warwolf Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Nyugi,még nem lesz V6! :sowwy: Termosztát error.Ráadtam tegnap este a fűtést, és viszahűlt a motor menet közben.Szerencsére nemdrága hozzá, Karlónál 6800ft. Amúgy a szombati nap jó volt S.vadekerten, mi jól éreztük magunkat, jó volt a társaság, finom volt a pöri, jó volt a hengerfejdobálás is.Szal gratula Gepárdnak, Tominak, Csabinak, Johnnynak, és mindenkinek aki aktívan szervezett. M.kék Pistának a színes gumijai pedig nagyon zsiványak voltak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Nagyon jó volt a tegnapi nap, gratula minden szervezőnek és azoknak is akik eljöttek. J0hnny pörije is nagyon finom volt. Amikor megérkeztem Mélykék Pista már a bekötő úton nyomta a show-t...kifulladásig azaz vízcső robbanásig. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 J0hnny pörije is nagyon finom volt. :sowwy: :lol: :lol: Este még anyukával hiénáztunk a bográcsból 1 adagot! :P ha szükséges, persze kifizetem, no meg a belépővel is adós maradtam!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Wolfi, láttunk titeket ma délután a Béke utcán, egy zöld Skodávakl voltunk. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 nekem ez nagyon tetszik :sowwy: szeretnék egy ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 nekem ez nagyon tetszik :sowwy: szeretnék egy ilyet... Ha ennyi pénzért kettőt adnak,akkor megéri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 nekem ez nagyon tetszik :sowwy: szeretnék egy ilyet... CSatlakozom.De még 1nek jó lehet az is, amit ajánlottam Kiskőrösön.Az is C30NE, autómatával.Aztán Fecónál meg ott a rendes motor hozzá.A Veki pedig mehet e levesbe...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Srácok! Szelidi tali ugye lesz idén is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 nekem ez nagyon tetszik :lol: szeretnék egy ilyet... Laciék biztos meglesik, ha megkéred őket :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Laciék biztos meglesik, ha megkéred őket :lol: Gyanítom, Tomi sem tudja igazán, hogy mit is akar.... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Srácok! Szelidi tali ugye lesz idén is? Nem kérdéses... :sowwy: Ez már "hagyomány" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Nem kérdéses... :sowwy: Ez már "hagyomány" :lol: Oké. :lol: Szerbeket hívtok oda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Oké. :lol: Szerbeket hívtok oda? Majd a "vezetőség" megmondja :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Oké. :lol: Szerbeket hívtok oda? persze :sowwy: láttam reggeltél az OPCS fórumon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 persze :lol: láttam reggeltél az OPCS fórumon :lol: nem kicsit volt nehéz kitalálnom, mi micsoda a regisztrációnál. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Joee! Vártunk ám... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Gyanítom, Tomi sem tudja igazán, hogy mit is akar.... :sowwy: Pörögni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Na akkor itt is!!!!!! KÖSZÖNÖM A KEDVES KECSKEMÉTI KARTÁRSAKNAK EZT A REMEK HÉTVÉGÉT!!!!!! :leborulóssmili: :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Joee! Vártunk ám... :sowwy: Menni is akartam, csak ..... :lol: Asszony nélkül nem akartam menni 3 napra, nameg van most egy kis gubanc vele. Amióta leszokott a cigiről, nem bír aludni :lol: Nameg haverral szerdán elkezdtük csinálgatni a telket Szeliden. Gondoltam szombatra végzünk, és akkor egy napra lemegyek egyedül, de ehez képest vasárnap délután jöttünk haza. Viszont áll a kapu, be van kerítve a telek, és készülőben van egy kis faépület a lakókocsi elé. Szal majd legközelebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 2000. HSZ M Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 2000. HSZ M Ne beszélj mellé.Mikor mész Omegát nézni? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Attila keress meg!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Ne beszélj mellé.Mikor mész Omegát nézni? :sowwy: Valahogy úgy érzem erősen szkeptikus vagy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 nameg van most egy kis gubanc vele. Amióta leszokott a cigiről, nem bír aludni :sowwy: Nem értem ez miért olyan nagy baj! :lol: Fáraszd ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Na akkor itt is!!!!!! KÖSZÖNÖM A KEDVES KECSKEMÉTI KARTÁRSAKNAK EZT A REMEK HÉTVÉGÉT!!!!!! :leborulóssmili: :lol: :lol: Én meg nem hittem,hogy nálam is "csapágyasabb" vagy,de látom már,hogy igen jó talik lesznek ezután,ha jösz! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts