warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Losi! Olvasom ám én is a sztájlingot néha (muszáj ránézni néha a fehérkére, hogy meg van e még :D ) "eszement Corsás" mi? :D Nem is vagyok, csak egy kicsit függő... :D :D Ugye, hogy ugye? :D Ebként bekérdeztem ma az ocsmányirodába, és az Aszti átírása 59952ft+18500ft eredetvizsga.Nem nevezném barátinak a dolgot........igenigen, vehettem volna 1.2-t is.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ... vehettem volna 1.2-t is.... :D Ááá, az játékautó :D :D :D Amúgy meg sajnos tényleg ez az árfolyam :D Én már csak tudom :D Az 1.6-ra is be kellett fizetni 700 HUF "súlyadót" (teljesítményadó), mert hogy forgalomban volt kb. 2 hétig. Az már persze nincsen az okmányiroda rendszerében, hogy le van járva vagy 2 éve a műszaki, ha nincs a forgalomból kivonva... Na, mindegy, mostmár rendeződött. Még egy kör papírmunkám lesz, aztán egy darabig csöndben leszek. Csak néha fogja a csöndet megtörni egy vadmorzsa ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Ááá, az játékautó :D :D :D Hátt, az enyém is.Jópofa ahogy benézik egyszerű mezei Astrának! :D De lehet vele teljesen qltúráltan is közlekdeni....csak baróó nehéz! :D Ma megvolt az első sexuális élményem vele!!Motortartó bakot cseréztem akna nélkül az udvaron! :D Végül ÉÉNN nyertem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ... lehet vele teljesen qltúráltan is közlekdeni....csak baróó nehéz! :D :D :D Ma megvolt az első sexuális élményem vele!!Motortartó bakot cseréztem akna nélkül az udvaron! :D Végül ÉÉNN nyertem! :D Gratula. Az szép meló. Utoljára Skoda Favoriton volt alkalmam ilyen élményhez. Igaz, főleg apu csinálta én csak segítettem, de szintén udvaron csináltuk garázs híján. Hatalmas kultúrális élmény, nem beszélve a több napos derékfájásról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Gratula. Az szép meló. Utoljára Skoda Favoriton volt alkalmam ilyen élményhez. Igaz, főleg apu csinálta én csak segítettem, de szintén udvaron csináltuk garázs híján. Hatalmas kultúrális élmény, nem beszélve a több napos derékfájásról :D Igazán az volt benne a szép, hogy bal oldali váltótartó bak volt a hunyó, és viszonylag gyorsan le is jött a még gyári ámbátor határozottan szakadt verzió, és az újjal sem volt gond, pikk/pakk felugrott a helyére.Aztán azok a csavarok is gyorsan a helyükre kerültek amik a nyúlványhoz fogják.Na utána jött a feketeleves, mert ugye a váltóról csatlakozik egy fém konzol, és azon megy keresztül 2db csavar, aminek gyanítom, nem volt elég menete az UGy. bakban (3400ft volt), és gyönyörűen látszódott mind2 csavar, csak éppen mire beleerőltettem a csavarokat amik maguknak metszették a menetet, na az nem volt egyszerű, mert ilyen nyolcadokat bírtam csak fordítani rajtuk.Gyakorlatilag mindig 2t kattant a croova. Egy élmény volt, és közben ugye játszani kellett a krokodillal is (Praktikeres olcsó) mert az meg állandóan viszaengedett.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ... Egy élmény volt, és közben ugye játszani kellett a krokodillal is (Praktikeres olcsó) mert az meg állandóan viszaengedett.... :D Az szívás. Minden klappol, csak a vége nem :D Az ilyen olcsó emelőkkel meg vizsázni kell (mondjuk egy Praktis krokodil talán nem vészes), egyszer volt dolgom egy olyan emelővel, ami szimplán összecsuklott a Corsa alatt. Szerencsére nem volt gond, mert mindíg alá is szoktam támasztani, ha fölemeltem, de kicsit sokkoló volt, ahogy az a gazdaságosan edzett fém behajolva összecsuklik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Az szívás. Minden klappol, csak a vége nem :D Az ilyen olcsó emelőkkel meg vizsázni kell (mondjuk egy Praktis krokodil talán nem vészes), egyszer volt dolgom egy olyan emelővel, ami szimplán összecsuklott a Corsa alatt. Szerencsére nem volt gond, mert mindíg alá is szoktam támasztani, ha fölemeltem, de kicsit sokkoló volt, ahogy az a gazdaságosan edzett fém behajolva összecsuklik. Én is mindig bakolok, il. ha nem, akkor meg a küszöb alá szoktam tenni a kereket vészhelyzet esetére. Szerencsére most nem kellett, ill. nem lehetett fetrengeni az autó alatt, lévén alulról sem fértem normálisan hozzá ezekhez a nyavajás csavarokhoz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 az én krokim baumaxos, ócsó... ám a 2006-os hengerfejezéskor simán megtartotta a gépet 5 napig. :D Na jó, volt alatta bak is, ha gáz lenne, de nem engedte lentebb egy centit sem. Ezzel legalább szerencsém van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 az én krokim baumaxos, ócsó... ám a 2006-os hengerfejezéskor simán megtartotta a gépet 5 napig. :D Na jó, volt alatta bak is, ha gáz lenne, de nem engedte lentebb egy centit sem. Ezzel legalább szerencsém van. Eddig az enyém is hibátlanul működött, de mostanság nem volt használva, aztán lehet megártott neki a pihenés.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Jó, mondjuk nekem nem is kroki volt, hanem trapézemelő. A kroki szerintem szerkezetileg is megbízhatóbb eleve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 A kroki szerintem szerkezetileg is megbízhatóbb eleve. Elvileg..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Szombati progival kapcsolatban érdeklődöm ? Ki-kivel s hogyan megy Hajósra? Lehet hogy én is leugrok még nem 100% de lehet és akkor beülnék valami szabad verdába ahol még akad hely:) ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Szombati progival kapcsolatban érdeklődöm ? Ki-kivel s hogyan megy Hajósra? Lehet hogy én is leugrok még nem 100% de lehet és akkor beülnék valami szabad verdába ahol még akad hely:) ... :D Én a sajátommal megyek,kb 10-re kell érkezni,mert Demó akkor tér magához! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Erre a gépre sokaknak fájt a foguk (pl: unokabátyám)..jó pár hete még 300ezerért árulta az öreg a gépet és adott hozzá 1 csomó alkatrészt..nagyon egybe volt a gép.. :D Hm... Gondolhatod hogy sajnálom én is ezt a gépet ,pláne annak tudatában simán megvehettem volna ha nem vagyok elkényelmesedve.Mert ugye esőben már nem is van kedve semmit sem csinálni az embernek... De tanuló példának nem rossz :D Ui: Ha valaki tud valami hasonlót mint ez a kadett c coupé volt akkor érdekel... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nekem az egyik Skodára (Gli) (1989) tavaly volt a Hungáriánál hobbijármű bizti - egész évre 7000 forint! 1.3-as mocival. De idén sajna megszűnt, mert jobban ellenőrzik őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Én a sajátommal megyek,kb 10-re kell érkezni,mert Demó akkor tér magához! :D Lent lesz v.mi főzőcske v. ilyesmi?Jó lenne v.mi normális marhapörit enni! :D Nem pedig pizzát, v. hamburgert! :D Nyilván nem enni mejünk, de valszeg addig el nem jövünk, míg nem dohog az XE! :D Gondolom..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Lent lesz v.mi főzőcske v. ilyesmi?Jó lenne v.mi normális marhapörit enni! :D Nem pedig pizzát, v. hamburgert! :D Nyilván nem enni mejünk, de valszeg addig el nem jövünk, míg nem dohog az XE! :D Gondolom..... Én vihetem a bográcsot,de Peti grillezni akar. Majd átugrok a tecsóba cuccokért Kalocsára,aztán veszünk ami kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Én vihetem a bográcsot,de Peti grillezni akar. Majd átugrok a tecsóba cuccokért Kalocsára,aztán veszünk ami kell hozzá. Okés.Aztán amíg főzöl, addig mi megcsináljuk a Dezsőt! :D Demó úgy is önzőzni fog! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ....,kb 10-re kell érkezni.... Mégsem megyek, nekem ez az idő korai... :D Lehet, inkább felnézek délután a RING-re... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Mégsem megyek, nekem ez az idő korai... :D Korai? :D Lusta dög! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Korai? :D Lusta dög! :D Nem egészen a lustaság... délelött szülinapost kell köszöntenem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Nem egészen a lustaság... délelött szülinapost kell köszöntenem... :D Akkó menjél pestre képviselni minket és csinálj jó sok képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Akkó menjél pestre képviselni minket és csinálj jó sok képet. Vagy ha felköszöntötte a szülinapost, akkor akár utána ha kipihenték a fáradalmakat, akár kirándulhatnának is 1t Hajósra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Akkó menjél pestre képviselni minket és csinálj jó sok képet. Még az sem biztos hogy oda is elmegyek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Még az sem biztos hogy oda is elmegyek... :D Akkor meg Hajósra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts