warwolf Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Mit mondtam neked,amikor eltoltad az astrát a háztól? :D Mit mondtam,amikor megvetted az vecit? :D A kör bezárul! :P Már sokszor viszasírtam az Astrát.Főleg ahogy anno kinézett.De mondjuk kérdés, hogy mikorra a Veki elmegy a háztól, ez meglesz-e még.... Te nőügykben vagy nagy jós,úgylátszik én autóügyekben! :D Nőügyekben anno több tapasztalatom volt/van........ :)
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Nőügyekben anno több tapasztalatom volt/van........ :) Hozzámjösz? :D
corsarulez Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 ennyire nem lehet rossz a helyzet...?! :) :D
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Ez most 'lány'kérés? :) Irigykedsz Ibolya? :D
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 ennyire nem lehet rossz a helyzet...?! :D :D Edit! Három idézet illik ide szerintem az egyik kedvenc filmemből: Joe Hallenbeck: Senki se szeret. Mindenki utál! Vesztes vagy! Mosolyogj, te barom! Joe Hallenbeck: Ne aggódj! A nők titkolóznak. A víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak. Kit érdekel?? Kérsz egy sört? Jimmy Dix: Miért, mi az haver, te talán nem hiszel a szerelemben? Joe Hallenbeck: Dehogynem, hiszek... meg a rákban is. Az utolsót találom a legjobbnak! :)
corsarulez Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Én is szeretem ezt a filmet. :D Szóval a nők olyan veszélyesek, mint a rák??! vagy gyógyithatlan a szerelem? én ha férfi lennék, bizots ki lennék akadva a nőkön. aláírom, furmányos szerzetek vagyunk.... :)
warwolf Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Edit! Három idézet illik ide szerintem az egyik kedvenc filmemből: Joe Hallenbeck: Senki se szeret. Mindenki utál! Vesztes vagy! Mosolyogj, te barom! Joe Hallenbeck: Ne aggódj! A nők titkolóznak. A víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak. Kit érdekel?? Kérsz egy sört? Jimmy Dix: Miért, mi az haver, te talán nem hiszel a szerelemben? Joe Hallenbeck: Dehogynem, hiszek... meg a rákban is. Az utolsót találom a legjobbnak! :P Mondták már, hogy túl sok filmet nézel? :D én ha férfi lennék, bizots ki lennék akadva a nőkön. aláírom, furmányos szerzetek vagyunk.... :) Azért annyira nem veszélyes a helyzet! ;) Rá kell jönni a titokra, aztán megy a dolog.Előrebocsátom, nekem még nem sikerült, de már arra is gondoltam, hogy nincs is titok! :D :D
warwolf Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Ehhez a Don Pepe pinzához rendelni kellene a La Verdéből szószt, mert baróó száraz.Laktató, de száraz..... :)
Kacsero Elküldve Február29, 2008 Elküldve Február29, 2008 Ehhez a Don Pepe pinzához rendelni kellene a La Verdéből szószt, mert baróó száraz.Laktató, de száraz..... :) Jó ötlet... :D
Udi Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Pesten sokkal jobban csinálják amit tegnap ettem....nem találok rá szavakat, de túléltem.
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Hamár Diesel motor, akkor inkább nekem ez kellene:
three Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 pálinkás jóreggelt! De nem szeretem,ha mindig az iszik a legtöbbet aki a legkevesebbet akar :)
Kacsero Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 pálinkás jóreggelt! De nem szeretem,ha mindig az iszik a legtöbbet aki a legkevesebbet akar :) :D :D :D Fél délben, jóreggelt? :P valszeg, akkor Te most beteg lehetsz.... ;)
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Kedves Losi találtam neked egy igazi Családi gépet!
warwolf Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Kedves Losi találtam neked egy igazi Családi gépet! Igen.Ez teljesen caládbarát! :) Én is találtam abban az árkategóriában amiről beszéltünk ,de nem linkelem be, mert ezt is elviszik! :D Amúgy is amíg nem látok pénzt a Vectrából, addig nem lesz másik helyette. :D
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Igen.Ez teljesen caládbarát! :) Én is találtam abban az árkategóriában amiről beszéltünk ,de nem linkelem be, mert ezt is elviszik! :D Amúgy is amíg nem látok pénzt a Vectrából, addig nem lesz másik helyette. :D Figyizd csak ezt
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Hm mire nem bukkan az ember fia... Morgó kolleginája! S ha jól tudom egyedül vagyon , hallod diesel astrás komám... :)
Kacsero Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Hm mire nem bukkan az ember fia... Morgó kolleginája! S ha jól tudom egyedül vagyon , hallod diesel astrás komám... :D Én ismerem személyesen is a csajt... :D :D Ha sok pénzed van, akkor van esélyed nála... :)
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Én ismerem személyesen is a csajt... :D :D Ha sok pénzed van, akkor van esélyed nála... :) Félreért jóúram :-)Én dieseles kollegának ajánlottam a hölgyet és szerintem még mielőtt kitérnénk a pénzre stb én azért ha odakerülne a helyzet először fel ajánlanék neki egy kis esti szurizást mert ugye ha nem jól sül el a dolog akkor kár egymás idejét pazarolni meg lét költeni... :D
ENDYKA Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 Én ismerem személyesen is a csajt... :D :D Ha sok pénzed van, akkor van esélyed nála... :) Nem néz ki rosszul, de az ilyen nő egy fabatkát sem ér! :D "Nem 1 igaz nő"-->Bronxi mese
ENDYKA Elküldve Március1, 2008 Elküldve Március1, 2008 odakerülne a helyzet először fel ajánlanék neki egy kis esti szurizást Mindig az a fránya "húsinyekció" ! :)
Recommended Posts