warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 felénk küldtétek? Imént zajlott le a Tisza az udvarunkban, némi jéggel kísérve. ;) szerencsére csak mini jég volt. Itt most újra lehet lesz v.mi, mert az időjárás itt kavarog a város déli része környékén...... B) :D Pedig jó lenne, ha holnap normális idő lenne, mert szeretném kipróbálni a használtan vett, de kitűnő állapotú motoros kabátomat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Itt most újra lehet lesz v.mi, mert az időjárás itt kavarog a város déli része környékén...... B) :D Pedig jó lenne, ha holnap normális idő lenne, mert szeretném kipróbálni a használtan vett, de kitűnő állapotú motoros kabátomat. B) ebből már nem lesz semmi... én már látom a naplementét ;) Holapra meg télleg jó lenne már a jóidő, mert mennék én is mocival melóba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Holapra meg télleg jó lenne már a jóidő, mert mennék én is mocival melóba B) Meséjé csak?Milyen mocorgód van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Meséjé csak?Milyen mocorgód van? B) hát télleg csak mocorgó.... tabletta B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Amilyen zuhé volt én is csak gyök 2-vel mentem, mert az égvilágon semmit sem láttam. A bátrabbak persze mentek a belsőben, de nekik biztos sürgős volt a lámpához hamarabb érni. A gyerekért bementem sok más szülőhöz hasonlóan kocssival az iskolaudvarra, egész a lépcsőkig, az udvaron ugyanis 4 centi víz állt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 hát télleg csak mocorgó.... tabletta B) :D Teljesen tökkéletes! ;) Én meg kiprószáltam az új kabimat.A lábam fázott a motoron reggel, de felül semmi.Nagyon jó cumót sikerált vásárni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 EGY KIS ESŐ ÉS MEGBOLONDUL MINDENKI. én ugyan úgy autóztam csak bekapcsoltam az ablaktörlőt.meg persze szóltak a reptérről, hogy max borsónyi jég lesz de az sem túl sok. így nem is aggódtam annyira. MA reggel leadtam a Vectra-t a mosóba, szétszedik kitakarítják összerakják...remélem :D azt mondják a tetőkárpit is fehér lesz a mostanihoz képest B) lehet most kellene betenni eladásra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 lehet most kellene betenni eladásra B) Mivel éppen volna mivel közlekedned, így adhatnál neki egy esélyt...... B) Hátha a BW-re meglenne az a V6 v. sor6.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Johnny reggel 7:15 Jet kútnál nekem keresztben mint a vakló. tehetek én fel akármennyi lámpát... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Én meg Hapcit láttam ma 13:00 után valamikor a dekorkellék boltnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Johnny reggel 7:15 Jet kútnál nekem keresztben mint a vakló. tehetek én fel akármennyi lámpát... B) B) :D Hagyjá má,olyan korán még a szemem sem nyitom ki! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Én meg Hapcit láttam ma 13:00 után valamikor a dekorkellék boltnál. Én meg Téged láttalak, a kiskörúton a CP-nél mentél, én meg jöttem a piactól kifelé, 11 után nemsokkal... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Én meg nem láttam senkitse'! B) Még Gepárdot sem, mert tennap szabin volt! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Én meg Téged láttalak, a kiskörúton a CP-nél mentél, én meg jöttem a piactól kifelé, 11 után nemsokkal... B) A piac felől érkezőket csak akkor nézem, ha nagyon nagy tempóval jönnek, egyébként csak periférikusan. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Gepard! Nagy sokára de megjött a routered! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Rájöttem! Warwolf igazi neve Werewolf, vagyis farkasember. Szóval teliholdkor ne adjatok neki sört vagy Corsát, mert agresszív lesz B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Rájöttem! Warwolf igazi neve Werewolf, vagyis farkasember. Szóval teliholdkor ne adjatok neki sört vagy Corsát, mert agresszív lesz :lol: ;) Kicso'a!! Iéééénn! Oúúúúúúú! ;) B) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Kicso'a!! Iéééénn! Oúúúúúúú! ;) B) :D B) ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Rájöttem! Warwolf igazi neve Werewolf, vagyis farkasember. Szóval teliholdkor ne adjatok neki sört vagy Corsát, mert agresszív lesz :D B) Ez igaz lehet,mert mesélte,hogy éjjel arra ébredt,hogy leesett az ágyról,mert megpróbálta megnyalni a saját farkát! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Ez igaz lehet,mert mesélte,hogy éjjel arra ébredt,hogy leesett az ágyról,mert megpróbálta megnyalni a saját farkát! B) B) :D ;) Melyiket, a szőrösebbet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 B) B) :D Melyiket, a szőrösebbet? Erről nem nyilatkozom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Ez igaz lehet,mert mesélte,hogy éjjel arra ébredt,hogy leesett az ágyról,mert megpróbálta megnyalni a saját farkát! B) A saját álomodat NE kend rám wzze! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ne belém! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ne belém! B) B) :D Ne rám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ne belém! B) B) :D Ne rám! ;) Borzasztóak vagytok! Mindíg csak ez a váladékolás a téma... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts