett valakinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ( S-es poló kötelező ((( tomival majd intézzük ))))) ) ;) u.i.: BE VAGYOK ..... BASZCSIZVA B) nagyon csúnyán össze fogjuk hányni a teraszod :D :D :P A Metroban van 3m-es asszem 6000 Ft A Colás gyerek utánanéz, de nem ad rá sok esélyt. Én megyek ha GSiCsabi + Gepárd is jön...Buli lesz B) Johnny úgy is bealszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Lehet lekéne ugrani Gepárdékhoz egyszer Balcsira! :D :bólogatós smile: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ( S-es poló kötelező ((( tomival majd intézzük ))))) ) :P u.i.: BE VAGYOK ..... BASZCSIZVA ;) Hányingerem van már ettől a cuki dumától! :D Anyám az ebédnél megszólalt: van itt sali is!Majdnem ráborítottam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Hányingerem van már ettől a cuki dumától! :D Anyám az ebédnél megszólalt: van itt sali is!Majdnem ráborítottam! :D akko' boríccsad akko'. :P Lányok meg strandolnak anyuméknál.Lavór/nagy műa.izé rlz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 akko' boríccsad akko'. :D Lányok meg strandolnak anyuméknál.Lavór/nagy műa.izé rlz! :D Morgótól kaptam dot5.1-es fékolajt,majd cserézzük,ha lesz rá idő és hely. A kormányművel szívás van,nem egyszerű hozzáférni a beállítócsavarhoz.Gyakorlatilag születni kell oda.Alulról sem jó,mert ott meg a bölcső van útban. Papa!Péntek este nem kis meglepetés ért,de majd ezt msn-en kifejtem! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Morgótól kaptam dot5.1-es fékolajt,majd cserézzük,ha lesz rá idő és hely. A kormányművel szívás van,nem egyszerű hozzáférni a beállítócsavarhoz.Gyakorlatilag születni kell oda.Alulról sem jó,mert ott meg a bölcső van útban. Mi van veled.Nem szoktál te ilyen lenni.Baxol te rendesen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Mi van veled.Nem szoktál te ilyen lenni.Baxol te rendesen? :D :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Mi van veled.Nem szoktál te ilyen lenni.Baxol te rendesen? :D Én még agyalok,Morgó adta fel tegnap,de Pityu erős! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts