tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Helyesen: Hátsókerekes. ezzel konkrétan átb@szt@k... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Johnny eltolta az előző hsz-t. Helyesen: Hátsókerekes. Mit kell ezen gondolkodni? :D Maradjon csendben Grécsi tanárúr...talikerülő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 talikerülő! :D Ezt már ismered: Ez az aktuális verzió: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április13, 2008 Megoszt Elküldve Április13, 2008 Ezt már ismered: Ez az aktuális verzió: és a csajok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Érdekesség...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Köszönjük Emese! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Érdekesség...... Akárhányszor belebotlok a témába elborzaszt, hogy hányszor múlott hajszálon az emberiség vége és még mennyi ilyen lehet, amiről még nem tudunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Köszönjük Emese! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 na ennek kéne levinni az árát meg jól körbevizslatni. Ha valaki arra jár nézzen má rá. THX. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 na ennek kéne levinni az árát meg jól körbevizslatni. Ha valaki arra jár nézzen má rá. THX. Ezt ennyiért árulgassák csak egy darabig még......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Ebként beindútt a pijásjoe.Valszeg ez is azon 2ütemű motork közé tartozik, amelyik nem megy benzingőzzel! :D Kicsit száguldoztam vele Petőfiben, de utána is pöccre indult.Szal remélem ennyi volt a baja.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 A MANTA SE KUTYA VAZZEEEEEE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 na ennek kéne levinni az árát meg jól körbevizslatni. Ha valaki arra jár nézzen má rá. THX. Kedves Tomi ! Ajánlom figyelmedbe EZT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Kedves Tomi ! Ajánlom figyelmedbe EZT! Ez igenjóól néz ki..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Ez igenjóól néz ki..... :D képről... ezt már régebben is árulták, ugyanitt. Saját kocsijuk, és már néztem Tominak. Viszont hátul volt puffos, ami mondjuk korrektül van javítva, viszont a mocin az olajbeöntő végig hót emulzió, meg a kiegyenlítőben sem tiszta hűtőfolyadék van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 képről... ezt már régebben is árulták, ugyanitt. Saját kocsijuk, és már néztem Tominak. Viszont hátul volt puffos, ami mondjuk korrektül van javítva, viszont a mocin az olajbeöntő végig hót emulzió, meg a kiegyenlítőben sem tiszta hűtőfolyadék van... Kissé olajos a hűtőfolyadék? A hátulján látszik, hogy pitsán volt tsapva.....így képről is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nem elemeztem ki, mert bőven elég volt az olajbetöltő cső látványa. Meg ugye a hűtőfolyadék nem volt szinten. És ugye a v6 az 2 hengerfej... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nem elemeztem ki, mert bőven elég volt az olajbetöltő cső látványa. Meg ugye a hűtőfolyadék nem volt szinten. És ugye a v6 az 2 hengerfej... Meg még pár csacskaság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 igen néztük már ezt az autót kb egy évvel ezelőtt is... A Kadett nem nekem lesz :D :D :D viszont bent a xenon 6K, jó és a szórt fénye sem több mint a hagyományos izzóé. most megyek Bazsihoz fényszóróbeállításra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 szép, de drága.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 na persze ez sem lenne rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 na persze ez sem lenne rossz Nemsemmi taliga,és ehhez pl. lehet kapni digitet is.A B Senié jó hozzá! :D S, normálisan el van látva LE-vel is! :D No meg olcsó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 na persze ez sem lenne rossz Ezt én is megtaláltam tegnap :D Egy hibája van: váltót kell cserélni benne, mert automata :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts