tomi023 Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Hali! :D Hali :D Ebay-ről ment a cucc, 4 felni, két lökös küszöb spoiler meg egy pár szemöldök a Vectrahoz, a fényképezőnek még tart a licitje, de az is meglesz meg pár doboz apróság(kerékőr meg ilyenek) Maj hozd haza légyszi, THX :D
tomi023 Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 kicsit drágább lesz a kardán, + 3db kereszt csere. 16.000/db+áfa utána centír mégy egyszer 16.000+áfa így 64.000+áfa és két út pestre meg a ki és beszerelés... :D
paja Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 kicsit drágább lesz a kardán, + 3db kereszt csere. 16.000/db+áfa utána centír mégy egyszer 16.000+áfa így 64.000+áfa és két út pestre meg a ki és beszerelés... :D Ez nem semmi.... :D hátsókerék rlz....
warwolf Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 kicsit drágább lesz a kardán, + 3db kereszt csere. 16.000/db+áfa utána centír mégy egyszer 16.000+áfa így 64.000+áfa és két út pestre meg a ki és beszerelés... :D Hogy a bánatos t.ökömbe tudták megnyekkenteni a kardánt? :D
mélykék76 Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 kicsit drágább lesz a kardán, + 3db kereszt csere. 16.000/db+áfa utána centír mégy egyszer 16.000+áfa így 64.000+áfa és két út pestre meg a ki és beszerelés... :D Csupa móka és kacagás az a Toyota :D
warwolf Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Csupa móka és kacagás az a Toyota :D Ha cseresznyéje van Tominak, akkor mást nem kell cserézni.Ha nem, akkor ..........nem! :D
paja Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Attól tartok ez természetes kopás, sajnos hallottam már mástól is, hogy cserélni kellett. Mondjuk centírozásról még nem, de gyárilag is biztos kivan sújozva... :D
warwolf Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Attól tartok ez természetes kopás, sajnos hallottam már mástól is, hogy cserélni kellett. Mondjuk centírozásról még nem, de gyárilag is biztos kivan sújozva... :D Az az érdekes, hogy más verdánál én nem hallottam ilyesmiről.Mondjuk a Liazok/Kamazok/Tátrák amiket tanuló koromban berheltem, nem jó alanyok ilyesmire....... :D
paja Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Szerencsére a Mitsunál nem volt ilyen gondunk, pedig kapta az ívet rendesen.... :D :D
kiskasza Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Hogy a bánatos t.ökömbe tudták megnyekkenteni a kardánt? :D Naon 1szerűen ki lehet nyírni a kardánt... pl jössz haza ford transittal M1 pálya tata környéke kis cseszerés stb oszt lészakad a felfüggesztőnél azt hali... :D Felfüggesztőnél spanival keresztül a kocsin felköt aztán gyíh haza :D
warwolf Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Naon 1szerűen ki lehet nyírni a kardánt... pl jössz haza ford transittal M1 pálya tata környéke kis cseszerés stb oszt lészakad a felfüggesztőnél azt hali... :D Felfüggesztőnél spanival keresztül a kocsin felköt aztán gyíh haza :D Tipikus Corsás! :D
Stefan Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Tipikus Corsás! :D Csak ott nem kardán van, hanem drótozott váltórúd :D
warwolf Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 végre megdícsértek tudod milyen jó ezt hallani főleg egy csajszitól aki csinos is :D Lesz belőle v.mi? :D
tomi023 Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 Lesz belőle v.mi? :D majd...lassan...öreg vagyok a kapkodáshoz. úgy sem menekülhet :D
warwolf Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 majd...lassan...öreg vagyok a kapkodáshoz. úgy sem menekülhet :D Ösmerünk már..... :D :D
berlina Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 hát ha mondjuk egy kuplungcserénél ha levágod a földre a kardánt eléggé könnyen ívet kaphat, nem kell hozzá nagy figyelmetlenség, főleg ha olyan hosszú kétrészes, mint a toyotába, mondjuk ilyen van az e rekordba is, plussz még figyelni kell arra, h a támbak középen 10 foknál jobban ne nagyon törjön meg mer az is sérülékeny Mantába szokás centíroztatni, legalábbis németek szokják, amióta nincs olyan sok autómata ascona a bontóba náluk úgy 70 euróba fáj a centírozás krazba persze nem vészes, de itt kisebb kardáncsövekről van szó, és tényleg csövek, mert nem tömörvas, csak a két vége öntvény, a centírsúly pedig csupán egy fémlap ponthegesztve (alapesetbe)
Gepard Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Látom neked is megmozgatták a szerb csajok a fantáziád. :D :D
mackosajt Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Tominak mikor nem mozog a fantáziája a csajoktól? :D
Recommended Posts