tomi023 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 De akkor mijabüdősjómurvaanyukája rezonál??????? :D nem tudjuk. ma rá akartunk tenni egy másik kardánt de nem passzol a D4D váltó és a 2L váltó nyelestengelye :D most donort keresek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 De mai slussz poén... Megyek vissza este műhelybe vágtázok befele Halasi út, Erzsébet krt stb, beérek műhely elé beáll elém egy fiestával egy srác ,kiugrik azt magyaráz hogy felcsapodott egy kő a halasi úton az én automról és kirepesztette az üvegét azonnal adjak neki betétlapot... Na én finom okos stílusban elküldtem pihenni szép helyre , bemegyek műhelybe pár perc indulok ott ül fiestába elindulok kiugrik hogy ne menjek sehova mert hivta rendőröket.... Na ez engem annyira felizgatott hogy azon nyomban mentem is tovább :D most kérdem én hogy van ez? Honnan tudjam hogy én automról pattant fel kő, 2 mért nem tartotta be követési távolságot, 3 mivan haszemből jövő autó csapta rá követ?... Szal nem tudom mire volt jó neki ez a téma de ijjjárt Hát a téma annyi a jelen állás szerint hogy hiába adnál neki betét lapot a biztosíto nem fizet ennyi! Ergo fölöslegesn tépi a száját. Ha van cascoja 10% kell fizetni és kicserélik a teljes üveget! Ha javitható akkor évente ha joltudom a hungaria vagy generali megtérit 1 javitást. Le kell szarni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 nem tudjuk. ma rá akartunk tenni egy másik kardánt de nem passzol a D4D váltó és a 2L váltó nyelestengelye :D most donort keresek Akkor már csak elölről jöhet a dolog, ergo főtengely, lendkerék, ilyenek jutnak eszembe.Meg az, hogy ez egy ki.bszott teherautó, és addig kell hajtani amíg megy........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 ömm öööö izé alá kéne szigszalagozni egy kamerát vagy megemelve a hátsóhidat járatni 60nal Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 meg is emeltük...sz@r úgy is. Ma este váltó vissza 18:00 aki akar jöjjön és hallgassa meg... Holnap kap egy másik kardánt ha passzol, egy ma működő autóból, ami holnap már lehet nem fog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Fő az optimizmus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 meg is emeltük...sz@r úgy is. Ma este váltó vissza 18:00 aki akar jöjjön és hallgassa meg... Holnap kap egy másik kardánt ha passzol, egy ma működő autóból, ami holnap már lehet nem fog :D Egyszer ha ráérsz ugorj be hozzánk Tomi viszlek egy kürt a Transittal akkor rá jössz hogy a toyota az egy LUXUS tgk... Miénk már kétszer leszakadt menet közben ill szétugrott most olyan hangja van mint régen az ikarusoknak volt :D plussz kb a difink log vagy 2 cm minden irányba . Így hajtottunk bele 2.5 év alatt kb 100000 km -t. Megszokás kérdése amugy tok jó G ASTRA 2.0dtl ha gondolod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Egyszer ha ráérsz ugorj be hozzánk Tomi viszlek egy kürt a Transittal akkor rá jössz hogy a toyota az egy LUXUS tgk... Miénk már kétszer leszakadt menet közben ill szétugrott most olyan hangja van mint régen az ikarusoknak volt :D plussz kb a difink log vagy 2 cm minden irányba . Így hajtottunk bele 2.5 év alatt kb 100000 km -t. Látod Tomi, erről beszélek.Addig kell hajtani amíg megy, azt' ihaj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Joe, Paja! Nálatok nem a "tavaszi" kezdett megjelenni? :D Amúgy a hasmars nem a legjobb dolog, viszont jobb a másik végletnél. :D Fűmagot nem tud senki? Praktiker, baumax drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Április9, 2008 Megoszt Elküldve Április9, 2008 Joe, Paja! Nálatok nem a "tavaszi" kezdett megjelenni? :D Amúgy a hasmars nem a legjobb dolog, viszont jobb a másik végletnél. :D Fűmagot nem tud senki? Praktiker, baumax drága. Nem nevezném "tavaszi"-nak :D Kérdezgettem a fűmagot bent, de csak mezőgazdasági boltokat tudták ajánlani. Halasi út, Ladánybenei út, Autóscsárda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Kérdezgettem a fűmagot bent, de csak mezőgazdasági boltokat tudták ajánlani. Nekem jó lenne, hogy is fogalmazzam "nem boltból" is. :D Megvan: exportból kimaradt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Fűmagot nem tud senki? Praktiker, baumax drága. www.kertkovacs.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Busch doktor Filiale Kirchengasse Kirchengasse 19, 1070 Wien +43 (01) 524 04 40 Fűmag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Fűvet én is tok kérdés mennyire akarsz vigyorogni kicsit vagy már TV2 tényeken is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 öö... nem tudtok véletlen egy jó állapotú Z12XE mocit mondjuk C corsába valót? egy ismerős keres ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 öö... nem tudtok véletlen egy jó állapotú Z12XE mocit mondjuk C corsába valót? egy ismerős keres ilyet. Elég ritka darab ez még bontva, de küldtem egy kontaktot.Hátha..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 meg is emeltük...sz@r úgy is. Ma este váltó vissza 18:00 aki akar jöjjön és hallgassa meg... Holnap kap egy másik kardánt ha passzol, egy ma működő autóból, ami holnap már lehet nem fog :D Amúgy vödör, v. lavor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 www.kertkovacs.hu Beszéltem a sráccal, azt hiszem meg tudunk egyezni. Köszi a kontaktot. Fűmag. Azt manapság már panelban termesztik. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Azt manapság már panelban termesztik. :D :D Nincs mese, kell egy albi! :D V.hol a szécsényibe' :D Mondjuk v.mi afro's lépcsőházban, ahol ki van írva az ajtóra, hogy Welcome Jamaica! :D A megbeszélt matrinyát ne felejtsd már el légyszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Amúgy vödör, v. lavor? :D voltam a mentő garázsban és ott sincs kardán hozzá, pedig lebontottunk egy párat... Viszont kaptam egy új difi kitámasztó kart új szilentel 1200-ért :D jah és verjem a f.com az összes nbe minek a mobiltelefon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 voltam a mentő garázsban és ott sincs kardán hozzá, pedig lebontottunk egy párat... Viszont kaptam egy új difi kitámasztó kart új szilentel 1200-ért :D jah és verjem a f.com az összes nbe minek a mobiltelefon? Mondtak rá v.mit amúgy?Tipp?5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mind ilyen...ááá nem hiszem el! Bazsihoz kimegyek hétvégén és addig forgatom amig jó nem lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mind ilyen...ááá nem hiszem el! Bazsihoz kimegyek hétvégén és addig forgatom amig jó nem lesz A hapcit v. a tengelyt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 A hapcit v. a tengelyt? :D a tengelyt az elsőt a hátsóhoz képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 mind ilyen...ááá nem hiszem el! Bazsihoz kimegyek hétvégén és addig forgatom amig jó nem lesz Van nála egy parabola tükör, nem hoznád el nekem? Az astrába nem fért be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts