J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ez a zöld sokkal közelebb áll hozzám minden téren, nem beszélve arról, hogy fillérekért van hozzá utángyártott cucc. Húúú de más volt 1éve a véleményed! B) Mindegy,az a lényeg,hogy boldog benne a tököd haver! :D Voltál futóművesnél? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Húúú de más volt 1éve a véleményed! :D Mindegy,az a lényeg,hogy boldog benne a tököd haver! ;) Voltál futóművesnél? B) Én sem értem, miért nem ezzel kezdtem! ;) Amúgy holnap 9:00 Szigetiék.Csütörtökön pedig műszaki.Kisebbiket viszem bevetésre, aztán kellemeset a hasznossal.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nekem meg most van kint a gépsasom Árpiéknál... B) Jobb oldali stabrúd, szilentcsere, toronycsapágycsere, fékolajcsere, futómű beállítás... Elvileg holnapra kész lesz.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nekem meg most van kint a gépsasom Árpiéknál... B) Jobb oldali stabrúd, szilentcsere, toronycsapágycsere, fékolajcsere, futómű beállítás... Elvileg holnapra kész lesz.... B) Ha elmondtad volna pontosan, hogy mi kell a géphez, szombaton ez is belefért volna.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ha elmondtad volna pontosan, hogy mi kell a géphez, szombaton ez is belefért volna.... B) Nem is tudtam, hogy Ti szombaton mit csináltok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pedig ha tudnád mit csináltunk az FX-ből......high ridert...sajna a kézifék még finomításra szorul még annyira sem fog mint régen...gondolom a magasság miatt. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Senki nem szólt...mindíg kihagytok a jó bulikból B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pedig ha tudnád mit csináltunk az FX-ből......high ridert...sajna a kézifék még finomításra szorul még annyira sem fog mint régen...gondolom a magasság miatt. :D ;) ;) FX Rider! B) B) FX Rider2! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Senki nem szólt...mindíg kihagytok a jó bulikból B) Gyakorlatilag rajtad kívül akkor mindenki tudott róla.......talán még Pajának nem szóltunk..... B) Akkor utólag is buenosz nócsesz senyor! :D (csokinebeszéljspanyolul) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Gyakorlatilag rajtad kívül akkor mindenki tudott róla.......talán még Pajának nem szóltunk..... B) Akkor utólag is buenosz nócsesz senyor! B) (csokinebeszéljspanyolul) hát, valószínű... mivel későn értem pénteken a meetre.... :D de már mind1 is Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 jó lett kb terhelve ráhúztam légkulccsal de így nyomatékra nem lehet állítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Klíma beszereléssel nem is lenne gondom, inkább a beszerzésével. Ha ebbe lenne klíma, nem is gondolkodnék az eladásán. Mackósajt tud valami embert aki tavaly 140-ért belerakta a klímát a gépbe. ebben az árban benne volt az anyag, és a szerelés is. A dvd-ket mikor tudod eljuttani hozzám? Udi ! A router kifog rajtam, ha lesz időd valamelyik este (csütörtök kivételével) akkor meg kellene kukkolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Holnap megyek Kecsóra Tormásihoz + Erikához utánna beállítom a routert nálad. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Mackósajt tud valami embert aki tavaly 140-ért belerakta a klímát a gépbe. ebben az árban benne volt az anyag, és a szerelés is. A dvd-ket mikor tudod eljuttani hozzám? Udi ! A router kifog rajtam, ha lesz időd valamelyik este (csütörtök kivételével) akkor meg kellene kukkolni. Holnap este kereslek szerintem! Mackósajtal meg lehet beszélek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nem is tudtam, hogy Ti szombaton mit csináltok B) én sütöttem a húst B) és csak egy lett lángolt...meggyulladt az olaj :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Nem is tudtam, hogy Ti szombaton mit csináltok B) Ne is törődj vele Csabi.... ;) Majd összehozunk mi is egy "ismerkedős" talit..... :D Ugye tudod kire gondoltam..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Udi ! Úgy alakult, hogy délutános lettem a héten mától. Csak a délelőtti órákban érek rá. Paja! Jövő hónap 18.-ától bármikor tervezhetjük a fürdőszoba, a konyha, és a fűtéskorszerűsítést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Holnap este kereslek szerintem! Mackósajtal meg lehet beszélek. Az ember Debrecen egyik legjobb klímása. Szinte naponta szerelnek utólag klímát a kocsikba(mindenféle géppel foglalkozik). Posta János 30/293-97-14 De dízelbe keményebb dió klímát rakni, mert ugye ritkább. De nem lehetetlen. (csak szerintem emiatt drágább) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Udi ! Úgy alakult, hogy délutános lettem a héten mától. Csak a délelőtti órákban érek rá. Utólag is köszönöm a lehetőséget.Totál kész vagyok.Egész éjszaka rázott a hideg, hol 39 fokos lázam volt, hol lement.Az orrom full tele van, fáj a fejem, szal összeségében baromkira elcsíptem v.mit.Nem is emléxem, hogy utoljára mikor voltam ennyire xarul. A korai SMS-ért pedig sorry, de nem tudtam igazán, hogy mennyire van korán vagy ilyenek, mert szinte egész éjszaka nem aludtam.Talán hajnalban sikerült kicsit szunnyadni. Remélem elmúlik minél hamarabb. Amúgy futómű beállítva.Nem kellett sokat eszelni rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Losinak jobbulást kívánok, egyébként Zoli (kollegám tudod a G astrás) is beteg tüdőgyulladása van. Tegnap volt Bazsinál és működik a tempomat, lámpák beállítva sőt haverja lefóliázta a verdát és a szélvédő kavicsfelverődések is javítva lettek. Ennyi mindent elintézett egy nap alatt...nem semmi. :D Gepárd! Szerintem hétvége marad belőle, délelőtt nekem nem jó. Johnny! Happy hours volt így minden lejött amit átküldtem neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Losinak jobbulást kívánok, egyébként Zoli (kollegám tudod a G astrás) is beteg tüdőgyulladása van. Tífusz és kolera.Amúgy elképzelésem nincs, mit kaptam el, meg ilyenek.Lehetne nátha is v. megfázás, de akkor a láz nem klappol.Szal......kisnyúl.Majd helyre jövök.S, köszönöm.Azért a kézifékkel muszáj lesz megküzdenem, mert csütörtökön műszakira megy a gép.De addig is dögrovás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tífusz és kolera.Amúgy elképzelésem nincs, mit kaptam el, meg ilyenek.Lehetne nátha is v. megfázás, de akkor a láz nem klappol.Szal......kisnyúl.Majd helyre jövök.S, köszönöm.Azért a kézifékkel muszáj lesz megküzdenem, mert csütörtökön műszakira megy a gép.De addig is dögrovás. :D Szerintem a megoldás EZ lehetne :P Én is szívesen kúrálnám magam vele de ugye nem vok beteg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 sőt haverja lefóliázta a verdát akkor gondolom ne várjam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Szerintem a megoldás EZ lehetne :D ez igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ne is törődj vele Csabi.... ;) Majd összehozunk mi is egy "ismerkedős" talit..... :P Ugye tudod kire gondoltam..... :D Jaja... :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts