Sziszi Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Akkor az már Hayabusa..... :D :) :D :D Azon meg hideg van és az eső is megver :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Vettem ma alufelniket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Vettem ma alufelniket. :) Valami infót róla? tipus,méret, ár? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Valami infót róla? tipus,méret, ár? :D :) A felni Alessio Montecarlo 15 coll 1 pereme karcos picit, de nem ütnek A Gumi Dunlop SP Sport vagy valami ilyesmi 195/60 R15, 70-80%-os a gumis szerint 60 ezer, persze használtan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SargaRigo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ez az fm-transzmitter dettó úgy néz ki, mint amit mi használunk. Na jó, nem teljesen, de nagyon hajaz rá. Ha még érdekes, akkor holnap megnézem a típusát neked. A metróban vettük 4k-ért. Véleményem szerint jó kis cucc. Úgy szól, mintha a fejegység nyomná az mp3-at a füledbe. Nyilván nem végeztünk méréseket, de a gyári fordos rádióval nem lehet hibát észrevenni benne. Ha occsóé elkapod, akkor szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele. Precízen be lehet lőni egy tetszőleges frekvenciát, 88 egész valamennyitől, gyakorlatilag a teljes fm-sávban. Poén, hogy ha ráállítom mondjuk a slágerre, akkor ha megunom az mp3-at, elég csak kihúzni a szivagyújtóból, és magától átvált a slágerre. Eddig még senki sem dudált rám, hogy a kedvenc adója helyett valami mp3 szól mikor mellé érek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 1.3 :) Annyian vettek körülöttem Swiftet, hogy nyilván én is benevezek 1be.Ilyesmire gondoltam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ennek rossz oldalon van a kormánya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ennek rossz oldalon van a kormánya. Átrakjuk a lendületbrigáddal, nemtéma! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ma átírattam az összes órát, víz villany stb.. Ráment az egész nap, de majdnem minden megvan. Egy két sallang maradt el csak. T-online-éknál nincs valakinek ismije? Hoznának ADSL-t, de csak telefonnal együtt, nekem meg az nem kéne. A szomszédomnál is olyan net van. Mármint telefonnal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Hoznának ADSL-t, de csak telefonnal együtt, nekem meg az nem kéne. A szomszédomnál is olyan net van. Mármint telefonnal együtt. Az miért baj?Az enyém is valszeg olyasmi lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Hoznának ADSL-t, de csak telefonnal együtt, nekem meg az nem kéne. A szomszédomnál is olyan net van. Mármint telefonnal együtt. Ha azért nem kell külön fizetned a net mellet, akkor nem elfér? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Ha azért nem kell külön fizetned a net mellet, akkor nem elfér? :) Még nem olvastam el a tájékoztatót, holnap átböngészem. Ha nem kell a telóért külön fizetni akkor meggondolandó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Még nem olvastam el a tájékoztatót, holnap átböngészem. Ha nem kell a telóért külön fizetni akkor meggondolandó. Olvasd el De, azt csinálnám, hogy matávtelefon beköt, és valami másik internetszolgáltatónál kötnék adsl-t matáv előfiz: 3900 (minimum erre lehet adsl-t kérni) fele lebeszélhető pl externet adsl : 2880 1 éves hűségidővel Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 ja és azért, mert a csupasz adsl is annyi mintha a 3900 felét lebeszéled + az adsl előfizetés = 5430 De nézz azért körbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Átrakjuk a lendületbrigáddal, nemtéma! :) De minek neked 1 Swift ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Gepárd! ADSL témát este megbeszéljük lehet telefonelőfizetés nélkül is rendelni igaz akkor drágább lesz a kiépítés. Esetleg a szomszéddal kellene megegyezni, hogy használnád az ő internetjét és beraknák egy WiFi-s routert és kész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 De minek neked 1 Swift ? Mer' sokan vettek ilyesmit erre felé! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Sokan benzint tankolnak bele pedig ha tudnák.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Találtam egy ilyet....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Vettem ma alufelniket. :D nyári gumi rlz, nem számít a reggeli -5 fok :D de csillivilli :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ez az fm-transzmitter dettó úgy néz ki, mint amit mi használunk. Na jó, nem teljesen, de nagyon hajaz rá. Ha még érdekes, akkor holnap megnézem a típusát neked. A metróban vettük 4k-ért. Véleményem szerint jó kis cucc. Úgy szól, mintha a fejegység nyomná az mp3-at a füledbe. Nyilván nem végeztünk méréseket, de a gyári fordos rádióval nem lehet hibát észrevenni benne. Ha occsóé elkapod, akkor szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele. Precízen be lehet lőni egy tetszőleges frekvenciát, 88 egész valamennyitől, gyakorlatilag a teljes fm-sávban. Poén, hogy ha ráállítom mondjuk a slágerre, akkor ha megunom az mp3-at, elég csak kihúzni a szivagyújtóból, és magától átvált a slágerre. Eddig még senki sem dudált rám, hogy a kedvenc adója helyett valami mp3 szól mikor mellé érek... :D Köszönöm az információt, akkor valószínű benevezek egyre! A típust ha megnéznéd megköszönném. Tiszta jó ötlet, sokan hallgatnak gong-ot, lehet vele szivatni a városba a népet a piros lámpánál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suba Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 nyári gumi rlz, nem számít a reggeli -5 fok :D de csillivilli :D Nem bírtam ki hogy ne tegyem fel őket. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nem bírtam ki hogy ne tegyem fel őket. :D :) Én azért még kivárok........no meg kellene venni új ruhát is a felnikre..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Gepárd! ADSL témát este megbeszéljük ... Okés. Mondjuk azt nem tudom a szomszédnak mennyi a sávszéle', de majd rákérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Találtam egy ilyet....... de szépen kerekített összeg! :) még jó, hogy nem 999 a vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts