Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Wolfi

90/90 R10..... :lol:

Akkor királyság akkor.Megegyezünk reájuk! :sowwy: Bár már az is megfordult a fejemben, hogy nem-e lehetne-e szélesebb gumákat ráfeszíteni! :lol:

Elküldve

Nem semmi kis vihar volt az elébb... :lol: :lol:

Bent a csarnok új tetőablakját, símán kifeszítette, és kifordította a szél... :sowwy: (jól megcsinálhatták) :lol:

Elküldve
Nem semmi kis vihar volt az elébb... :lol: :lol:

Bent a csarnok új tetőablakját, símán kifeszítette, és kifordította a szél... :sowwy: (jól megcsinálhatták) :lol:

Én ahogy meghallottam, hogy ropogtatja a raktár oldalát a szél, szóltam a műszakvezetőnek, hogy részemről tipli.Motorral voltam ugyanis.A fenének sem volt ma kedve bátorságpróbát tartani viharbanmotorozással.Ahogy haza értem, és leállítottam mikrobit, elkezdett szakadni.Mázli........no meg kitűnő időzítés..... :P

Elküldve
Én ahogy meghallottam, hogy ropogtatja a raktár oldalát a szél, szóltam a műszakvezetőnek, hogy részemről tipli.Motorral voltam ugyanis.A fenének sem volt ma kedve bátorságpróbát tartani viharbanmotorozással.Ahogy haza értem, és leállítottam mikrobit, elkezdett szakadni.Mázli........no meg kitűnő időzítés..... :lol:

Mikrobirol jut eszmeb 16 euro a postaköltsege annak az izenek ugyhog fejetős mert akkor mar anyiért megveszed itthon :sowwy:

Elküldve
Mikrobirol jut eszmeb 16 euro a postaköltsege annak az izenek ugyhog fejetős mert akkor mar anyiért megveszed itthon :sowwy:

Akkor spórelok! :lol: Amúgy megjött a plazmaszámlap.Megnéztem mind2-t, teljesen okésak.Szal amint van időm, hackelek.Csak boldogulok vele! :lol: Vagy mijaszösz! :lol:

Elküldve
Sajna törölnöm kellett magunkat :lol:

Nagyon kellene már Reninek egy másik munkahely :lol:

Bakker.... :sowwy:

Ez nagyon nem jó hír!!!! :lol:

És 1 napra sem tudtok lejönni???

Elküldve
Bakker.... :sowwy:

Ez nagyon nem jó hír!!!! :lol:

És 1 napra sem tudtok lejönni???

Valszeg 1 napra tudunk menni azért, de még nem tudom melyik nap.

Próbáljuk a szombatot becélozni, hátha ....

Elküldve
Valszeg 1 napra tudunk menni azért, de még nem tudom melyik nap.

Próbáljuk a szombatot becélozni, hátha ....

Áthidaló megoldásként nem jó úgy, hogy Reni utánad jön?Vagy nem akarsz nélküle elindulni?

Elküldve
Áthidaló megoldásként nem jó úgy, hogy Reni utánad jön?Vagy nem akarsz nélküle elindulni?

Meglátjuk.

Még nem adtuk fel :sowwy:

Elküldve
Akkor királyság akkor.Megegyezünk reájuk! :sowwy: Bár már az is megfordult a fejemben, hogy nem-e lehetne-e szélesebb gumákat ráfeszíteni! :lol:

A 100/90 bizti elfér, picit szélesebb, picit magasabb..... :lol:

Elküldve
A 100/90 bizti elfér, picit szélesebb, picit magasabb..... :lol:

Ha v.melyik nap vízműzöl, akkor elbgrümmögök hozzád, és megszakérted! Mer' én nem értek a lovakhoz'se'! :sowwy:

Elküldve
Szombaton leszek legközelebb....de pénteken is megsasolhatjuk a "betontorpedót".... :lol: :sowwy:

Akkor pénteken este meló után elbrümmögök, aztán meg hazabrümmögök és viszamejek! :lol:

Elküldve
Kellene egy kis vélemény!!!

Szerintetek meg ér ez 90.000-et?

1. kép 2. kép

Szigetlet, belül pedig osb lap van.

Szelídre gondoltam :sowwy:

Jó lenne belülről is látni, meg a méreteit sem lenne rossz tudni.

De nagyjából árában van, már a lemez megér annyit.

Elküldve
Jó lenne belülről is látni, meg a méreteit sem lenne rossz tudni.

De nagyjából árában van, már a lemez megér annyit.

Beszéltem Dinivel, és valszeg meg tudunk egyezni arra a faca Zuk Lakóautójára :sowwy:

Abban azért csak el lehet aludni :lol:

Elküldve

Ma munkába menet, kivillant 1 kontroll-lámpa, mégpedig, amelyiken 1 autó van, és benne 1 kulcs. :lol:

De ez csak akkor, ha 3ezer felett van a fordulat, ha visszaengedem,akkor elalszik. :lol: :lol:

Nem tudom mi lehet, talán holnap sikerül felrakni TECH2-re... :sowwy:

Elküldve
Ma munkába menet, kivillant 1 kontroll-lámpa, mégpedig, amelyiken 1 autó van, és benne 1 kulcs. :lol:

De ez csak akkor, ha 3ezer felett van a fordulat, ha visszaengedem,akkor elalszik. :lol: :lol:

Nem tudom mi lehet, talán holnap sikerül felrakni TECH2-re... :sowwy:

Van kísérő jelenség is hozzá?Vagy csak lámpa és annyi?

Elküldve
Van kísérő jelenség is hozzá?Vagy csak lámpa és annyi?

Megoldva a hiba! :lol: :lol:

Kimentem Árpihoz, lakitelekre, és a TECH2 azt mondta, hogy a hűtőventillátorom nem kap elég feszkót, vagy szálszakadás.

Így is volt, 1 szál el volt öregedve, szerencsére Árpi gyorsan megtalálta a hibaforrást, és javítva is lett!

Viszont közbe megnézett 1-2 dolgot az autó, és erősen ajánlotta a vezérműszíj+ékszíj+ ezzel járó dolgok cseréjét! :lol:

Szerinte ezen az autón, már nagyon rég nem volt ilyen karbantartás elvégezve... :sowwy:

Szóval, hétfőn viszem is ki hozzá, és rendbeteszi a lelkét!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.