J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hmmm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Félreért jóúram :-)Én dieseles kollegának ajánlottam a hölgyet és .... Nem értettelek félre, tudom, hogy kinek is ajánlottad... csak elmondtam, hogy mit tudok róla... ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Nem értettelek félre, tudom, hogy kinek is ajánlottad... csak elmondtam, hogy mit tudok róla... ennyi :D Gyerekes anyukák nem bejövősek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hmmm.... Áruló.Minjá meglássa v.ki, oszt nem kell menni sehovasem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Áruló.Minjá meglássa v.ki, oszt nem kell menni sehovasem...... :) Nyugi van. Igorék már úton vannak a taghoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 :) Nyugi van. Igorék már úton vannak a taghoz! :D A korábbi 14SE-vel ez volt.......Belinkeltem, utána estére el is tűnt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 A 2000ccm riasztólag hat a magyar parasztra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 A 2000ccm riasztólag hat a magyar parasztra. Az ilyesmit a magunkfajta parasztok szokták megvenni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Az ilyesmit a magunkfajta parasztok szokták megvenni... :) Hinnye...biztos a kendő miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hinnye...biztos a kendő miatt. :) De má'miko' ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Hmmm.... Gondolm el is kelt, mert már nem tudtam megnyitni a linket! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Meglehet. Wolfi! Családi Caravan 1? Családi Caravan 2 Családi Caravan 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Gondolm el is kelt, mert már nem tudtam megnyitni a linket! :) El biza' :D Meglehet. Wolfi! Családi Caravan 1? Családi Caravan 2 Családi Caravan 3 Fentebb... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 HInnye binnye! Akkor ez volt az a nagy csend itt délelőtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 HInnye binnye! Akkor ez volt az a nagy csend itt délelőtt. Részben.Én most értem haza szülinapi partyról, (a kisebbik 2éves lett), a többiek meg Bazsinál henyélnek, Johnnynak ugrik be az elektromos ablak. Én meg kora reggel voltam fent Pesten, hogy megnézzem, és ha érdemes, lefoglalózzam az autót.Johnny is elkísért, mert több szem, többet lát. Szal lefoglalóztam, mert nagyon korekt darab.Elvileg holnap hozom el, ha minden jól megy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Érdemes a képgalériát is végig nézni.Nemsemmi, mit bírt ki a Kalos. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Meglehet. Wolfi! Családi Caravan 1? Családi Caravan 2 Családi Caravan 3 Hy! Családi caravan 3 az itt volt Kecskeméten mercantilnál /banki lefoglalt/ 390.000 vette meg a kereskedő. Gondolom nem csinált rajta semmit mert ahogy nézem még a belseje is ugyanaz a szeméttel teli mint amikor én sasoltam kb 2 hete. erre gondolok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Részben.Én most értem haza szülinapi partyról, (a kisebbik 2éves lett), a többiek meg Bazsinál henyélnek, Johnnynak ugrik be az elektromos ablak. Én meg kora reggel voltam fent Pesten, hogy megnézzem, és ha érdemes, lefoglalózzam az autót.Johnny is elkísért, mert több szem, többet lát. Szal lefoglalóztam, mert nagyon korekt darab.Elvileg holnap hozom el, ha minden jól megy. :D Facca... :D Amúgy Gratula az Új autóhoz :D Szólhattatok volna,mert elmentem volna én is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Facca... :D Amúgy Gratula az Új autóhoz ;) Szólhattatok volna,mert elmentem volna én is... :) Köszönöm. :P Amúgy Johnnyit is igengyorsan szerveztem le, reggel 6-kor indultunk.Nem akartam lecsúszni a gépről, mert már tegnap ketten megnézték.Volt aki körbe is mérte! :D Egy 12 éves használt autót!! :D Szóval a biztonság kedvéért én inkább lestipistopiztam magamnak. :D A tulaj olyan 40 körüli tag, szinte mindent amit cseréltek az autón, számlával tudott igazolni.Úgy ítéltem meg, hogy erről az autóról kár lenne lecsúszni. Ha anno ilyen felszereltséggel vettem volna meg az F Astrát, még most is azzal járnék.Az utódban pedig benne van minden ami csak benne lehet egy F Astrában, kezdve a 137LE-s motorral. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Én is gratulálok! :) Sok örömet hozzá! (és persze jó tuningolást...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Én is gratulálok! :D Sok örömet hozzá! (és persze jó tuningolást...) Köszönöm.Tuningolni ezt kár lenne.Mindent tud, amit tudnia kell egy Astra F-nek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Köszönöm.Tuningolni ezt kár lenne.Mindent tud, amit tudnia kell egy Astra F-nek. :D :) :D na majd erre kivi leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 :) :D na majd erre kivi leszek :D Ez a gép így szép gyáriasan.Minden okés vele.Kár lenne hozzányúlni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Ez a gép így szép gyáriasan.Minden okés vele.Kár lenne hozzányúlni. :) Nem is a gépsassal van a problem, hanem Veled... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolesz1 Elküldve Március2, 2008 Megoszt Elküldve Március2, 2008 Hali!ekkora súju a kasznit ez moci visz mint a rongyot.Sok balesetmentes km-et kivánok:: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts