Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nem is értem Pisti miért keres más vizes-gázost! :D

Ennek a tipusnak a fenti listán szereplő emberek a hivatalos szervizelői.

A papírok még nincsenek nálam, de utána érdeklődöm, mert ha még garanciás (az újakra most 3 évet adnak) akkor csinálják csak meg gariban.

Elküldve
Nem is értem Pisti miért keres más vizes-gázost! :D

Az a baj, hogy nem biztos, hogy a kazánt mi is meg tudjuk javítani, mert lehet, hogy tényleg, csak szervízes tud segíteni, de ahhoz is meg van a kapcsolatunk... :D Ezért is írtam, hogy hívjon fel holnap minket...

Elküldve
Ennek a tipusnak a fenti listán szereplő emberek a hivatalos szervizelői.

A papírok még nincsenek nálam, de utána érdeklődöm, mert ha még garanciás (az újakra most 3 évet adnak) akkor csinálják csak meg gariban.

Persze, ha még garis a készülék... :D

Elküldve
Más téma!

Üdv mindekinek!!!

Hogy lehet OT rendszámot illeszteni 30 év feletti járgányra?

Tipp, ötlet , lefizethető ügyintéző,stb érdekel! :D

Tegnap voltam a Szigeti-éknél (Ady E. utca) futóművet állíttatni. Mutatták a 70-es évjáratú pegueot-ot. Azon OT-s rendszám van, lehet, hogy ők is tudnak okosat mondani.

Más. Feri, neked nincs véletlen F astra sedánra hátsó lámpád? Törött is lehet, csak meg kellene néznem egyet hekkelés céljából.

Elküldve
mavamsz.hu

kösd fel a gatyád és varrd be zsebed

Igazából OT rendszám nem izgat csak a biztositás miatt gondoltam rá...

Vagy esetleg azt nem tudja valaki hogy van e olyan biztositás hogy hobby jelleggel használ valaki jármüvet?

Elküldve
Tegnap voltam a Szigeti-éknél (Ady E. utca) futóművet állíttatni. Mutatták a 70-es évjáratú pegueot-ot. Azon OT-s rendszám van, lehet, hogy ők is tudnak okosat mondani.

Más. Feri, neked nincs véletlen F astra sedánra hátsó lámpád? Törött is lehet, csak meg kellene néznem egyet hekkelés céljából.

Nincs szerintem, sedan az bitos nincs de sima 5a tip az akadhat valahol...

Elküldve

van az a szinész valami dennis, na azzal csináltak egy titkosügynökösthriller filmet mehicoszitibe

a hétvégén vagy a múlthétvégén volt a leno showba a trélere

egy h astrával kavar végig a cityn

csak úgy mondom

a végén ronygyá töri

mibe is játszott, na abba a repülős filmbe a góbi sivatagban a dr houssal, ő volt a pilóta

Elküldve

Hm...

Utána olvastam a biztositásnak stb öregebb vasra, szóval szinte semmi értelme minden téren az OT-s dologhoz visz az út az meg nem egyszerű, szal a bizti egy öreg gépre 1 évre kb 22-30e ft közt mozog ha veterán a vas akkor kb 6-12 nos ha minden papirt elintéz az ember akkor szerintem 2 év alatt sem térül meg a biztositáson megsporolt pénz...

MAGYARORSZÁG ahol magyarnak magyar az ellensége.

Ausztriában ez úgy mükszik hogy veszel egy autót arra veszel rendszámot fizeted a rendszám díjait aztán veszel még két autót és mindig az éppen amivel menni akarsz átakasztod a rendszámot és vágtázol nem kell 60 biztositás stb.

Ugye 1 értelműnek kéne lenni a magyar FÖLDMŰVES hatoságoknak is hogy egy fenékkel nem tudsz 1 szerre 6 lovat megülni..

ÁHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ez gáááááááááááááááááááááááááááááázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D :D :D :D

Elküldve
Hm...

Utána olvastam a biztositásnak stb öregebb vasra, szóval szinte semmi értelme minden téren az OT-s dologhoz visz az út az meg nem egyszerű, szal a bizti egy öreg gépre 1 évre kb 22-30e ft közt mozog ha veterán a vas akkor kb 6-12 nos ha minden papirt elintéz az ember akkor szerintem 2 év alatt sem térül meg a biztositáson megsporolt pénz...

Pihizzél cimbora! Valamit nagyon benéztél! Veterán biztihez nem feltétel az OT! A mantám egy halom lom, mégis veterán biztije van, és az egész kerül 11000Ft-ba egész évben. Semmi vesztegetés, meg ilyenek. Annyi a lényeg, hogy 25 évnél legyen idősebb az autó/motor. Legyen róla 3-4 fénykép, hogy jó állapotban van a kocsi, és a biztosítás megkötésekor szentül fogadod, hogy forgalomban csak ritkán, főként hobby célra használod a szekeret, és annyi.

Felétételek:

-25 évesnél idősebb jármű

-előny ha van mellette egy mindennapi használatra való autó a neveden (mert akkor ugye nem ezt hajtod)

-egy klubnak legyél tagja

-pár fotó, amin körbe lehet nézni az autót (nagyon lomra szerintem nem adják meg, mert az autónak bizonyos értéket kell képviselne)

Ha mindez megvan, akkor irány Buda, megkeresed Muczán Gábort, a Trabant - Wartburg klub elnökét, és megkötöd nála a biztit. (persze azért érdemes előtte telefonon időpontot kérni) Azt hiszem 1000Ft-ért kapsz támogatói klubtagságot náluk, és így lesz cirka 12000 Ft a biztosításod egész évre.

Elküldve

Hm...

Akkor bocs lehet hogy benéztem tényleg de már mindegy.

Elkövettem azt a marhaságot amit csak lehet ... Ne gondolkozz hanem gombolkozz szokták volt mondani és én elku...tam egy kicsit tegnap este.

Cegléd előtt vágtáztam és út melett ki volt állítva EZ megkérdeztem , a gazda sem volt messze csak esett eső nah mondom majd holnap azaz ma reggel megnézem...

Benéztem mert tegnap este valaki elvitte :D :D

Elküldve

Losi!

Olvasom ám én is a sztájlingot néha (muszáj ránézni néha a fehérkére, hogy meg van e még :D )

"eszement Corsás" mi? :D Nem is vagyok, csak egy kicsit függő... :D :D

Elküldve
Hm...

Akkor bocs lehet hogy benéztem tényleg de már mindegy.

Elkövettem azt a marhaságot amit csak lehet ... Ne gondolkozz hanem gombolkozz szokták volt mondani és én elku...tam egy kicsit tegnap este.

Cegléd előtt vágtáztam és út melett ki volt állítva EZ megkérdeztem , a gazda sem volt messze csak esett eső nah mondom majd holnap azaz ma reggel megnézem...

Benéztem mert tegnap este valaki elvitte :D :D

Erre a gépre sokaknak fájt a foguk (pl: unokabátyám)..jó pár hete még 300ezerért árulta az öreg a gépet és adott hozzá 1 csomó alkatrészt..nagyon egybe volt a gép.. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.