Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez a zöld sokkal közelebb áll hozzám minden téren, nem beszélve arról, hogy fillérekért van hozzá utángyártott cucc.

Húúú de más volt 1éve a véleményed! B)

Mindegy,az a lényeg,hogy boldog benne a tököd haver! :D

Voltál futóművesnél? B)

Elküldve
Húúú de más volt 1éve a véleményed! :D

Mindegy,az a lényeg,hogy boldog benne a tököd haver! ;)

Voltál futóművesnél? B)

Én sem értem, miért nem ezzel kezdtem! ;) Amúgy holnap 9:00 Szigetiék.Csütörtökön pedig műszaki.Kisebbiket viszem bevetésre, aztán kellemeset a hasznossal.... B)

Elküldve

Nekem meg most van kint a gépsasom Árpiéknál... B)

Jobb oldali stabrúd, szilentcsere, toronycsapágycsere, fékolajcsere, futómű beállítás...

Elvileg holnapra kész lesz.... B)

Elküldve
Nekem meg most van kint a gépsasom Árpiéknál... B)

Jobb oldali stabrúd, szilentcsere, toronycsapágycsere, fékolajcsere, futómű beállítás...

Elvileg holnapra kész lesz.... B)

Ha elmondtad volna pontosan, hogy mi kell a géphez, szombaton ez is belefért volna.... :D

Elküldve

Pedig ha tudnád mit csináltunk az FX-ből......high ridert...sajna a kézifék még finomításra szorul még annyira sem fog mint régen...gondolom a magasság miatt. B) B) :D

Elküldve
Senki nem szólt...mindíg kihagytok a jó bulikból B)

Gyakorlatilag rajtad kívül akkor mindenki tudott róla.......talán még Pajának nem szóltunk..... B)

Akkor utólag is buenosz nócsesz senyor! :D (csokinebeszéljspanyolul)

Elküldve
Gyakorlatilag rajtad kívül akkor mindenki tudott róla.......talán még Pajának nem szóltunk..... B)

Akkor utólag is buenosz nócsesz senyor! B) (csokinebeszéljspanyolul)

hát, valószínű... mivel későn értem pénteken a meetre.... :D de már mind1 is

Elküldve
Klíma beszereléssel nem is lenne gondom, inkább a beszerzésével.

Ha ebbe lenne klíma, nem is gondolkodnék az eladásán.

Mackósajt tud valami embert aki tavaly 140-ért belerakta a klímát a gépbe. ebben az árban benne volt az anyag, és a szerelés is.

A dvd-ket mikor tudod eljuttani hozzám?

Udi !

A router kifog rajtam, ha lesz időd valamelyik este (csütörtök kivételével) akkor meg kellene kukkolni.

Elküldve
Mackósajt tud valami embert aki tavaly 140-ért belerakta a klímát a gépbe. ebben az árban benne volt az anyag, és a szerelés is.

A dvd-ket mikor tudod eljuttani hozzám?

Udi !

A router kifog rajtam, ha lesz időd valamelyik este (csütörtök kivételével) akkor meg kellene kukkolni.

Holnap este kereslek szerintem!

Mackósajtal meg lehet beszélek.

Elküldve
Nem is tudtam, hogy Ti szombaton mit csináltok B)

Ne is törődj vele Csabi.... ;) Majd összehozunk mi is egy "ismerkedős" talit..... :D

Ugye tudod kire gondoltam..... B)

Elküldve

Udi !

Úgy alakult, hogy délutános lettem a héten mától.

Csak a délelőtti órákban érek rá.

Paja!

Jövő hónap 18.-ától bármikor tervezhetjük a fürdőszoba, a konyha, és a fűtéskorszerűsítést.

Elküldve
Holnap este kereslek szerintem!

Mackósajtal meg lehet beszélek.

Az ember Debrecen egyik legjobb klímása.

Szinte naponta szerelnek utólag klímát a kocsikba(mindenféle géppel foglalkozik).

Posta János 30/293-97-14

De dízelbe keményebb dió klímát rakni, mert ugye ritkább. De nem lehetetlen. (csak szerintem emiatt drágább)

Elküldve
Udi !

Úgy alakult, hogy délutános lettem a héten mától.

Csak a délelőtti órákban érek rá.

Utólag is köszönöm a lehetőséget.Totál kész vagyok.Egész éjszaka rázott a hideg, hol 39 fokos lázam volt, hol lement.Az orrom full tele van, fáj a fejem, szal összeségében baromkira elcsíptem v.mit.Nem is emléxem, hogy utoljára mikor voltam ennyire xarul.

A korai SMS-ért pedig sorry, de nem tudtam igazán, hogy mennyire van korán vagy ilyenek, mert szinte egész éjszaka nem aludtam.Talán hajnalban sikerült kicsit szunnyadni.

Remélem elmúlik minél hamarabb.

Amúgy futómű beállítva.Nem kellett sokat eszelni rajta.

Elküldve

Losinak jobbulást kívánok, egyébként Zoli (kollegám tudod a G astrás) is beteg tüdőgyulladása van. Tegnap volt Bazsinál és működik a tempomat, lámpák beállítva sőt haverja lefóliázta a verdát és a szélvédő kavicsfelverődések is javítva lettek.

Ennyi mindent elintézett egy nap alatt...nem semmi. :D

Gepárd!

Szerintem hétvége marad belőle, délelőtt nekem nem jó.

Johnny!

Happy hours volt így minden lejött amit átküldtem neked. :D

Elküldve
Losinak jobbulást kívánok, egyébként Zoli (kollegám tudod a G astrás) is beteg tüdőgyulladása van.

Tífusz és kolera.Amúgy elképzelésem nincs, mit kaptam el, meg ilyenek.Lehetne nátha is v. megfázás, de akkor a láz nem klappol.Szal......kisnyúl.Majd helyre jövök.S, köszönöm.Azért a kézifékkel muszáj lesz megküzdenem, mert csütörtökön műszakira megy a gép.De addig is dögrovás. :D

Elküldve
Tífusz és kolera.Amúgy elképzelésem nincs, mit kaptam el, meg ilyenek.Lehetne nátha is v. megfázás, de akkor a láz nem klappol.Szal......kisnyúl.Majd helyre jövök.S, köszönöm.Azért a kézifékkel muszáj lesz megküzdenem, mert csütörtökön műszakira megy a gép.De addig is dögrovás. :D

Szerintem a megoldás EZ lehetne :P

Én is szívesen kúrálnám magam vele de ugye nem vok beteg. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.