ENDYKA Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Énláttammegelőször. :D :D Egyébként nekem is... Azért szeretném magamévá tenni. :D Azért vigyázz a meleg kipufogóval..nehogy megégesse.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Azért vigyázz a meleg kipufogóval..nehogy megégesse.. :D Csak forró kipuffal az érdekes... Egyébként nincs benne semmi izgi. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sziasztok... Nem ismeri valaki véletlenül ezt a verdát? Ahogy néztem a térképet ott van Kecsó ez a falu... Előreláthatólag vasárnap megyek és megnézem magamnak. :D Hacsak addig meg nem veszi Valaki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hacsak addig meg nem veszi Valaki! :D Ne idegesíts... Eddig 4autót néztem ki magamnak, abból 4et elvittek... Ennyire már nem lehetek szerencsétlen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Hy Losi! Ma beszéltem emberkéddel veki ügyben de szerintem komolytalan... Olyannyira hogy amit kb két hete árult golfot 1.9 mill ért azt most 2.2 ért karja adni szóval egy igazi fa....z :D Hát ez pech.... :D Ne idegesíts... Eddig 4autót néztem ki magamnak, abból 4et elvittek... Ennyire már nem lehetek szerencsétlen... :D Én is csak látásból ismerem, hála a szelektív látásonak! :D Corsa A; Astra GSi......ilyesmi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kerekegyháza a szülőfalumtól nem messze van. Figyelni kell az eladóra, mert arrafelé sok a "lókupec". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 sziasztok ! olyan kérdéssel forulok hozzátok hogy...... nem e tudtok valami olyan helyet ahol opelos kabátot pólót és egyébb erekjéket lehet beszerezni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 sziasztok ! olyan kérdéssel forulok hozzátok hogy...... nem e tudtok valami olyan helyet ahol opelos kabátot pólót és egyébb erekjéket lehet beszerezni! Szerintem bármelyik Opel Szalonban betudod szerezni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hory Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Szerintem bármelyik Opel Szalonban betudod szerezni.. :D gen erre márt én is gondoltam de nem mindeggy mennyit kell érte lecsekkolnom!:D i Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Kerekegyháza a szülőfalumtól nem messze van. Figyelni kell az eladóra, mert arrafelé sok a "lókupec". Igen, ennek a csávónak is furcsa volt a hangja... Lehet hogy lókupecféle... Mondjuk engem az nem érdekell, ha az eredetiségvizsga jó, a kocsi jó, a papírok rendben vannak... Csak gondoltam hátha ismeri valaki a kocsi előéletét vagy ilyesmi... Mindegy... Ha minden jól megy vasárnap kiderül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Esetleg www.ebay.de Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ez egy jó cikk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ez egy jó cikk! :D Frankó!Ismerős feeling! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Frankó!Ismerős feeling! :D Ne is mond! Amikor Bazsival 3x szedtük szét... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 sziasztok ! olyan kérdéssel forulok hozzátok hogy...... nem e tudtok valami olyan helyet ahol opelos kabátot pólót és egyébb erekjéket lehet beszerezni! opelshop.de én onnan vettem melcsifölsőt, meg nyakkendőt meg kulcstartókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 sziasztok ! olyan kérdéssel forulok hozzátok hogy...... nem e tudtok valami olyan helyet ahol opelos kabátot pólót és egyébb erekjéket lehet beszerezni! Corsikának van egy eladó széldzsekije pl. A többit meg ahogy a többiek írták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 http://www.spritmonitor.de/en/detail/244980.html egy érdekes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 mizu? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Ez volt ma a házifeladat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Derék..... :D :D Amúgy ma végre volt egy érdeklődő a Vekire.hívtak a ker.ből, hogy 900ért vinnék.Mármint annyit adnának érte.Mondom persze, de az nekem ide zsebbe.+a jutalék.Nem hívtak vissza, pedig ki is lett próbálva.Ha nem ker.ben lett volna, odaadtam volna.de így...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 Derék..... :D :D Amúgy ma végre volt egy érdeklődő a Vekire.hívtak a ker.ből, hogy 900ért vinnék.Mármint annyit adnának érte.Mondom persze, de az nekem ide zsebbe.+a jutalék.Nem hívtak vissza, pedig ki is lett próbálva.Ha nem ker.ben lett volna, odaadtam volna.de így...... Kitartás testvérem... öreg kereskedő fogás ne dölj rá elsőre ilyenkor max 10-15 eft -ot engedj max. Ehez mit szolsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március27, 2008 Megoszt Elküldve Március27, 2008 De igazából EZ lenne a tutti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Kitartás testvérem... öreg kereskedő fogás ne dölj rá elsőre ilyenkor max 10-15 eft -ot engedj max. Ehez mit szolsz? :D Úgy vagyok vele, hogy ha tetszik nekik, akkor elviszik majd annyiért amennyiért kin van rakva.Ha nem, akkor nyilván van másik Veki is. Ez a QP nem rossz, tetszik is a formája, de mégsem Corsa A! :D A transporter pedig....Inkább egy OPC! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hááááát, azért a Transzpityu is tudna meglepetést okozni..... :D Van a Vízműnek is 1 hasonló, régebbi kiadású ( ezüst színű ) 2.5 TDI 140 paci körüli....szedi a talpát rendesen. Egyszer 1 Debreceni rendezvényre menetünk.....a söfőr srác 170-nél levillogta a szélső sávba az elötte haladót..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ... Egyszer 1 Debreceni rendezvényre menetünk.....a söfőr srác 170-nél levillogta a szélső sávba az elötte haladót..... :D Biztos sietnie kellett, mert mögötte volt egy A-Corsa :D :lol: :D Wolfi! Ezek szerint mégsem mondtál még le végleg a Morzsa projektről? Egyszer még akármi is lehetséges lehet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts