warwolf Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 érdekes hiba... talán dieselt kellene venni :D azzal is van kannázni való, viszek neked 4-et V.mi faxa, pörgetett órásat..... :) Thx de nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Emberek, ha mindenki suzit vesz, akkor rendezzünk egy suzuki-találkozót! :) mi is megyünk a literes cserebogárral. (olyan zőőőd szine van) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Emberek, ha mindenki suzit vesz, akkor rendezzünk egy suzuki-találkozót! :D mi is megyünk a literes cserebogárral. (olyan zőőőd szine van) :D Sohaaaaaaaaaaaaaa!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Gyönyörű!!! Tényleg ne cseréld le soha. de... .... mondjuk hétköznapi rohangálósnak mellé egy sutyuki?.... csak, hogy ne lógj ki a sorból. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 .... mondjuk hétköznapi rohangálósnak mellé egy sutyuki?.... csak, hogy ne lógj ki a sorból. :D :D Nem láttad még JOhnny autójának a hátsó matricáját??? :D Amúgy osztom én is a véleményt, hogy szusit soha... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Második autónak asszonkának tökéletes szerintem. Persze a pénztárca engedné akkor lehetne jobb is, de hát nem igen engedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Kellene nekem olyan gégecső, vagy szívócső, ami légszűrőt és az injectort köti össze. Nincs valakinek elfekvőbe? Találtam egy szerelőt, aki rájött, hova lesz az olaj a vectrából :D (bár annak nincs köze az említett csőhöz) Hétfőn megyünk Kasza Ferihez, de gondoltam megkérdem itt, hátha tudtok valamit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Joee te ígértél nekem Hofit ugye meg lesz ? Asszonyod meg csomó pénzt :) Asszem nekem is van, meg rádiókabarém is, ha érdekel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Amúgy osztom én is a véleményt, hogy szusit soha... :) Bólogatós szmájli. Ma egy kicsit kertészkedtem. Elkezdtem a sarokban, hogy csinosodjon a kert. Erre mit találok? Törmelék. Na jó kiszedem. Egy tégla, két tégla, 1 féltégla , 2 féltégla, csempe, stb.... Komolyra vettem és elkezdtem mélyebbre ásni, erre kiderül, hogy találtam egy valaminek az alapját 10 centivel a felszín alatt. Kiástam 5 talicska tégla, és csempe törmeléket, egy rakás földet, egy karton nejlont, egy 5 literes vödörre való üveget. Szóval beletrafáltam a közepébe. Már csak a római kori leleteket várom: ave cezar vavan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Bólogatós szmájli. Ma egy kicsit kertészkedtem. Elkezdtem a sarokban, hogy csinosodjon a kert. Erre mit találok? Törmelék. Na jó kiszedem. Egy tégla, két tégla, 1 féltégla , 2 féltégla, csempe, stb.... Komolyra vettem és elkezdtem mélyebbre ásni, erre kiderül, hogy találtam egy valaminek az alapját 10 centivel a felszín alatt. Kiástam 5 talicska tégla, és csempe törmeléket, egy rakás földet, egy karton nejlont, egy 5 literes vödörre való üveget. Szóval beletrafáltam a közepébe. Már csak a római kori leleteket várom: ave cezar vavan :) Ahogy mondani szokták, egy kertes ház körül mindig van meló...:D amikor az ember már benne van, akkor jön rá, hogy előtte marhára nem gondolta volna, hogy ennyi :DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Ahogy mondani szokták, egy kertes ház körül mindig van meló... :) amikor az ember már benne van, akkor jön rá, hogy előtte marhára nem gondolta volna, hogy ennyi :D D Én 22 évig kertesben laktam, tehát nem sok a meglepi. De az ilyen rejtett kincsek okoznak kerek szemeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aXXon Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Kicsit rágyúrsz és másodállásban mehetsz régésznek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Kicsit rágyúrsz és másodállásban mehetsz régésznek Ezzel nem is lőttél nagyon mellé. Egy időben foglalkoztatott a dolog, hogy abba az irányba tanuljak tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Ma egy kicsit kertészkedtem. Közben sikerült felhívnod az illetékest, arról amiről tegnap este beszéltünk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Közben sikerült felhívnod az illetékest, arról amiről tegnap este beszéltünk? :) Igen, hétfőn kapok választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Igen, hétfőn kapok választ. Ok, közben már olvastam a másik topikban is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Második autónak asszonkának tökéletes szerintem. Persze a pénztárca engedné akkor lehetne jobb is, de hát nem igen engedi. Joee a Suzuki dudája is olyan tartós, mint az Opelé? (pályanapra emlékezve :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Ok!Én 9kor indulok itthonról! Mondom 9-kor! :) már felkeltem, reggeli és megyek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Joee a Suzuki dudája is olyan tartós, mint az Opelé? (pályanapra emlékezve :)) Nemtudom, mert úgy vettük hogy az az 1 dolog rossz rajta :D Meghát hétköznap nincs azárt ráragadva Reni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Kiskaszának: Opel VECTRA B Caravan 2.0DTH torotten elado! Y20DTH; full-full extrasan, szep allapotu fekete bor belso, gps, ulesfutes, xenon,minden elektromos, nagy szines display... 2001evj, 135.000km, kuldok fenykepet! Rendezett magyar papirokkal. Valoban alcsony arert oda tudom adni. (450.000 HUF korul) Kerem e-mailben, vagy telefonon jelentkezen akit erdekel! (e_fuzessery@qmark.hu;(30)743-7753) ebből nekem kéne pár dolog... pl a komplett belseje meg elektronika, neked meg az adagoló nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Uraim, úgy tűnik, hogy a Veki gazdára lelt, de segítséget kért az Úriember, autóhitel ügyben.Viszont Lombardosat nem akarnak kötni, mert egy korábbi tranzakció során sokba volt a korai hitelmódosítási díj. Holnap azért felhívom az ismim, de kellene még help.A lényeg, hogy minél kevesebb kezdővel el lehessen indítani a dolgot. S, hogy mi lesz helyette? Az még a jövő zenéje...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Uraim, úgy tűnik, hogy a Veki gazdára lelt, :) :D Holnap azért felhívom az ismim, de kellene még help.A lényeg, hogy minél kevesebb kezdővel el lehessen indítani a dolgot. Nekem az UNICREDIT -nél intéztük... kisfaludi utca... elég jó feltételek voltak...sztem :D De sajnos a Márk már nincs ott... de attól még be lehet kérdezősködni oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 :) :D Nekem az UNICREDIT -nél intéztük... kisfaludi utca... elég jó feltételek voltak...sztem :D De sajnos a Márk már nincs ott... de attól még be lehet kérdezősködni oda... Emléxel még, hogy mennyi kezdővel tudtad elhozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 S, hogy mi lesz helyette? Vegyél A Corsát akkor megint lesz egy darabig elfoglaltságod. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Emléxel még, hogy mennyi kezdővel tudtad elhozni? Ment pü... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts