J0hnny Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 a többiek meg Bazsinál henyélnek, Johnnynak ugrik be az elektromos ablak. Aha..henyélnek,most értem haza nemrég.Óriásit szívtunk az enyémmel,Ferié pikk-pakk kész volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Hali!ekkora súju a kasznit ez moci visz mint a rongyot.Sok balesetmentes km-et kivánok:: :) Thx!Ebként tudom! :D Azért repültem rá! :D Aha..henyélnek,most értem haza nemrég.Óriásit szívtunk az enyémmel,Ferié pikk-pakk kész volt. Azt meg hogyhát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tegnap megint "tanultunk" egy kicsit... :D Astra F és az Astra F Classic ablakemelőnél a csatlakozón kivül a kötésben is volt eltérés ami persze a régi kapcsolási rajzon nem szerepelt. Mindkét ablakemelő komfort modulos és memóriás aminek állandó +12V tápfeszültég kell. A réginek elég volt a gyújtáskapcsolt +12V és persze az ajtóátvezetőnél 1 érinkezővel kevesebbet használt. Gyorsan berajzoltam magamnak a 17-es érinkezőt amire fix +12V kell ha Classic ablakemelőt használunk. A többi probléma már mechanikus volt, a kp.zárnál koszolódás, motorok beállítása stb. Ha Bazsi nem lett volna akkor még ma is ott "henyélnénk"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ha Bazsi nem lett volna akkor még ma is ott "henyélnénk"... :) Mesélte Johnny! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tegnap mi is henyéltünk. Délelőtt a konyhaszekrényt raktam össze (mármint az alját), délután pedig antennát szereltünk. Tomi is segített, ő kint volt a tetőn szélben, esőben. Mondjuk előttre meg én kapaszkodtam minden szalmaszálba, mert a régi antennákat leszedtem az árbócról. Nem lett minden tökéletes majd elvileg kedden folytatjuk, addigra lesz egy 110-es tányér a 60-as helyett, hátha az segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Szeretném mindenkinek megköszönni a segítő szándékot, de sikerült áthidalni a dolgot. Rendesek vagytok! :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Rendesek vagytok! :D :D :) és még érvényes pályamatricám is van estére tartogatom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Szeretném mindenkinek megköszönni a segítő szándékot, de sikerült áthidalni a dolgot. Rendesek vagytok! :D :D :) A család nem engedi,hogy baj legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Dzsoniról nem akarod Dzsuzeppére változtatni a neved? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Dzsoniról nem akarod Dzsuzeppére változtatni a neved? :D A Don-t elfelejtetted az elejéről Sanyi. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ma kajcsiztunk a Kerti helyen, nem rossz a felszolgáló néni..... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tegnap megint "tanultunk" egy kicsit... :D Astra F és az Astra F Classic ablakemelőnél a csatlakozón kivül a kötésben is volt eltérés ami persze a régi kapcsolási rajzon nem szerepelt. Mindkét ablakemelő komfort modulos és memóriás aminek állandó +12V tápfeszültég kell. A réginek elég volt a gyújtáskapcsolt +12V és persze az ajtóátvezetőnél 1 érinkezővel kevesebbet használt. Gyorsan berajzoltam magamnak a 17-es érinkezőt amire fix +12V kell ha Classic ablakemelőt használunk. A többi probléma már mechanikus volt, a kp.zárnál koszolódás, motorok beállítása stb. Ha Bazsi nem lett volna akkor még ma is ott "henyélnénk"... :D Az enyém vajon meik lehet.... :) De közbe most nézem hogy nekem mind 1.... :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ma kajcsiztunk a Kerti helyen, nem rossz a felszolgáló néni..... :P :D :) Így igaz... van látnivaló rendesen... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ma kajcsiztunk a Kerti helyen, nem rossz a felszolgáló néni..... :D :D :) Én szóóóltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Én szóóóltam :D jaja, csak multhétvégén nem mentünk..de sztem, most pénteken tuti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 jaja, csak multhétvégén nem mentünk..de sztem, most pénteken tuti :) Ezek után pláne mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Ezek után pláne mi? :) Jóhogy... Amúgy, ma amikor voltunk ott, volt egy 5 fős társaság is,az ajtó mellet, munkás pasik... Amikor a kiscsaj vitte ki a kaját, és behajolt az asztal főlé, a szemben ülő 2 csávónak majd kiestek a szemei, és ledöbbenten bámulták a csajszi dekoltázsát... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 nincs vkinek eladó 7"-os monitor kocsiba?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tomi! Van már hír a kilincsrugókról? Pénteken tervezem hogy megyek, ha meglennének elhoznám. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 nincs vkinek eladó 7"-os monitor kocsiba?? :) SörösSanyinak most intéztem egy érintő képernyőset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Tomi! Van már hír a kilincsrugókról? Pénteken tervezem hogy megyek, ha meglennének elhoznám. Köszi! Ha más nem lesz,Bazsinál most maradt kettő tarcsiban. Ma megint szívatott a kpzár,de meglett a hiba gyorsan. 20A-s bizti helyett 10-es volt bent,le is vágta szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Losi új gépsasát elhoztuk ma este! :D Jó volt végre látni AZT a mosolyt az arcán!Mint akinek hájjal kenegetik a seggét! :D Előzésnél ördögi kacagás és "cipő végig"! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 nincs vkinek eladó 7"-os monitor kocsiba?? :) Ó, ne már! Itt dekoltázsról volt szó! :D Amúgy 8''-os Touch monitor Hong Kongból 42000-ért jön házhoz. Szerintem megéri E-bay-ről rendel(tet)ni. Köszi Dini, várom a csomagot! :D Ja a gép űberf@sza! Azt is kösz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március3, 2008 Megoszt Elküldve Március3, 2008 Képet a pór népnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Losi új gépsasát elhoztuk ma este! ;) Jó volt végre látni AZT a mosolyt az arcán!Mint akinek hájjal kenegetik a seggét! :D Előzésnél ördögi kacagás és "cipő végig"! :D :) Hát nemsemmi taliga, az egyszer szent.Végre olyasmi autóba sikerült legálisan beülnöm, mint a Corsa. Éveztem a haza vezető utat.Tomi nemkicsit állat volt! :P Deénnem..... :D :D Az viszont tény, hogy meg kell tanulni normálisan közlekedni ezzel az autóval, mert képes furi dolgokra. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts