Stefan Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 Úgylegyen! :P No meg lehetőleg nemdrágán. :lol: más: Vágtam a hajnyíróval a hajam.Mikor végeztem, Orsi megnézett, aztán azt kérdezte: -Miért szárítottad le a hajad?- :sowwy: Mondtam én, hogy hőlégfúvó... :lol: :lol:
Stefan Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 Losi? :lol: Úristen! Mi történt Losi? :sowwy:
warwolf Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 :lol: Úristen! Mi történt Losi? :sowwy: Corsát szerelt, nánánánáná! :lol:
tomi023 Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 Corsát szerelt, nánánánáná! :P Köszönet! :lol: Johnnynak is. Árpinak fülig ért a szája a GSI-ben :sowwy: :lol: :lol: alig akart kiszállni belőle
Kacsero Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 Árpinak fülig ért a szája a GSI-ben :lol: :lol: :P alig akart kiszállni belőle THX Tomi a fuvart... :P Jó volt a hazaút is.... :sowwy: Szóval kész lett a gépsas. :lol: A bordásszíjat elhoztam mutatóba... :lol: "Pont addig volt használva, amíg ki van fizetve" by: Árpi
warwolf Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 Köszönet! :lol: Johnnynak is. Még nincs kész.Csak abbafejeztük. :lol: Szóval kész lett a gépsas. :P A bordásszíjat elhoztam mutatóba... :lol: "Pont addig volt használva, amíg ki van fizetve" by: Árpi Bakkkerrr.Akkor csak nem volt 100as az előző infó a vez.műszíj csere dologról...... :sowwy:
Gepard Elküldve Április29, 2008 Elküldve Április29, 2008 Valaki ma fénytülkölt nekem az apek környékén. Csabi te voltál?
Kacsero Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Valaki ma fénytülkölt nekem az apek környékén. Csabi te voltál? Nem hiszem, mert autóm sem volt... :sowwy:
warwolf Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Nem hiszem, mert autóm sem volt... :sowwy: Nem tudtam mit tenni, lerakták a lexus styleért a 25e.t+vitték a szélterelőket is.....Ha délelőtt szólsz, már elkelt volna nektek.De az ültetőrugó és a toronymerevítő még alatta+benne van. Ebként pedig.........http://cgi.ebay.de/OPEL-VAUXHALL-VECTRA-B-...Q2em118Q2el1247
Kacsero Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Nem tudtam mit tenni, lerakták a lexus styleért a 25e.t+vitték a szélterelőket is.....Ha délelőtt szólsz, már elkelt volna nektek.De az ültetőrugó és a toronymerevítő még alatta+benne van. Ebként pedig.........http://cgi.ebay.de/OPEL-VAUXHALL-VECTRA-B-...Q2em118Q2el1247 Semmi gond...délelött azért nem szóltam, mert Popey munka után ment, hogy beszéljen a Ferivel...Csakhát elkésett... még nem tudtam Vele beszélni, de majd hívni fog, aztán megmondja, hogy nézzünk-e Neki ebayon... De THX a közbenjárást :sowwy:
Kacsero Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Vazzeg...az előbb vittem haza JOhnnyt a szécsényiből..hogy milyen káosz van a városban..meg mennyi idióta :sowwy: a franc ebbe a ballagásokba... asszem bevásárolni is majdcsak este 9 után indulok neki :lol:
Gepard Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Vazzeg...az előbb vittem haza JOhnnyt a szécsényiből..hogy milyen káosz van a városban..meg mennyi idióta :sowwy: a franc ebbe a ballagásokba... asszem bevásárolni is majdcsak este 9 után indulok neki :lol: Nekem a hús megvásásrlása volt közel két óra. Meg utána az előkészítése vagy 3-4 óra volt. Joe, kellenne majd a grillrácsod, ha ide tudod adni.
warwolf Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Joe, kellenne majd a grillrácsod, ha ide tudod adni. Amennyi húst vettél, valószínűleg megérkezéskor el kell kezdeni sütni majd....... :sowwy:
warwolf Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Semmi gond...délelött azért nem szóltam, mert Popey munka után ment, hogy beszéljen a Ferivel...Csakhát elkésett... még nem tudtam Vele beszélni, de majd hívni fog, aztán megmondja, hogy nézzünk-e Neki ebayon... De THX a közbenjárást :sowwy: Szal választék az van............ http://search.ebay.de/search/search.dll?so...earch&fgtp=
Kacsero Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 :lol: látom nagyon ráhangolódtál az ebayra :P :lol: THX a segítséget, de nem hívott a srác... szóval, majd valszeg szombaton vadkerten beszélek vele erről...addig szeritem kár is nézegetni, mert addigra úgyis lejárnak ezek a licitek :sowwy: Viszont, azért hozzá kell még az árhoz számolni a post költséget, ami ca.:25€ :lol:
warwolf Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 :lol: látom nagyon ráhangolódtál az ebayra :P :lol: THX a segítséget, de nem hívott a srác... szóval, majd valszeg szombaton vadkerten beszélek vele erről...addig szeritem kár is nézegetni, mert addigra úgyis lejárnak ezek a licitek :sowwy: Viszont, azért hozzá kell még az árhoz számolni a post költséget, ami ca.:25€ :lol: Csak úgy nézelődtem........ :lol: Találtam ám mást is! :P
J0hnny Elküldve Április30, 2008 Elküldve Április30, 2008 Csak úgy nézelődtem........ :sowwy: Találtam ám mást is! :lol: Apa kezdődik! :lol:
Udi Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 Szerdai nap Pesten is nagy káosz volt (ballagás, anyák napja stb.) viszont a "motorosokban" kellemesen csalódtam, egyik csinált nekem helyet a sávváltáshoz kamiont feltartotta egy kicsit, a másik meg hazafelé kivett a sorból bal hátsó féklámpa nem működött. Ott helyben kicseréltem az izzót és segített leellenőrizni, papírokat nem kérte gondolom mivel látta, hogy 2 garnitúra izzókészletem, 2 db elakadásjelző háromszögem van. :sowwy:
warwolf Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 Nagyon köszönöm Johnnynak és Tominak a gyors technikai segítséget és műszaki mentést.Ugyanis a ződ kicsit megtréfált, útban hazafelé anyumékhoz.Leköpte a vízcsövet és elfolyt az összes hűtővizem.Lehet, csak tényleg a cső rázódott le, de sztem sanszosabb, hogy felakadt a termosztát.Úgyhogy holnap cserélem is, aztán bízom benne, hogy tényleg csak ennyi volt a baj. hasznos dolog ez a BC (KÜHLMITTEL STAND) .Ha nincs, sztem megsütöttem volna a motort. :sowwy: Mivel ráértem nézelődni közben, találtam a gép oldalán egy matrinyát a bal oldali első ajtónál, külföldiül 2001.12.09-én, 74000km volt benne.
Kacsero Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 na fajin... kocsit mostam ma, erre most meg elkezdett esni... :sowwy: szép időnk lesz 7végére... :lol:
warwolf Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 na fajin... kocsit mostam ma, erre most meg elkezdett esni... :lol: szép időnk lesz 7végére... :lol: Soltvadkerti túlélőtábor! :P Nekem meg gond nélkül műxik a szekerem.Lehet, mégis csak a vízcső volt a hunyó? :sowwy: :lol:
J0hnny Elküldve Május1, 2008 Elküldve Május1, 2008 Nekem meg gond nélkül műxik a szekerem.Lehet, mégis csak a vízcső volt a hunyó? :sowwy: :lol: Nyugi,még nem lesz V6! :lol:
Recommended Posts