mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 láttátok az aktuális autómotorban a corsa gsi oldalakat? kijaza Z.L autószerelő aki szerelteti az autóját? Kit érdekel ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ma este kiszaladtam haverhoz cuccokért,erre mi áll az udvarban? Ez: Nővérének a céges verdája!Honda Civic 2.2 TypeS :D Düzel a drágaság,140pacival! :D Mentem vele pár kört a faluban,hááááátt...az a váltó iszonyat jó!Az opel csak álmodik ilyen pontos mechanikáról! Az ára sem vészes, 6misiért csakis ilyet vennék,semmiféle európai ganét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 6misiért csakis ilyet vennék,semmiféle európai ganét! :D :D :D :D Én megtolnám még 1.5M-val, és vennék egy Mazda 6GT-t...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ma este kiszaladtam haverhoz cuccokért,erre mi áll az udvarban? Ez: http://galeria.vezess.hu/files/665/011/000...909_500x300.jpg Csúúúúnya! Nem szép. És egy árva rozsdapötty sincs rajta. Nekem nem kéne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 .... Figyellek khhhlöcögh, nehogy valami hibát véts :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Figyellek khhhlöcögh, nehogy valami hibát véts :D :D Buktát neki! :D Meg kell előlegezni!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Figyellek khhhlöcögh, nehogy valami hibát véts :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 ....Nővérének a céges verdája!Honda Civic 2.2 TypeS :D Düzel a drágaság,140pacival! :D Mentem vele pár kört a faluban,hááááátt...az a váltó iszonyat jó!Az opel csak álmodik ilyen pontos mechanikáról!.... Nem szédültél 50 felett amúgy ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 :D :D :D Én megtolnám még 1.5M-val, és vennék egy Mazda 6GT-t...... :D Az se rossz! Az viszont biztos,hogy ehhez képes bármelyik új opel model(közép és alsó kategóriát nézve)egy ócska fostaliga. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Nem szédültél 50 felett amúgy ? :D Betonon mentem vele,nem földúton vazee! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Betonon mentem vele,nem földúton vazee! :D Ott is csak alacsonyan mi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Ott is csak alacsonyan mi! :D Hetény és Kerek között mentem vele kettőt oda-vissza.Anno ott próbáltam a corsát is először! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Egész szép időnk van, csak a népek vannak kicsit megkergülve ma az utakon.Túl hirtelen lett megint jóidő. Páhi hellységjelzőnél össze is akadt 2 verda.Részleteket nem tudok, mert inkább kiekrültem a dolgokat némi helyismereti előnnyel, míg a sok balga inkább sorba állt, de elég komoly zűr lehetett, mert tűzoltóverda is volt kint...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Dél után nem sokkal, összefutottam Tomival a mosóba, az izsákin... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Dél után nem sokkal, összefutottam Csabival a mosóba, az izsákin... :D Ő kézzel próbálkozott én ki sem szálltam, igyaz 3x állt + a mosó felettem :D :D :D Most a cégnél nyomom, várom a donpepes futárt az uzsival Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Érdemes megnézni ! Mondjuk a felvétel kicsit fel van gyorsítva, de így is alázza az összes nagy sportautót.... :D :D :lol Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 A BUBU-val mondjuk kicsit birkózik.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Nálam most az abszolut első van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 D??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 nem lesz májusban jön az utódja: Insignia Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Elkéne lassan mennem fürödni HM... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Gondolom, itt nem a kiskacsa fürdik, nem fekete tóba, nem is az anyjához készül, de Lengyelországba? :D Amúgy nem megy a link. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 - http// és megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hoppá, és tényleg! Rögtön élve jogommal javítottam is a linket férfitársaim örömére. :D Jajjaj! Azt kérdei, hogy akarom-e látni a felnőtt tartalmakat? Akarom? Akarom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Hoppá, és tényleg! Rögtön élve jogommal javítottam is a linket férfitársaim örömére. :D Jajjaj! Azt kérdei, hogy akarom-e látni a felnőtt tartalmakat? Akarom? Akarom! :D Zacskós tejet a népnek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts