Kacsero Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Na, kész a gépsas... :D Klímát is fel kellett tölteni... :D Hazafelé jövet, a reptérnél, szemből taliztam Tomival, ment ki Bazsihoz... Most meg az előbb JOhnny ment el mellettem az Aradinál... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 ...JOhnny húzott el mellettem az Aradinál... :D.... Húzott ? :P Cöcö.... Mit vontatott ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Diesel mozdony. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Húzott ? :D Cöcö.... Mit vontatott ? :D :P azért is átírom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 :P azért is átírom ;) Ment ? :D Cöcö.... Talán mendegélt, esetleg caplatott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ment ? :D Cöcö.... Talán mendegélt, esetleg caplatott :D www.nyasgem.hu :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 www.nyasgem.hu :P www.vanszorgas.hu :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 www.vanszorgas.hu :D :D Nem tudom ezt honnan szeded. Majd kérdezd már meg Tomitól,hogy a 100lovas vekivel miért nem ért utol a kiskörúton. :P Nem minden a lóerő,tudni is kell uralni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Majd kérdezd már meg Tomitól,hogy a 100lovas vekivel miért nem ért utol a kiskörúton. :P Nem minden a lóerő,tudni is kell uralni. A Tomi engem sem tudott utolérni az autópályán... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A Tomi engem sem tudott utolérni az autópályán... :D :D Egyenesben egy tégla is tudja nyomni a gázpedált! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Valaki dobjon már meg pü.-ben Gubacsi Team számmal. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Valaki dobjon már meg pü.-ben Gubacsi Team számmal. Köszi Elküldve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Elküldve :D Köszi! Ha minden kívánságom így teljesülne........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 A Tomi engem sem tudott utolérni az autópályán... :D :D Akkó asszem nem fogadjuk el hiteles hírforrásnak igaz ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Na a GSI csak 200 felett kezdett távolodni... Johnny pedig...nemán :D :D :P nekem nincs gsi futóművem, megerősítve meg nagyon nagy kerék, hogy tapadjon, nekem van jókis gyáriság de legalább kellemes hűvös ;) nem versenyautó ez... de tényleg leelőztetek B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Szerintem a megoldás EZ lehetne :D Én is szívesen kúrálnám magam vele de ugye nem vok beteg. :D 1nek lehet jó lett volna, de úgy tűnik, nélküle is alakulok! :P Ma már nem vagyok lázas! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ...meg nagyon nagy kerék, hogy tapadjon, nekem van jókis gyáriság de legalább kellemes hűvös :P nem versenyautó ez... de tényleg leelőztetek ;) B) B) :D akkor én mit mondjak? :D ui: Joee! Felírtad a számot, amit írtam tegnap? (a klímás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D akkor én mit mondjak? :D ui: Joee! Felírtad a számot, amit írtam tegnap? (a klímás) Már fel is hívtam a csókát. Jelenleg nincs, csak isuzu-hoz való klímája. 160.000 lenne amgy beszerelve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Már fel is hívtam a csókát. Jelenleg nincs, csak isuzu-hoz való klímája. 160.000 lenne amgy beszerelve. Fecót kérdezted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Már fel is hívtam a csókát. Jelenleg nincs, csak isuzu-hoz való klímája. 160.000 lenne amgy beszerelve. ritkaságából adódóan még így is elég ócónak nevezem. Sajna dízelesek esetében majdnem várólista van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Fecót kérdezted? Nincs neki sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nincs neki sem :D Veszelszky?Esetleg..... Meg utána kellene nézni pontosan, hogy esetleg miben más/eltérő a többitől.Aztán lehet, házasítani kellene..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Veszelszky?Esetleg..... Meg utána kellene nézni pontosan, hogy esetleg miben más/eltérő a többitől.Aztán lehet, házasítani kellene..... Van egy számom, aki elég jó áron berakná. Sajátjába már berakta. Őt akarom megkérdezni, hogy benzinesé nem-e jó. Persze egyenlőre nem veszi fel a telót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Van egy számom, aki elég jó áron berakná. Sajátjába már berakta. Őt akarom megkérdezni, hogy benzinesé nem-e jó. Persze egyenlőre nem veszi fel a telót. Gyanítom, csak a klíma kompresszor körül lesz változtatás A többinek sztem egyeznie kellene.Mint pl. középkonzol és tsai.....Hűtő/csövek, miegymás csacskaság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 opelbonto.hu ? 30/9055-430 nyugodtan hívd fel. egy próbát megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts