warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 50eft a különbség amit egy kis diesel hibánál azonnal odaraksz.... Szóval tanácstalan vok :D Az AUTO benzinnel megy, és legalább 1 turbó van rajta! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Vagy kompressor :) Vagy maradjunk az vassnál :D De ez Neked való kedves Losi barátom -> De nagyon odacsapós!!! Összevontam a 4 hozzászólást egybe, így nem húzza szét annyira az oldalt. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 De nagyon odacsapós!!! Az ódikocsi nagyon meggyőző volt, de ez a Corsa űberdurva! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 :) :D WÁÁÁÁÁÁÁ.... BWÁÁÁÁÁÁZZZZ! :D Most értem haza... az imént adtam vissza az OPC Corsa kulcsát... :D (megkaptam egy próba út erejéig! Egyedül...) ATOM Király a gép szerintem! Az Astra Coupe Turbo - érzésre - kutya######a ehhez képest... szerintem! Nekem legalábbis sokkal többet adott a Corsa feelingben... :P ;) Kéne egy ilyen... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 :D :D WÁÁÁÁÁÁÁ.... BWÁÁÁÁÁÁZZZZ! :D Most értem haza... az imént adtam vissza az OPC Corsa kulcsát... :P (megkaptam egy próba út erejéig! Egyedül...) ATOM Király a gép szerintem! Az Astra Coupe Turbo - érzésre - kutya######a ehhez képest... szerintem! Nekem legalábbis sokkal többet adott a Corsa feelingben... ;) :D Kéne egy ilyen... ;) :D Pályanapról van valami hír? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Pályanapról van valami hír? :) most beszéltem - 1 perce - Tormási Úrral... még nem kérdezte meg. Azt ígérte, hogy rákérdez most és mindjárt visszahív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Kéne egy ilyen... :D :D Igényesen megépített C20XE Corsát tudok eladót... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 most beszéltem - 1 perce - Tormási Úrral... még nem kérdezte meg. Azt ígérte, hogy rákérdez most és mindjárt visszahív. na visszahívott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 SOS kinek kell kilincsrugó? 480 Ft/db 1, Pjoc 5db 2, Joee 2db 3, Udi 4db megrendelve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 A BUBU az igazi.... :D :) Igaz nem annyira bír az Ódival... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Igényesen megépített C20XE Corsát tudok eladót... :) Hát azért a kettőt nem hasonlítanám egymáshoz :D na visszahívott? nem. valszeg nem érte el a Birizdót. Holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Holnap. hajrá Márk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Speed Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tamás, azóta sem hívtál a MOTE-s cucc miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Tamás, azóta sem hívtál a MOTE-s cucc miatt. mert lusta disznó vagyok de holnap nekem is mennem kell fel meg nem is olyan sos..de very THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Űberfrankó ám ez a Bazsi féle beltéri. Minden van HBO, privat Spice, stb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Űberfrankó ám ez a Bazsi féle beltéri. Minden van HBO, privat Spice, stb... :D Mást nem is nézel mi?Csak az utolsót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 Űberfrankó ám ez a Bazsi féle beltéri. Minden van HBO, privat Spice, stb... :D Köszöntelek az új világban! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 privat Spice, stb... :) meg a discovery ch mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március6, 2008 Megoszt Elküldve Március6, 2008 A BUBU az igazi.... :D :D Igaz nem annyira bír az Ódival... :D huhh, ezek állatok. Mellesleg 1x erősen beelőzi még 1 ódika. Bazz... micsoda utak vannak arra, ahol ezek mennek. Érdemes megnézi a vidit, mert mozgalmas. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Hát azért a kettőt nem hasonlítanám egymáshoz :D Össze lehet.Az új, kiegyensúlyozottabb élményt nyújt, míg az álltalam prezentáltban inkább halálfélelme van az embernek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 BOLDOG TAMÁS NÉVNAPOT KÍVÁNOK; Főként "titkár" úrnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Főként "titkár" úrnak! :D ha ez én vagyok akkor nagyon szépen köszönöm bár a Don megszólítás közelebb áll hozzám :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 huhh, ezek állatok. Mellesleg 1x erősen beelőzi még 1 ódika. Ezek az állatok: Ghost Rider vs Z3 (M) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Boldog névnapot Tomi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március7, 2008 Megoszt Elküldve Március7, 2008 Ezek az állatok: Ghost Rider vs Z3 (M) ezek is. :) Tominak boldog névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts