warwolf Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Kíváncsi leszek a végleges műsorra.Eddig nem vagyok odáig meg vissza tőle... B)
Gepard Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Kicseréltem az aksit a GPS-ben, este viszem. B) Fateroméról van-e valami hír? Meg az öcskös telójáról?
warwolf Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Sajnos azok továbbra sem jók... B) Adnék ma egy digit fotómasinát.......
Kacsero Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de amióta meglett csinálva a szerviz a kocsin,kevesebb lett a fogyasztásom. B) De az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés... ;) Pedig, most ebbe benne van a múlt7vége is, és szintén nem kíméltem az autót... :D De most 8.3-ra jött ki. B)
warwolf Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Nem tudom, hogy köze van-e hozzá, de amióta meglett csinálva a szerviz a kocsin,kevesebb lett a fogyasztásom. B) De az is lehet, hogy csak véletlen egybeesés... ;) Pedig, most ebbe benne van a múlt7vége is, és szintén nem kíméltem az autót... :D De most 8.3-ra jött ki. B) V.mi csak xar volt ott.Árpi azért cseresznyére ért hozzá! :lol: ;)
mélykék76 Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Kíváncsi leszek a végleges műsorra.Eddig nem vagyok odáig meg vissza tőle... B) MOL-os hőlégballon úgy néz ki, mintha pont le akarna zuhanni B) :D
warwolf Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Nagyon szépen köszönöm a mai segítséget mindenkinek.Sajnos nem sikerült amit terveztünk, de legalább minden csavart megjárattunk! :D Kivéve 2t... B) Légkulcs lesz belőle......Én már látom.... B)
Kacsero Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Légkulcs lesz belőle...... B) Nekem van, csak kompresszor kell hozzá B)
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Kíváncsi leszek a végleges műsorra.Eddig nem vagyok odáig meg vissza tőle... B) Én kimegyek a régi haverok miatt,de az igazi az lenne,ha végre a ruszkik ide tolnák a képüket! A Mig-29OVT repülését megnézném,elég durvákat láttam youtube-on.
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Nagyon szépen köszönöm a mai segítséget mindenkinek.Sajnos nem sikerült amit terveztünk, de legalább minden csavart megjárattunk! :D Kivéve 2t... B) Légkulcs lesz belőle......Én már látom.... B) Meg kell hozzá venni minden cserélendőt,aztán nekiesünk úgy mint az enyémnek! ;) Árpinál kinyomatod a szilenteket,aztán meglesz minden,Máténál meg fel kell lazítani azt a két csavart. A többi már magátl lejün,ma olyan jól bejárattuk!
warwolf Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 A többi már magátl lejün,ma olyan jól bejárattuk! Lásd, balos kormányöszekötő.Az magától kijött.Grrr...... B) B)
J0hnny Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Lásd, balos kormányöszekötő.Az magától kijött.Grrr...... :D ;) Az a jobbos volt,de csak megadta magát! B) Jó is amikor "szakszervíz" rakja össze a gépcsodát,csak legyen annyi nyálad,hogy utánuk köpdösve szétszeded. B)
warwolf Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Az a jobbos volt,de csak megadta magát! B) A baloshoz nem kellett kinyomó...... :D A jobbos meg sztem echte gyári volt még.Nem is volt kiszedve ennek az Istennek az idejében.... B)
Gepard Elküldve Május10, 2008 Elküldve Május10, 2008 Ma voltak nálam Pajáék, és megszakértették a gázszivárgást. Ezer hála nekik. Ma már fürdeni (tusolni) is tudtunk. Tegnap nem fürödtünk le.... B)
Sörös Sanyi Elküldve Május12, 2008 Elküldve Május12, 2008 Kösz Johnny a gyors telefonos segítséget! B) A tárcsáknak a külső peremét azért csak lekaptuk esztergával. B) Új betétek benne, de mondtam sógornak a hűtött tárcsát. Ha ez elkopik, akkor az kerül bele. Ja, öcsémék Corsáján pedig ékszíjat feszítettünk. Akna nem volt, én meg már nem akartam aláfeküdni, úgyhogy a kipuff zörgés úgymaradt. Legközelebb is kell valamit legalább hebrákolni! :D
Udi Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Losi! A héten megérkeznek a hátsó rugók is... mivel nem tudunk összefutni futárral küldi el nekem. B)
warwolf Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Losi! A héten megérkeznek a hátsó rugók is... mivel nem tudunk összefutni futárral küldi el nekem. :D Szuper. B) Én meg azon filóztam, hogy Paks előtt nem teszem bakra a gépet, mert nem tudnám a 7végéig összerakni.De kövi 7n viszont nincs mese. B)
Stefan Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Szuper. B) Én meg azon filóztam, hogy Paks előtt nem teszem bakra a gépet, mert nem tudnám a 7végéig összerakni.De kövi 7n viszont nincs mese. :D Utána nem lesz teniszlabda? ;) ;) B)
warwolf Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Utána nem lesz teniszlabda? B) :D B) Már most sem lenne rá szükség, mert ezzel a gumával (195/50-15) szerencsére semmi köze sincs már a keréknek a sárvédőperemhez.Mondjuk kivi leszek, hogy rugócsere után mennyit fog beülni....
Kacsero Elküldve Május13, 2008 Elküldve Május13, 2008 Ma sikerült életre kelteni a motoromat! B) EZER THX Paja Cartársnak. :D 4 óra után, meg Gepárd jött velem szemben a Lunkányi utcában. B)
Recommended Posts