Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tegnap az nekem is jó volt nagyon.... :D

Voltam Drift edzésen Tökölön, hát besza....ás az nem pitti amit ott műveltek VALAMI ilyesmi féleség volt naon állat,

a fő poén egy nagyon szép csajszi volt. Az ahogy nyomta nem semmi volt .

Rögtön eszembe jutott hogy egy ilyen csaj barátnőnek... mit csinál a barátnőd hétvégén? kötöget? Áh drift edzésre ugrott el :D :D

Elküldve

ma viszem a Hiace-t szakműhelyekbe, ahol megnézik mi a baja miért zörög.

Már kinyomtattam a váltó robbantott rajzát. talán találunk valamit ha találok olyat aki már látott ilyet.

Elküldve
ma viszem a Hiace-t szakműhelyekbe, ahol megnézik mi a baja miért zörög.

Már kinyomtattam a váltó robbantott rajzát. talán találunk valamit ha találok olyat aki már látott ilyet.

Hm...

Forma1 ben is van baj de látom itt is :D

Elküldve

Keresek 195/50 R15 gummakat.

New-ra most nem igen van le, jo lenne valami hasznalt barati aron.

Ha tudtok valamit jelezzetek legyszi.

Elküldve
Mi van a váltóval? :D

Alacsony rodulaton menet közben zörög, és elég hülje hangja van.Magasabb fordulaton elmúlik.Valszeg a csoporttengelyek csapágyazása fáradt el.Felújítani meg igennagymarhaság lenne.Első körből kap friss olajat, mert sanszos, hogy kevés van benne.Ha nem segít, akkor F20CS.De majd csak ha széthullott. :D

Elküldve

Most jön Zoli és hoz még egy kardánt amit viszek pestre ...

nagyon remélem hogy ez megoldja a Hiace bajom, ha nem akkor a KOMA embereit állítom rá az ügyre...

Elküldve

Joe!

Van 2 db egy szezont futott Barum Bravuris + 2 db Fulda Carat Extremo ami talán még 1 szezont kibír. Filóztam rajta, hogy 2 db Barum gumát vegyek...de szerdán kapok egy garnitúra Michelin-t akciósan. :D

Elküldve
Joe!

Van 2 db egy szezont futott Barum Bravuris + 2 db Fulda Carat Extremo ami talán még 1 szezont kibír. Filóztam rajta, hogy 2 db Barum gumát vegyek...de szerdán kapok egy garnitúra Michelin-t akciósan. :D

Na ezt jól megbeszéltük MSN-en :D

Elküldve
Ha már többen is váltóval szenvednek.... :D

csak semmi személyeskedés!

a kurvát sem smárolod le :D :D :D

Udi reggel a pályán a fehér kombi én leszek :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.