tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 :D No meg ha minden jól menne, akkor már a GSi-vel.... :D ja tényleg valamit szerelni is kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 ahhha, cdx=gsi rugók is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 bocsi de akkor ez egy 5a gsi vagy majdenm gsi? nemcsk kombi gsi volt? Állítólag a régi, klasszikus kinézetűből is volt 5 ajtós. Majd lassan "csak" mint felhszereltségi szint maradt a Gsi, látványban már nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 nem Bori Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Teri Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 ahhha, cdx=gsi rugók is? A Futóműre nem panaszkodhatom, mert KONI gátlók vannak benne, de absz. puhára állítva.Mondjuk így kb. olyan rugózása van, mint a 400mm-es ültető+SACHS kombóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Amúgy mit is kell csinálni akkor, ha cseréltük a kerékjárati ívet, és nem tökéletes az ET száma a felninek+magas a gumi oldalfala: :) :D :D Egy ideig sírtam a röhögéstől.Célszerűbb lett volna peremezni sztem, mert nem akkora csibészség van benne....... A képen biztos látszik, hogy 3db teniszlabda van belekínozva a rugóba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 http://img0.tar.hu/warwolf/size2/33877411.jpg http://img0.tar.hu/warwolf/size2/33877412.jpg Na, mégis csak sikerült egy legális C20XE :) Egyébként gratula! Örülök, hogy végre összejött! Szép ótó! Már csak az avatart kell cserélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Na, mégis csak sikerült egy legális C20XE :) Egyébként gratula! Örülök, hogy végre összejött! Szép ótó! Már csak az avatart kell cserélni :D X20XEV :P :D Az Avatar meg v.mi más lesz, mert már sztem kiröhögnek az itteniek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 SOS kinek kell kilincsrugó? 480 Ft/db 1, Pjoc 4db 2, Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szép a gépsas Wolfi! Eladó Gsi: GSI Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 X20XEV :P :D Az Avatar meg v.mi más lesz, mert már sztem kiröhögnek az itteniek! :D Még jobb :D Avatarnak meg szerintem keress valami farkasosat a Piroskából ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Szép a gépsas Wolfi! Thx. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 SOS kinek kell kilincsrugó? 480 Ft/db 1, Pjoc 5db 2, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sziasztok! Erre jártam, gondoltam beköszönök! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sziasztok! Erre jártam, gondoltam beköszönök! :) nicak nicak ki van itt! Jöhetnél sűrűbben is a fórumra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 SOS kinek kell kilincsrugó? 480 Ft/db 1, Pjoc 5db 2, Joee 2db Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ma voltunk kajcsizni a "Helyen" !, (Tomi nem maradtál le semmiről... :D ) "Kannácska"nem volt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Ma voltunk kajcsizni a "Helyen" !, (Tomi nem maradtál le semmiről... :D ) "Kannácska"nem volt.... :) Olvass a tali topikba bele, Tomi is volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 Sziasztok! Erre jártam, gondoltam beköszönök! :) Jól teszed! :D Seni megvan még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 "Kannácska"nem volt.... :) jah én is benéztem... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 SOS kinek kell kilincsrugó? 480 Ft/db 1, Pjoc 5db 2, Joee 2db 3, Udi 4db Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 akkó zsír, ez a koni egy cseresznye Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március5, 2008 Megoszt Elküldve Március5, 2008 X20XEV :D :D Az Avatar meg v.mi más lesz, mert már sztem kiröhögnek az itteniek! :D Hm.. Én is egyre erősebben agyalok hogy mit csináljak ha Óudi kocsi eltünik a háztól?! Megfontolandó hogy diesel killodás legyen-e vagy vegyek hasonló valamit mint Te. Ha jól átszámolom a dolgot egy veki dti is beveri a városban a 7 litykót vagy ugye oudi 10-et is képes meginni, a Te géped is elmegy 9 lityivel itt városban akkor ha jól számolom évi kb 10000 km használatnál durván egy 50eft a különbség amit egy kis diesel hibánál azonnal odaraksz.... Szóval tanácstalan vok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts