warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Szia Wolfi! :) Azért majd ő is válaszolhat. :D Elhagyom a márkát.Korábban mondtam, hogy a Veki az uccsó a családban.Ennél "fapadosabba" nem akarok viszafelé ülni.Most olyat veszek, ami a feleség 1.0-nak is tecc, és szereti vezetni.Az utód személye még képlékeny.Ma találtam v.mit ami bejönne mindenkinek, de egyelőre nézelődő állásponton vagyok inkább.Ettől alkatrészileg ill. szakértelmileg fázok kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Elhagyom a márkát.Korábban mondtam, hogy a Veki az uccsó a családban. Csak meg ne bánd.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Csak meg ne bánd.... :D Fog ő még sírni,hogy adjam neki kölcsön Dezsőt egy körre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Erről valami vélemény ? 1 db kulcsom van ,tehát kell így is úgy is vennem mégeggyet, meg a riogató sem ártana... :) Sziszi-nek volt valami hasonló szerzet, de az gyorsan tönkrement. Majd megkérem, hogy lessen rá a tipusra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Köszike... :) A riasztós ismim is ajánlott egy tipust ami jó lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Elhagyom a márkát.Korábban mondtam, hogy a Veki az uccsó a családban.Ennél "fapadosabba" nem akarok viszafelé ülni.Most olyat veszek, ami a feleség 1.0-nak is tecc, és szereti vezetni.Az utód személye még képlékeny.Ma találtam v.mit ami bejönne mindenkinek, de egyelőre nézelődő állásponton vagyok inkább.Ettől alkatrészileg ill. szakértelmileg fázok kicsit. Khmmmm.... az színt most hagyjuk :) De remélem, jó sokat olvasgattad a Subaru fórumot. Így ránézésre amúgy még egy Astra kombinál is kisebbnek tűnik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 és az is. De ő tudja. Szerintem méretben egyező, vagy nagyobb gépet svéd irányban, vagy a népautós márkánál talál. Akkor meg már ha nem a volvo, akkor inkább opel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Családi kombi! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Erről valami vélemény ? 1 db kulcsom van ,tehát kell így is úgy is vennem mégeggyet, meg a riogató sem ártana... :) Konkrétan ezt nem ismerem, de ami nekem van a polcsihoz meg egy haveromnak is hasonló van bár más kinézetű (márkajelzés egyiken se) egy hónapon belül behalt a bicska rész. Alternatív megoldás ha szerzel BMW, MERCI stb. márkás darabot és ráprogramoztatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Losi?Hmmm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Khmmmm.... az színt most hagyjuk :) De remélem, jó sokat olvasgattad a Subaru fórumot. Így ránézésre amúgy még egy Astra kombinál is kisebbnek tűnik :D A szín nekem tecc, volt 2 piros verdám.A subaruklubnál próbáltam v.mi infóra lelni ennél a motorválasztásnál, de a népítéletponthu-n alig volt infó róla.Állítólag EZT elég nehéz kicsinálni, mert nincs rajta turbo. Amúgy anyukának no meg nekem is tetszett.De ez nagyon távoli dolog még, a Veki miatt nem hívtak vissza.Nagyon, meg mindenáron nem eladó.Annyira nem rossz ez! :D Csak hátha... Losi?Hmmm? Ennyit nem ér egy 96'-os Primera.Amúgy meg még nem hívott a vevőelölt.gyanítom a pénzügyi tanácsadója kicsit sokallta a havi 28055ft-ot.... :D No meg voltam Ferinél, aztán kértem tőle olyan hőgombócot.Azóta a gép tünetmentes.Egyelőre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 ....A szín nekem tecc, volt 2 piros verdám.A subaruklubnál próbáltam v.mi infóra lelni ennél a motorválasztásnál, de a népítéletponthu-n alig volt infó róla.Állítólag EZT elég nehéz kicsinálni, mert nincs rajta turbo. Amúgy anyukának no meg nekem is tetszett.De ez nagyon távoli dolog még, a Veki miatt nem hívtak vissza.Nagyon, meg mindenáron nem eladó.Annyira nem rossz ez! :) Csak hátha.... Ott egy egész fórum te kit érdekel a népítélet ? :D Arra nagyon figyelj viszont döntés előtt - szerintem -, hogy nagyon szűk réteg számára lehet érdekes ez az autó. főleg hogy nem turbós, főleg, hogy kombi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Arra nagyon figyelj viszont döntés előtt - szerintem -, hogy nagyon szűk réteg számára lehet érdekes ez az autó. főleg hogy nem turbós, főleg, hogy kombi. Nekem tetszene.... :) Amúgy meg a Corsa sem volt mindig 2.0!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 mammamijja... megint autót vesztek? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 mammamijja... megint autót vesztek? :D :D Veszünk??Még el sem adtuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Veszünk??Még el sem adtuk! :) De a kezed megint biliszagú már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 De a kezed megint biliszagú már! :) A reményhal meg utoljára......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 A reményhal meg utoljára......... :) A remény hal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 A remény hal... :) Amúgy még nem hívott fel a srác mindig, szal sztem továbbra is boldog Opel tulaj maradok még egy pár10e.ft erejéig..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Elsőre biztos érdekes lesz a jobb oldalról... :D :) :D Mostanában mindig ilyen képeket linkel valamiért. :D Lehet, hogy tényleg kéne neki egy jobbkormányos, bár azon is gyorsan túladna. Én azt látom, hogy nem tudja milyen kocsit vegyen, mert sorra próbálgatja a lehetőségeket. Szerintem, ha lesz egy újabb az sem marad fél évnél tovább, mert megint nem fog valami megfelelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Mostanában mindig ilyen képeket linkel valamiért. :) Lehet, hogy tényleg kéne neki egy jobbkormányos, bár azon is gyorsan túladna. Én azt látom, hogy nem tudja milyen kocsit vegyen, mert sorra próbálgatja a lehetőségeket. Szerintem, ha lesz egy újabb az sem marad fél évnél tovább, mert megint nem fog valami megfelelni. :D :D :D Nagykirályság egy ilyen verda, én szeretem is, de elegem van a "nemszertetem mert nagy és nem vezetem" dologból. Akkor bazzeg legyen kisebb, pont olyan amilyen egy zömében városban használt kisautó.Vagy legalább is középkategóriás. Ebként NEM bubu lesz, mert pont ott lennék vele mint fogyasztásilag, mint alkatrészárilag mint a vekivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Csak hogy ne mindig a kormányon csámcsogjon a tisztelt nagyérdemű! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 ..de elegem van a "nemszertetem mert nagy és nem vezetem" dologból... Ja, Timinek nem tetszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Ja, Timinek nem tetszik? Süllyed..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 Süllyed..... :) Nem csodálkozom! Reni az astrát sem szereti már annyira vezetni. Rövidek a lábai :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts