warwolf Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ma fehívott Deák Árpi, "titkárnője", hogy megkapta az árajánlatot, a cuccaimra, mit ki kellene cserélni a gépsasban... :D Hozzáteszem, hogy a múltkor, még arről volt szó, hogy 15 pézért meglesz az egész...: szilent-cser a jobb oldalon, fékolajcsere,fútómű beállítás! Erre most meg CSAK az anyag lenne vagy 25e. B) 2 toronycsapágy,jobb oldali stabrúd-szilentek, kormánymű felújító készlet... szóval, nem is tudom, hogy akkor egyáltalán megcsináltassam-e most, de kicsit sokallom B) Írd össze, pontosan mire van szükséged, és utánakérdezek......Én is...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Írd össze, pontosan mire van szükséged, és utánakérdezek......Én is...... Az a baj, hogy pontosan nem tudom, mert nincs összeírva nekem, csak amire hirtelen emléxek: jobb oldali kormányösszekötő,szilent, lóg mindkét torony, fékolaj-csere hirtelen ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Az a baj, hogy pontosan nem tudom, mert nincs összeírva nekem, csak amire hirtelen emléxek: jobb oldali kormányösszekötő,szilent, lóg mindkét torony, fékolaj-csere hirtelen ennyi! Hááát,annyira nem sok szerintem,de lehet hogy ezt Zsoltiék is megtudnák oldani okosba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Keresek ilyen alkatrészt, nokia kihangosítóhoz. Ezen a képen látszik, hogy a harmadik tüske nem látszik, szal emiatt nem működik a kihangosítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Pár kép az ásatásaimról. Vannak háziállataink, a harmadik nincs a képen. Amúgy a rakás téglát a kertben ástam ki a földből. Egy adag régészeti lelet. Másik adag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Mint egy drótos cig@ny! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Pár kép az ásatásaimról. Vannak háziállataink, a harmadik nincs a képen. Amúgy a rakás téglát a kertben ástam ki a földből. Egy adag régészeti lelet. Másik adag. Ha még túrsz egy kicsit és elviszed a MÉH be akkor a ház fele ára visszajön B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ha még túrsz egy kicsit és elviszed a MÉH be akkor a ház fele ára visszajön B) Lehetne nálam a pénteki meet. Ásó, kapa, lapát, talicska, stb van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Lehetne nálam a pénteki meet. Ásó, kapa, lapát, talicska, stb van.. Szexciózni akarsz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Szexciózni akarsz? B) Áááá, csak szopatni. :D B) Azért nem semmi, hogy milyen "kincsek" vannak elásva. Ez töltés lenne? Vagy valami pince lett feltöltve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ja meg még azt is akartam írni, hogy csak óvatosan azokkal a képekkel, nehogy valami régész rákapjon aztán etethesd itathasd őket hónapokig, amíg a kerted túrják. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Milyen szép idő kerekedett reggelre.nem akartam Jetskyzni, inkább a ződde jöttem melóba.Jelentem, az Eurotec gumák egész jól állták a "sarat".Óvatiba próbálgattam őket azé'! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ma fehívott Deák Árpi, "titkárnője" én a Bazsiéknál dobattam le a fékolajat kb 4000 pénz a többit nem tudom de van rádiód? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Losi! Megjöttek a hátsó rugók is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Pisti! Nem egy régi szemétdombon épült a ház? Vagy MÉH telepen? Bakker, mi meló lehetett elásni azokat. No meg kiásni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nem szemétdombon, hanem disznóólak voltak a kert egyik részén. Ahol a kincseket találtam, azok az ól alapjába voltak bedobálva. Kiszedtem a beton alapot is, mert én parkosítani akarom a kertet, és nem háztáji gazdaságot szeretnék. Eddig 2 konténer szemetet vittek el, de még tuti lesz másik kettő is, egyiket a napokban várom. A régészek meg jöhetnének, nekem kevesebbet kellene ásni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 hát, akkor az építésénél minden szemetet bedobhattak a környékről. Így kevesebb beton kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Losi! Megjöttek a hátsó rugók is... :D Zsíír! B) Akkor lassan megvan minden. B) Már csak nekem kell bevásárolnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 a többit nem tudom de van rádiód? hogy jön ide a rádió!? B) És milyen rádióra gondolsz? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 hogy jön ide a rádió!? B) És milyen rádióra gondolsz? B) adjál rá hangot :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 adjál rá hangot B) :D ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nah, megvolt itt Kméten is a vihar.Naggyon komoly vízátfolyások alakultak ki, hirterlen és sok esett, apró jéggel.Utóbbi elenyésző volt.Persze a kellős közepén indultunk Flóráért az oviba, és értünk is haza.Mind2n bőrig áztunk.Orsi volt szerencsés, mert Ő végig kézben volt. B) Viszont a villámlás nemkicsit aggasztott.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nah, megvolt itt Kméten is a vihar.Naggyon komoly vízátfolyások alakultak ki, hirterlen és sok esett, apró jéggel.Utóbbi elenyésző volt.Persze a kellős közepén indultunk Flóráért az oviba, és értünk is haza.Mind2n bőrig áztunk.Orsi volt szerencsés, mert Ő végig kézben volt. :D Viszont a villámlás nemkicsit aggasztott.... B) Én meg pont telibe kaptam,a sok béna meg gyök2-vel araszolt,mert féltek az esőben.Én meg siettem volna,hogy ne kapjak jeget a kocsira,de nem tudtam haladni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én meg pont telibe kaptam,a sok béna meg gyök2-vel araszolt,mert féltek az esőben.Én meg siettem volna,hogy ne kapjak jeget a kocsira,de nem tudtam haladni! B) Egészen apró jég volt......legalább is itt.Anyuméknál féldiónyi darabok hullottak.Le is rendeztek mindent ami gyümölcsfán volt..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 felénk küldtétek? Imént zajlott le a Tisza az udvarunkban, némi jéggel kísérve. B) szerencsére csak mini jég volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts