Sziszi Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Akkor az már Hayabusa..... :D :) :D :D Azon meg hideg van és az eső is megver :P
Kacsero Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Vettem ma alufelniket. :) Valami infót róla? tipus,méret, ár? :D :D
Suba Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Valami infót róla? tipus,méret, ár? :D :) A felni Alessio Montecarlo 15 coll 1 pereme karcos picit, de nem ütnek A Gumi Dunlop SP Sport vagy valami ilyesmi 195/60 R15, 70-80%-os a gumis szerint 60 ezer, persze használtan.
SargaRigo Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Ez az fm-transzmitter dettó úgy néz ki, mint amit mi használunk. Na jó, nem teljesen, de nagyon hajaz rá. Ha még érdekes, akkor holnap megnézem a típusát neked. A metróban vettük 4k-ért. Véleményem szerint jó kis cucc. Úgy szól, mintha a fejegység nyomná az mp3-at a füledbe. Nyilván nem végeztünk méréseket, de a gyári fordos rádióval nem lehet hibát észrevenni benne. Ha occsóé elkapod, akkor szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele. Precízen be lehet lőni egy tetszőleges frekvenciát, 88 egész valamennyitől, gyakorlatilag a teljes fm-sávban. Poén, hogy ha ráállítom mondjuk a slágerre, akkor ha megunom az mp3-at, elég csak kihúzni a szivagyújtóból, és magától átvált a slágerre. Eddig még senki sem dudált rám, hogy a kedvenc adója helyett valami mp3 szól mikor mellé érek... :)
warwolf Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 1.3 :) Annyian vettek körülöttem Swiftet, hogy nyilván én is benevezek 1be.Ilyesmire gondoltam......
warwolf Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Ennek rossz oldalon van a kormánya. Átrakjuk a lendületbrigáddal, nemtéma! :)
Gepard Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Ma átírattam az összes órát, víz villany stb.. Ráment az egész nap, de majdnem minden megvan. Egy két sallang maradt el csak. T-online-éknál nincs valakinek ismije? Hoznának ADSL-t, de csak telefonnal együtt, nekem meg az nem kéne. A szomszédomnál is olyan net van. Mármint telefonnal együtt.
warwolf Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Hoznának ADSL-t, de csak telefonnal együtt, nekem meg az nem kéne. A szomszédomnál is olyan net van. Mármint telefonnal együtt. Az miért baj?Az enyém is valszeg olyasmi lesz....
Kacsero Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Hoznának ADSL-t, de csak telefonnal együtt, nekem meg az nem kéne. A szomszédomnál is olyan net van. Mármint telefonnal együtt. Ha azért nem kell külön fizetned a net mellet, akkor nem elfér? :)
Gepard Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Ha azért nem kell külön fizetned a net mellet, akkor nem elfér? :) Még nem olvastam el a tájékoztatót, holnap átböngészem. Ha nem kell a telóért külön fizetni akkor meggondolandó.
pjoc Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Még nem olvastam el a tájékoztatót, holnap átböngészem. Ha nem kell a telóért külön fizetni akkor meggondolandó. Olvasd el De, azt csinálnám, hogy matávtelefon beköt, és valami másik internetszolgáltatónál kötnék adsl-t matáv előfiz: 3900 (minimum erre lehet adsl-t kérni) fele lebeszélhető pl externet adsl : 2880 1 éves hűségidővel
pjoc Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 ja és azért, mert a csupasz adsl is annyi mintha a 3900 felét lebeszéled + az adsl előfizetés = 5430 De nézz azért körbe.
mélykék76 Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Átrakjuk a lendületbrigáddal, nemtéma! :) De minek neked 1 Swift ?
Udi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Gepárd! ADSL témát este megbeszéljük lehet telefonelőfizetés nélkül is rendelni igaz akkor drágább lesz a kiépítés. Esetleg a szomszéddal kellene megegyezni, hogy használnád az ő internetjét és beraknák egy WiFi-s routert és kész. :)
warwolf Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 De minek neked 1 Swift ? Mer' sokan vettek ilyesmit erre felé! :)
Udi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Sokan benzint tankolnak bele pedig ha tudnák.... :)
tomi023 Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Vettem ma alufelniket. :D nyári gumi rlz, nem számít a reggeli -5 fok :D de csillivilli :)
Sziszi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Ez az fm-transzmitter dettó úgy néz ki, mint amit mi használunk. Na jó, nem teljesen, de nagyon hajaz rá. Ha még érdekes, akkor holnap megnézem a típusát neked. A metróban vettük 4k-ért. Véleményem szerint jó kis cucc. Úgy szól, mintha a fejegység nyomná az mp3-at a füledbe. Nyilván nem végeztünk méréseket, de a gyári fordos rádióval nem lehet hibát észrevenni benne. Ha occsóé elkapod, akkor szerintem érdemes lehet megpróbálkozni vele. Precízen be lehet lőni egy tetszőleges frekvenciát, 88 egész valamennyitől, gyakorlatilag a teljes fm-sávban. Poén, hogy ha ráállítom mondjuk a slágerre, akkor ha megunom az mp3-at, elég csak kihúzni a szivagyújtóból, és magától átvált a slágerre. Eddig még senki sem dudált rám, hogy a kedvenc adója helyett valami mp3 szól mikor mellé érek... :D Köszönöm az információt, akkor valószínű benevezek egyre! A típust ha megnéznéd megköszönném. Tiszta jó ötlet, sokan hallgatnak gong-ot, lehet vele szivatni a városba a népet a piros lámpánál :)
Suba Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 nyári gumi rlz, nem számít a reggeli -5 fok :D de csillivilli :D Nem bírtam ki hogy ne tegyem fel őket. :D :)
warwolf Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Nem bírtam ki hogy ne tegyem fel őket. :D :) Én azért még kivárok........no meg kellene venni új ruhát is a felnikre..... :D
Gepard Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Gepárd! ADSL témát este megbeszéljük ... Okés. Mondjuk azt nem tudom a szomszédnak mennyi a sávszéle', de majd rákérdezek.
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Találtam egy ilyet....... de szépen kerekített összeg! :) még jó, hogy nem 999 a vége.
Recommended Posts