warwolf Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Valahogy úgy érzem erősen szkeptikus vagy :lol: :lol: Optimistább lennék, ha a Jókain, Tomi melóhelye előtt egy A Omit látnék állni klubos matrinyával, nem pedig a Vekit...... :lol: Ebként Johnnynál kicseréltük a termosztátot.Klasszisokkal jobb lett az autó hőháztartása.Special Thx Valkai mesternek a szerszámkészletért.Majd kimentem Tomihoz, és életre keltettük a vizes lelkű nyereményautót.Kicsit elvolt oxidálódva az elosztófedél alatti rész.Ráférne a csere......... Majd visszavittem Valkainak a szerszámkészletet, és mit látok??.........NA MIT??..............Egy faceliftes Coras A TR-t, 4 ajtóval.Ott csodáltam mint egy félbolond! :P :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Majd visszavittem Valkainak a szerszámkészletet, és mit látok??.........NA MIT??..............Egy faceliftes Coras A TR-t, 4 ajtóval.Ott csodáltam mint egy félbolond! :lol: :lol: :lol: Hogy mé nem mentem veled!? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem értem ez miért olyan nagy baj! :lol: Fáraszd ki! :lol: Lehet, hogy már az a baj! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Hogy mé nem mentem veled!? :sowwy: Sajnálhatod is.Ilyen szép darabot nem láttam mostanában.Nagyonnagyonnagyon volt...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Én meg nem hittem,hogy nálam is "csapágyasabb" vagy,de látom már,hogy igen jó talik lesznek ezután,ha jösz! :sowwy: Igyekszem nem normálisnak láccani , igazából nem megterhelő mert nem kell titoklnom hogy tényleg normálatlan vagyok ! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Hogy mé nem mentem veled!? :sowwy: mert lusta vagy, hozzám se jössz el ... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 én is boldog lennék egy Omival meg automatával :lol: :lol: :lol: de előbb jöjjön vissza a hiace...aztán meglátjuk mit adunk el :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 vagy ez: http://www.hasznaltauto.hu/2051685_opel_omega_1998 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem értem ez miért olyan nagy baj! :lol: Fáraszd ki! :lol: Próbáltam, de nem vált be :lol: Nem olyan nagy baj, de azért valamennyit csak kellene aludnia :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 mert lusta vagy, hozzám se jössz el ... :lol: :lol: :lol: Volt kitől tanulni,de most inkább próbálok kicsit gyógyulni,valami nyavaja gerülget,láz torokfájás... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Gepárd! 1.- Az eredményeket nem rakod ki a vadkerti oldalra? :sowwy: 2.- Képeidet is felrakhatnád! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Volt kitől tanulni,de most inkább próbálok kicsit gyógyulni,valami nyavaja gerülget,láz torokfájás... :sowwy: JobBulást! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 ....Egy faceliftes Coras A TR-t, 4 ajtóval.Ott csodáltam mint egy félbolond! :lol: :sowwy: :lol:.... Khmmmm....ha csodáltad akkor nem is csak félig vagy az :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Khmmmm....ha csodáltad akkor nem is csak félig vagy az :lol: :lol: :P Nekem tessik!Nemkicsit!De főleg mert elég ritka darabok........ :lol: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 vagy ez: http://www.hasznaltauto.hu/2051685_opel_omega_1998 Tudod................a sok km. .............Sztem inkább v.mi régebbi verzió.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Khmmmm....ha csodáltad akkor nem is csak félig vagy az :lol: :lol: :lol: Pedig nekem is bejönne: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Pedig nekem is bejönne: http://i87.photobucket.com/albums/k147/Geo...is/100_2344.jpg :lol: Csibészes! :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Tudod................a sok km. .............Sztem inkább v.mi régebbi verzió.. Sok-sok bologatós szmájli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 ....Pedig nekem is bejönne:.... Fenekével nem tudok megbarátkozni, ott valahogy semmi nem jön össze semmivel :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Fenekével nem tudok megbarátkozni, ott valahogy semmi nem jön össze semmivel :sowwy: Ez benne a szhép!Kiemeli a tömegautók közül! :lol: De frankón. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Ez benne a szhép!Kiemeli a tömegautók közül! :lol: De frankón. :lol: Én még ilyet nem is láttam :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Én még ilyet nem is láttam :sowwy: Pedig volt a klubban is Bazsnak. Az is csúnya volt. :lol: (pontosabban nekem sem tetszik) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Gepárd! 1.- Az eredményeket nem rakod ki a vadkerti oldalra? :sowwy: 2.- Képeidet is felrakhatnád! :lol: :lol: 1 az eredmények egy része Tominál maradt, a héten elhozom tőle, és felkerülnek. 2 holnap linkelem a képeket, de sajnos csak keveset csináltam, mert lemerült az akksim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 1 az eredmények egy része Tominál maradt, a héten elhozom tőle, és felkerülnek. 2 holnap linkelem a képeket, de sajnos csak keveset csináltam, mert lemerült az akksim. :lol: akksi miatt meg szólhattál volna, volt nálam nem kevés tartalék, meg töltő is :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 1 megvannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts