warwolf Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ma fehívott Deák Árpi, "titkárnője", hogy megkapta az árajánlatot, a cuccaimra, mit ki kellene cserélni a gépsasban... :D Hozzáteszem, hogy a múltkor, még arről volt szó, hogy 15 pézért meglesz az egész...: szilent-cser a jobb oldalon, fékolajcsere,fútómű beállítás! Erre most meg CSAK az anyag lenne vagy 25e. B) 2 toronycsapágy,jobb oldali stabrúd-szilentek, kormánymű felújító készlet... szóval, nem is tudom, hogy akkor egyáltalán megcsináltassam-e most, de kicsit sokallom B) Írd össze, pontosan mire van szükséged, és utánakérdezek......Én is......
Kacsero Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Írd össze, pontosan mire van szükséged, és utánakérdezek......Én is...... Az a baj, hogy pontosan nem tudom, mert nincs összeírva nekem, csak amire hirtelen emléxek: jobb oldali kormányösszekötő,szilent, lóg mindkét torony, fékolaj-csere hirtelen ennyi!
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Az a baj, hogy pontosan nem tudom, mert nincs összeírva nekem, csak amire hirtelen emléxek: jobb oldali kormányösszekötő,szilent, lóg mindkét torony, fékolaj-csere hirtelen ennyi! Hááát,annyira nem sok szerintem,de lehet hogy ezt Zsoltiék is megtudnák oldani okosba!
Gepard Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Keresek ilyen alkatrészt, nokia kihangosítóhoz. Ezen a képen látszik, hogy a harmadik tüske nem látszik, szal emiatt nem működik a kihangosítás.
Gepard Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Pár kép az ásatásaimról. Vannak háziállataink, a harmadik nincs a képen. Amúgy a rakás téglát a kertben ástam ki a földből. Egy adag régészeti lelet. Másik adag.
pjoc Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Pár kép az ásatásaimról. Vannak háziállataink, a harmadik nincs a képen. Amúgy a rakás téglát a kertben ástam ki a földből. Egy adag régészeti lelet. Másik adag. Ha még túrsz egy kicsit és elviszed a MÉH be akkor a ház fele ára visszajön B)
Gepard Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Ha még túrsz egy kicsit és elviszed a MÉH be akkor a ház fele ára visszajön B) Lehetne nálam a pénteki meet. Ásó, kapa, lapát, talicska, stb van..
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Lehetne nálam a pénteki meet. Ásó, kapa, lapát, talicska, stb van.. Szexciózni akarsz? B)
Sörös Sanyi Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 Szexciózni akarsz? B) Áááá, csak szopatni. :D B) Azért nem semmi, hogy milyen "kincsek" vannak elásva. Ez töltés lenne? Vagy valami pince lett feltöltve?
pjoc Elküldve Május19, 2008 Elküldve Május19, 2008 ja meg még azt is akartam írni, hogy csak óvatosan azokkal a képekkel, nehogy valami régész rákapjon aztán etethesd itathasd őket hónapokig, amíg a kerted túrják. B)
warwolf Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Milyen szép idő kerekedett reggelre.nem akartam Jetskyzni, inkább a ződde jöttem melóba.Jelentem, az Eurotec gumák egész jól állták a "sarat".Óvatiba próbálgattam őket azé'! B)
tomi023 Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Ma fehívott Deák Árpi, "titkárnője" én a Bazsiéknál dobattam le a fékolajat kb 4000 pénz a többit nem tudom de van rádiód?
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Pisti! Nem egy régi szemétdombon épült a ház? Vagy MÉH telepen? Bakker, mi meló lehetett elásni azokat. No meg kiásni. B)
Gepard Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Nem szemétdombon, hanem disznóólak voltak a kert egyik részén. Ahol a kincseket találtam, azok az ól alapjába voltak bedobálva. Kiszedtem a beton alapot is, mert én parkosítani akarom a kertet, és nem háztáji gazdaságot szeretnék. Eddig 2 konténer szemetet vittek el, de még tuti lesz másik kettő is, egyiket a napokban várom. A régészek meg jöhetnének, nekem kevesebbet kellene ásni. B)
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 hát, akkor az építésénél minden szemetet bedobhattak a környékről. Így kevesebb beton kellett.
warwolf Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Losi! Megjöttek a hátsó rugók is... :D Zsíír! B) Akkor lassan megvan minden. B) Már csak nekem kell bevásárolnom.
Kacsero Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 a többit nem tudom de van rádiód? hogy jön ide a rádió!? B) És milyen rádióra gondolsz? B)
tomi023 Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 hogy jön ide a rádió!? B) És milyen rádióra gondolsz? B) adjál rá hangot :D ;) ;)
warwolf Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Nah, megvolt itt Kméten is a vihar.Naggyon komoly vízátfolyások alakultak ki, hirterlen és sok esett, apró jéggel.Utóbbi elenyésző volt.Persze a kellős közepén indultunk Flóráért az oviba, és értünk is haza.Mind2n bőrig áztunk.Orsi volt szerencsés, mert Ő végig kézben volt. B) Viszont a villámlás nemkicsit aggasztott.... B)
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Nah, megvolt itt Kméten is a vihar.Naggyon komoly vízátfolyások alakultak ki, hirterlen és sok esett, apró jéggel.Utóbbi elenyésző volt.Persze a kellős közepén indultunk Flóráért az oviba, és értünk is haza.Mind2n bőrig áztunk.Orsi volt szerencsés, mert Ő végig kézben volt. :D Viszont a villámlás nemkicsit aggasztott.... B) Én meg pont telibe kaptam,a sok béna meg gyök2-vel araszolt,mert féltek az esőben.Én meg siettem volna,hogy ne kapjak jeget a kocsira,de nem tudtam haladni! B)
warwolf Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 Én meg pont telibe kaptam,a sok béna meg gyök2-vel araszolt,mert féltek az esőben.Én meg siettem volna,hogy ne kapjak jeget a kocsira,de nem tudtam haladni! B) Egészen apró jég volt......legalább is itt.Anyuméknál féldiónyi darabok hullottak.Le is rendeztek mindent ami gyümölcsfán volt..... B)
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Elküldve Május20, 2008 felénk küldtétek? Imént zajlott le a Tisza az udvarunkban, némi jéggel kísérve. B) szerencsére csak mini jég volt.
Recommended Posts