Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Amúgy mipénzt érhet egy Blaupunkt Brighton MP34?Lenne egy cseredarab, de addig nem tudom megfinanszírózni, amíg a Blau értelmes áron (min. 18e.) el nem megy......

Elküldve

Voltam ma Kiss és tsánál, hogy Johnnynak beszrváljam az ígért kipufftartó gumiizét.Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy mennyiért lehetne hozzájutni náluk TRW fékcuccokhoz.Szal az Astrához, 256-ban, 24e. lenne a tárcsa+betét.Sztem több, mint baráti.......

Elküldve
Voltam ma Kiss és tsánál, hogy Johnnynak beszrváljam az ígért kipufftartó gumiizét.Kíváncsiság kedvéért megkérdeztem, hogy mennyiért lehetne hozzájutni náluk TRW fékcuccokhoz.Szal az Astrához, 256-ban, 24e. lenne a tárcsa+betét.Sztem több, mint baráti.......

Kész a kipuff!

Könnyebben megoldottam,lekaptam a bilincset és úgy könnyebb volt.

Viszont lehet megvan az oka miért szakadt el!Lehet,hogy fordítva raktam fel az előzőt.

Elküldve

Tomi023!

Következő a kérdés...

Fax-gépet akarok vásárolni itthonra mert egyre többet kell, milyet érdemes venni?

Persze drága se legyen jó is legyen stb... :D

Elküldve
Losi!

Kész a verda?

Tibike megheftelte?

Igen.De lehet v.mi az áramlástani dolgokkal, mert az új leömlővel hajlamos lett ingadozni, vagyis elég alacsonyra kerülni az alapjárat.Olyan 500 környékére.Amúgy minden rendben van vele.A Vekit leadtam a Bazsiékhoz, a mosós tudja a dolgát.

Viszafelé séta volt, de nem xaroztam, a Fornetti mellett szépen toronyiránt jöttem a céghez.Kerüljön a tök@öm akkorát.Gyakorlatilag pár perc alatt viszaértem a céghez. :D

Na meg el van rehülve a jobb oldali első váltótartó gumibak.Szal majd azt is cserézni kell.Sok más aprósággal egyetemben.

De a lényegen nem változtat.1998ccm, és teljesen legális. :D

Elküldve
Igen.De lehet v.mi az áramlástani dolgokkal, mert az új leömlővel hajlamos lett ingadozni, vagyis elég alacsonyra kerülni az alapjárat.Olyan 500 környékére.Amúgy minden rendben van vele.A Vekit leadtam a Bazsiékhoz, a mosós tudja a dolgát.

Viszafelé séta volt, de nem xaroztam, a Fornetti mellett szépen toronyiránt jöttem a céghez.Kerüljön a tök@öm akkorát.Gyakorlatilag pár perc alatt viszaértem a céghez. :D

Na meg el van rehülve a jobb oldali első váltótartó gumibak.Szal majd azt is cserézni kell.Sok más aprósággal egyetemben.

De a lényegen nem változtat.1998ccm, és teljesen legális. :D

Lehet,hogy még az ECU-nak is szokni kell az új torkot!

A váltótartóbak meg 4000Ft,most néztem meg! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.