berlina Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 nálunk meg vasárnap megejtettem a fekete démonon a szokásos évi talpascserét. erre hétfő reggel kilenckor beköpi a család, hogy mennének rokonlátogatni, úgyhogy jó lenne, ha összeraknám végre. nincs alatta se futómű, se féltengely, se fék, se semmi... meg még le kellett műteni a féltengelyt a hattyúnyakról meg a talpast a lengőkarról meg az újat behegeszteni, meg az egészet visszacsavarozni, meg fékcsövet cserélni, meg légteleníteni .... ez is mán olyan, mint egy szétunott puzzle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 ez is mán olyan, mint egy szétunott puzzle... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 4 óra után, meg Gepárd jött velem szemben a Lunkányi utcában. B) Aki közben Joe-val társalgott Szelídről. Előtte Tomi volt nálam a GPS-ért. Pajával telón értekeztünk. Wolfi váltott a melóhelyen. Este pedig Bazsi, és Axxon hívott, szal nekem sűrű napom volt klubügyileg. B) Ja igen, van nálam megint (már csak 8 doboz) féktisztító. Ára a szokásos, akinek kell szóljon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Mennyi az a szokásos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nékem kellene egy pár db..... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Mennyi az a szokásos? Szerintem öccccáz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ajánlanám Csabi figyelmébe : http://de.youtube.com/watch?v=hhV8WlMvvGA B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Szerintem öccccáz B) Annyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 2 db kellene... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 2 db kellene... B) Már csak 6 db van eladó. Wolfinak is 2. Már csak 4 maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Akkor elkelt az a 4 db-is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Akkor elkelt az a 4 db-is... B) Slusszpassz elkelt mind! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ajánlanám Csabi figyelmébe : http://de.youtube.com/watch?v=hhV8WlMvvGA ;) ;) B) köszi! Na igen, ifjú korom jut eszembe erről...akkor még így ment nekem is a dance... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 B) köszi! Na igen, ifjú korom jut eszembe erről...akkor még így ment nekem is a dance... B) :D Miről beszélsz ? Mindeki látta aki ott volt milyen királyul toltad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Tankoljon holnapig! Rekordszintre drágul az üzemanyag! :D B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Tankoljon holnapig! Rekordszintre drágul az üzemanyag! :D B) B) Szombaton csöpögtettem tele.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Miről beszélsz ? Mindeki látta aki ott volt milyen királyul toltad ;) :D köszi, csak már az a baj, hogy 1-2 szám elég, és nem kapok levegőt... B) na meg ugye a csajok sem úgy ragadnak, mint anno... :lol: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 :D köszi, csak már az a baj, hogy 1-2 szám elég, és nem kapok levegőt... B) na meg ugye a csajok sem úgy ragadnak, mint anno... :lol: B) ;) Hááá mer nem vagy edzésben ;) Kend be a csajokat lekvárral, mielőtt táncaba viszed őket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 na meg ugye a csajok sem úgy ragadnak, mint anno... :P B) :P Mwhahahaha! :fetrengőssmile: :D ;) ;) Tudod kinek meséjjé' :lol: Amúgy meg itt tekereg egy zivatargóc a város körül.Tuti100, hogy akkor kezd majd el esni, mikor indulok majd haza.... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Mwhahahaha! :fetrengőssmile: B) B) :D Tudod kinek meséjjé' ;) :P na ezért most csak azt kívánom, hogy essen mán az az eső ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lemostam a verdát...tehát esni fog. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lemostam a verdát...tehát esni fog. B) Árulóóóóóóóóó! B) Úton a kormánymű! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Lemostam a verdát...tehát esni fog. B) Én nem mostam le, remélem esni fog. B) Udi ha tudsz, kellene majd egy kanna anyag. Berlina milyen feketét akart összerakni? Off autót? Csabi vazze nekünk már mindig a dínókat fogják az orrunk alá dörgölni? Árulóóóóóóóóó! :D Úton a kormánymű! ;) Tomi hazaért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Tomi hazaért? Elméletileg éjjel már az országban lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts