warwolf Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 nur klimaautomatik Hívtad a számot amit adtam?
Dini Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 nur klimaautomatik ohh értem kersün masikat :sowwy:
Dini Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 ohh értem kersün masikat :sowwy: Metál zölde, digit klima, bőr és CSAK 50.000ft ocskával dragabb
paja Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Tomi ! Jól meggondoltad ezt az otócserét ? :sowwy: Wolfi 90/90 R10..... :lol:
warwolf Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Wolfi 90/90 R10..... :lol: Akkor királyság akkor.Megegyezünk reájuk! :sowwy: Bár már az is megfordult a fejemben, hogy nem-e lehetne-e szélesebb gumákat ráfeszíteni! :lol:
Kacsero Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Nem semmi kis vihar volt az elébb... :lol: :lol: Bent a csarnok új tetőablakját, símán kifeszítette, és kifordította a szél... :sowwy: (jól megcsinálhatták) :lol:
warwolf Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Nem semmi kis vihar volt az elébb... :lol: :lol: Bent a csarnok új tetőablakját, símán kifeszítette, és kifordította a szél... :sowwy: (jól megcsinálhatták) :lol: Én ahogy meghallottam, hogy ropogtatja a raktár oldalát a szél, szóltam a műszakvezetőnek, hogy részemről tipli.Motorral voltam ugyanis.A fenének sem volt ma kedve bátorságpróbát tartani viharbanmotorozással.Ahogy haza értem, és leállítottam mikrobit, elkezdett szakadni.Mázli........no meg kitűnő időzítés..... :P
Dini Elküldve Április21, 2008 Elküldve Április21, 2008 Én ahogy meghallottam, hogy ropogtatja a raktár oldalát a szél, szóltam a műszakvezetőnek, hogy részemről tipli.Motorral voltam ugyanis.A fenének sem volt ma kedve bátorságpróbát tartani viharbanmotorozással.Ahogy haza értem, és leállítottam mikrobit, elkezdett szakadni.Mázli........no meg kitűnő időzítés..... :lol: Mikrobirol jut eszmeb 16 euro a postaköltsege annak az izenek ugyhog fejetős mert akkor mar anyiért megveszed itthon :sowwy:
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Mikrobirol jut eszmeb 16 euro a postaköltsege annak az izenek ugyhog fejetős mert akkor mar anyiért megveszed itthon :sowwy: Akkor spórelok! :lol: Amúgy megjött a plazmaszámlap.Megnéztem mind2-t, teljesen okésak.Szal amint van időm, hackelek.Csak boldogulok vele! :lol: Vagy mijaszösz! :lol:
Kacsero Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Sajna törölnöm kellett magunkat :lol: Nagyon kellene már Reninek egy másik munkahely :lol: Bakker.... :sowwy: Ez nagyon nem jó hír!!!! :lol: És 1 napra sem tudtok lejönni???
Joee Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Bakker.... :sowwy: Ez nagyon nem jó hír!!!! :lol: És 1 napra sem tudtok lejönni??? Valszeg 1 napra tudunk menni azért, de még nem tudom melyik nap. Próbáljuk a szombatot becélozni, hátha ....
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Valszeg 1 napra tudunk menni azért, de még nem tudom melyik nap. Próbáljuk a szombatot becélozni, hátha .... Áthidaló megoldásként nem jó úgy, hogy Reni utánad jön?Vagy nem akarsz nélküle elindulni?
Joee Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Áthidaló megoldásként nem jó úgy, hogy Reni utánad jön?Vagy nem akarsz nélküle elindulni? Meglátjuk. Még nem adtuk fel :sowwy:
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Meglátjuk. Még nem adtuk fel :lol: Csak egy javallat volt ám...... :sowwy:
Joee Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Kellene egy kis vélemény!!! Szerintetek meg ér ez 90.000-et? 1. kép 2. kép Szigetlet, belül pedig osb lap van. Szelídre gondoltam :sowwy:
paja Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Akkor királyság akkor.Megegyezünk reájuk! :sowwy: Bár már az is megfordult a fejemben, hogy nem-e lehetne-e szélesebb gumákat ráfeszíteni! :lol: A 100/90 bizti elfér, picit szélesebb, picit magasabb..... :lol:
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 A 100/90 bizti elfér, picit szélesebb, picit magasabb..... :lol: Ha v.melyik nap vízműzöl, akkor elbgrümmögök hozzád, és megszakérted! Mer' én nem értek a lovakhoz'se'! :sowwy:
paja Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Szombaton leszek legközelebb....de pénteken is megsasolhatjuk a "betontorpedót".... :lol: :sowwy:
warwolf Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Szombaton leszek legközelebb....de pénteken is megsasolhatjuk a "betontorpedót".... :lol: :sowwy: Akkor pénteken este meló után elbrümmögök, aztán meg hazabrümmögök és viszamejek! :lol:
Gepard Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Kellene egy kis vélemény!!! Szerintetek meg ér ez 90.000-et? 1. kép 2. kép Szigetlet, belül pedig osb lap van. Szelídre gondoltam :sowwy: Jó lenne belülről is látni, meg a méreteit sem lenne rossz tudni. De nagyjából árában van, már a lemez megér annyit.
Joee Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Jó lenne belülről is látni, meg a méreteit sem lenne rossz tudni. De nagyjából árában van, már a lemez megér annyit. Beszéltem Dinivel, és valszeg meg tudunk egyezni arra a faca Zuk Lakóautójára :sowwy: Abban azért csak el lehet aludni :lol:
paja Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Kicsit megmostam....azért nincs olyan mint Johnny-é.... :sowwy:
Kacsero Elküldve Április22, 2008 Elküldve Április22, 2008 Ma munkába menet, kivillant 1 kontroll-lámpa, mégpedig, amelyiken 1 autó van, és benne 1 kulcs. :lol: De ez csak akkor, ha 3ezer felett van a fordulat, ha visszaengedem,akkor elalszik. :lol: :lol: Nem tudom mi lehet, talán holnap sikerül felrakni TECH2-re... :sowwy:
warwolf Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 Ma munkába menet, kivillant 1 kontroll-lámpa, mégpedig, amelyiken 1 autó van, és benne 1 kulcs. :lol: De ez csak akkor, ha 3ezer felett van a fordulat, ha visszaengedem,akkor elalszik. :lol: :lol: Nem tudom mi lehet, talán holnap sikerül felrakni TECH2-re... :sowwy: Van kísérő jelenség is hozzá?Vagy csak lámpa és annyi?
Kacsero Elküldve Április23, 2008 Elküldve Április23, 2008 Van kísérő jelenség is hozzá?Vagy csak lámpa és annyi? Megoldva a hiba! :lol: :lol: Kimentem Árpihoz, lakitelekre, és a TECH2 azt mondta, hogy a hűtőventillátorom nem kap elég feszkót, vagy szálszakadás. Így is volt, 1 szál el volt öregedve, szerencsére Árpi gyorsan megtalálta a hibaforrást, és javítva is lett! Viszont közbe megnézett 1-2 dolgot az autó, és erősen ajánlotta a vezérműszíj+ékszíj+ ezzel járó dolgok cseréjét! :lol: Szerinte ezen az autón, már nagyon rég nem volt ilyen karbantartás elvégezve... :sowwy: Szóval, hétfőn viszem is ki hozzá, és rendbeteszi a lelkét!
Recommended Posts