paja Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 A kivétel erősíti a szabályt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Mit mondtam neked,amikor eltoltad az astrát a háztól? :D Mit mondtam,amikor megvetted az vecit? :D A kör bezárul! :P Már sokszor viszasírtam az Astrát.Főleg ahogy anno kinézett.De mondjuk kérdés, hogy mikorra a Veki elmegy a háztól, ez meglesz-e még.... Te nőügykben vagy nagy jós,úgylátszik én autóügyekben! :D Nőügyekben anno több tapasztalatom volt/van........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nőügyekben anno több tapasztalatom volt/van........ :) Hozzámjösz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ennyire nem lehet rossz a helyzet...?! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Hozzámjösz? :) Ez most 'lány'kérés? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ez most 'lány'kérés? :) Irigykedsz Ibolya? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 ennyire nem lehet rossz a helyzet...?! :D :D Edit! Három idézet illik ide szerintem az egyik kedvenc filmemből: Joe Hallenbeck: Senki se szeret. Mindenki utál! Vesztes vagy! Mosolyogj, te barom! Joe Hallenbeck: Ne aggódj! A nők titkolóznak. A víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak. Kit érdekel?? Kérsz egy sört? Jimmy Dix: Miért, mi az haver, te talán nem hiszel a szerelemben? Joe Hallenbeck: Dehogynem, hiszek... meg a rákban is. Az utolsót találom a legjobbnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én is szeretem ezt a filmet. :D Szóval a nők olyan veszélyesek, mint a rák??! vagy gyógyithatlan a szerelem? én ha férfi lennék, bizots ki lennék akadva a nőkön. aláírom, furmányos szerzetek vagyunk.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Edit! Három idézet illik ide szerintem az egyik kedvenc filmemből: Joe Hallenbeck: Senki se szeret. Mindenki utál! Vesztes vagy! Mosolyogj, te barom! Joe Hallenbeck: Ne aggódj! A nők titkolóznak. A víz nedves, az ég kék, a nők titkolóznak. Kit érdekel?? Kérsz egy sört? Jimmy Dix: Miért, mi az haver, te talán nem hiszel a szerelemben? Joe Hallenbeck: Dehogynem, hiszek... meg a rákban is. Az utolsót találom a legjobbnak! :P Mondták már, hogy túl sok filmet nézel? :D én ha férfi lennék, bizots ki lennék akadva a nőkön. aláírom, furmányos szerzetek vagyunk.... :) Azért annyira nem veszélyes a helyzet! ;) Rá kell jönni a titokra, aztán megy a dolog.Előrebocsátom, nekem még nem sikerült, de már arra is gondoltam, hogy nincs is titok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ehhez a Don Pepe pinzához rendelni kellene a La Verdéből szószt, mert baróó száraz.Laktató, de száraz..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ehhez a Don Pepe pinzához rendelni kellene a La Verdéből szószt, mert baróó száraz.Laktató, de száraz..... :) Jó ötlet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Pesten sokkal jobban csinálják amit tegnap ettem....nem találok rá szavakat, de túléltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Diesel Kawasaki HDT M103M1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hamár Diesel motor, akkor inkább nekem ez kellene: Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 pálinkás jóreggelt! De nem szeretem,ha mindig az iszik a legtöbbet aki a legkevesebbet akar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 pálinkás jóreggelt! De nem szeretem,ha mindig az iszik a legtöbbet aki a legkevesebbet akar :) :D :D :D Fél délben, jóreggelt? :P valszeg, akkor Te most beteg lehetsz.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Kedves Losi találtam neked egy igazi Családi gépet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Kedves Losi találtam neked egy igazi Családi gépet! Igen.Ez teljesen caládbarát! :) Én is találtam abban az árkategóriában amiről beszéltünk ,de nem linkelem be, mert ezt is elviszik! :D Amúgy is amíg nem látok pénzt a Vectrából, addig nem lesz másik helyette. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Igen.Ez teljesen caládbarát! :) Én is találtam abban az árkategóriában amiről beszéltünk ,de nem linkelem be, mert ezt is elviszik! :D Amúgy is amíg nem látok pénzt a Vectrából, addig nem lesz másik helyette. :D Figyizd csak ezt Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Figyizd csak ezt Nem rossz....... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hm mire nem bukkan az ember fia... Morgó kolleginája! S ha jól tudom egyedül vagyon , hallod diesel astrás komám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Hm mire nem bukkan az ember fia... Morgó kolleginája! S ha jól tudom egyedül vagyon , hallod diesel astrás komám... :D Én ismerem személyesen is a csajt... :D :D Ha sok pénzed van, akkor van esélyed nála... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én ismerem személyesen is a csajt... :D :D Ha sok pénzed van, akkor van esélyed nála... :) Félreért jóúram :-)Én dieseles kollegának ajánlottam a hölgyet és szerintem még mielőtt kitérnénk a pénzre stb én azért ha odakerülne a helyzet először fel ajánlanék neki egy kis esti szurizást mert ugye ha nem jól sül el a dolog akkor kár egymás idejét pazarolni meg lét költeni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 Én ismerem személyesen is a csajt... :D :D Ha sok pénzed van, akkor van esélyed nála... :) Nem néz ki rosszul, de az ilyen nő egy fabatkát sem ér! :D "Nem 1 igaz nő"-->Bronxi mese Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március1, 2008 Megoszt Elküldve Március1, 2008 odakerülne a helyzet először fel ajánlanék neki egy kis esti szurizást Mindig az a fránya "húsinyekció" ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts