kiskasza Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Szerintem Ez az lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akinek kell E85 az küldjön SMS-t vagy telefonáljon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Akinek kell E85 az küldjön SMS-t vagy telefonáljon. :D Ha most itt írom, hogy kell egy kanna az jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Ok, holnap hozok neked 1 kannával... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Eredeti hsz-t javítottam. :D :D már megnyerted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 :D már megnyerted: http://emil.alarmix.org/artsweet/images/bukta_nagy.jpg Koppintasz Pííístától? :D Ok, holnap hozok neked 1 kannával... :D 1000 köszönet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 :D Akkor beelőztelek, mert én ma voltam délelött... :D Elmondhatjuk, hogy eltankoltuk előle az összes E85-t ami Kméten volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem meg fáj a fejem. Nem kicsit... Nekem is. Iszonyat másnapos vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem is. Iszonyat másnapos vagyok. Én meg csak szinplán elaludtam mert a nagyobbik lányom lenyúlta a párnámat...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem is. Iszonyat másnapos vagyok. Sanyikám!!! Monitor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Sanyikám!!! Monitor? Pöpec! :D Köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Bakker..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Pang? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Megvan az Astra első hivatalos fogyiadata, ami 8.5L a BC szerint, számításaim szerint pedig 9.1L. Viszont baxta a fantáziám az üza.keveréses dolog, és első próbálkozásként tankoltam 15L E85-t, majd bementem és kifizettem.Majd tankoltam volna hozzá benyát, de v.miért újra az E85-t nyomtam bele, szal beleugrott még 5L, az összesen 20L.Erre sikerült még rátankolnom 20L benyát is, szal az arány a tankban eltekintve a benzin minimális E85 tartalmától 20L E85 és 30L benzin ami az OiL kúton továbbra is 291ft.Kisit be voltam toljva, hogy gáz lesz, de gond nélkül működik! :D Egyelőre! :D Na közben volt egy kis hoszútáv, és semmi baja a gépnek.megy, fékez teszi a dolgát.Hazafelé volt egy kis racsing is.Egy Renault Megane első verzió próbálta meghíúsítani az előzésemet, de hiába pörgette meg üvöltött a sportkipufogója, nem bírt velem! :D Meg olyan 170 körül le is maradt...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nem értem ezt ; 170-nél lemaradt .... Te kedves Losi barátom valamit elírtál, nem kis túrán voltál hanem rögtön Németországban , mert hamarabb nemtok olyan helyet ahol ilyen gyorsan lehetne menni... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nem értem ezt ; 170-nél lemaradt .... Te kedves Losi barátom valamit elírtál, nem kis túrán voltál hanem rögtön Németországban , mert hamarabb nemtok olyan helyet ahol ilyen gyorsan lehetne menni... :D :D :D Amatőr vagy! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Nem értem ezt ; 170-nél lemaradt .... Te kedves Losi barátom valamit elírtál, nem kis túrán voltál hanem rögtön Németországban , mert hamarabb nemtok olyan helyet ahol ilyen gyorsan lehetne menni... :D :D :D Észre sem vettem, és hipp-hopp már ott is voltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 A Normafánál meg síelnek a népek...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 A Normafánál meg síelnek a népek...... :D :D Még jó, hogy nem itt van az a hó... :D Én már biztos nem rakom vissza a téli gumikat ... :D Végre elkészültek a felnijeim... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Észre sem vettem, és hipp-hopp már ott is voltam... :D Most, hogy nem kell megállni a határnál..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Láttam a bömöst nem rég a körúton... :D :D fehér alkatrészekkel van kijavítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 biztos nem a srác vezette jogsi nélkül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Láttam a bömöst nem rég a körúton... :D :D fehér alkatrészekkel van kijavítva. Lehet, eladta v.mi önjelölt driftbajnoknak....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Lehet, eladta v.mi önjelölt driftbajnoknak....... :D Keresni fogom a városban,ha a srác vezeti:vége van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Vadászat indul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts