three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 egyre jobban tetszik a szerb fórum ilyeneket linkelnek be a kollegák : Losi: GSM tele van magyar opelokkal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 nem kell vkit költöztetni vagy szállítani vmit? :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 nem kell vkit költöztetni vagy szállítani vmit? :P ;) :D :D ezt most, hogyan gondolod? nekem volna csomagom pesten, le kellene hozni Kecskemétre, Ma voltam de a kisautóval nem tudtam lehozni :D De mennem kell pénteken is :D és a hétvégén Kecelen voltam, ha ezt tudom lehetett volna minimeet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 hmm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ezt most, hogyan gondolod? nekem volna csomagom pesten, le kellene hozni Kecskemétre, Ma voltam de a kisautóval nem tudtam lehozni :D De mennem kell pénteken is :D és a hétvégén Kecelen voltam, ha ezt tudom lehetett volna minimeet :) 3,5tonnás ivecoval,szép nagy dobozos :P mindent megoldunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 egyre jobban tetszik a szerb fórum ilyeneket linkelnek be a kollegák : Losi: GSM Frankó! :) A Lexussal csak egy aprócska baj van.Ha mégis elromlana benne v.mi, akkor igen hosszadalmas idő, mire megérkezik az alkatrész.A Toyotánál csak pár nap max! :D A régi kapcsom elvileg még ott melózik Kiskőrösön, de murvarégen nem beszéltem vele.Hawertól kellett megtudnom, hogy pl. megnősült........ GSiCsabi! Valóban húzok a japánok felé, de erről főleg az exLancerem tehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Lehet átpártolok a peugeotre :D Ez a 306-os nagyon megfogott. Tudtok érvelni,hogy 1.8as peugeot avagy corsa gsi?? :D :D Tökre nehéz autót vásárolni,ha az embernek sok féle tettszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Lehet átpártolok a peugeotre :D Ez a 306-os nagyon megfogott. Tudtok érvelni,hogy 1.8as peugeot avagy corsa gsi?? :D :P Tökre nehéz autót vásárolni,ha az embernek sok féle tettszik :) Opelhez olcsó minden, és mindig van raktáron.Pezsóhoz meg nem.Ahány féle, annyi féle alkatrész.Én nem vennék.Nem beszélve a kriminális töréstesztről.Olvass csak utána! ;) Szal elfogultság nélkül én a Corsa B GSi-re szavaznék..... :D Már csak a fentarthatóság miatt is. Amúgy az egyik kolleginám, családi okok miatt megválna a V2000-étől.Annyit tudok a gépről, hogy 91'-es, C20XE 150LE.No meg, hogy 350e.-ért adná.Ha jól emléxem, a nyúlványokkal nincs gond.Egy misét megérne.Sztem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Üdv urak, elég rég jártam erre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Üdv urak, elég rég jártam erre. :) Nemkicsit régen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Sziszi-ék nyomják az AirSoft-ot. Mondjuk nem Tactical Sport, de puskák ott is vannak :) Emberre lőni azért csak izgalmasabb, ezért jobb az AirSoft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nemkicsit régen! :) Mentségemre szolgáljon hogy máshol se nagyon fórumozok, nincs időm rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sziszi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Őt is ismerem,anyám munkatársnőjének a lánya.Én annyira nem kezdenék ki vele,ha tudnád milyen ember is valójában. :) Iszonyat kíngörcs és akkor még enyhén fogalmaztam. Én is ismerem szerintem semmi probléma nincs vele, rendes, normális csaj ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Lehet átpártolok a peugeotre :) Tudtok érvelni,hogy 1.8as peugeot avagy corsa gsi?? :D :D Nem kell érvelni. Ülj bele egybe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Lehet átpártolok a peugeotre :D Ez a 306-os nagyon megfogott. Tudtok érvelni,hogy 1.8as peugeot avagy corsa gsi?? :D :P Tökre nehéz autót vásárolni,ha az embernek sok féle tettszik :) Hát igen, azért egy 1.9 GTi elég jól megy és az legál nagy cc / kis kasztni. Ez az autóvásárlásos dolog meg az esetek döntő többségében az érzelmekről is szól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 ezt most, hogyan gondolod? nekem volna csomagom pesten, le kellene hozni Kecskemétre, Ma voltam de a kisautóval nem tudtam lehozni :D De mennem kell pénteken is :D és a hétvégén Kecelen voltam, ha ezt tudom lehetett volna minimeet :) Üdv Farkangyal! /tomi023/ :D Csak azt szeretném kérdezni ha Pestre mész pénteken esetleg nem vállalnál nekem egy kis intézkedni valót!? erről lenne szó. Tüzijáték rakétát kéne venni... Ha esetleg megtudod oldani akkor jelezz már . Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Üdv Farkangyal! /tomi023/ :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Üdv Farkangyal! /tomi023/ :) Csak azt szeretném kérdezni ha Pestre mész pénteken esetleg nem vállalnál nekem egy kis intézkedni valót!? erről lenne szó. Tüzijáték rakétát kéne venni... Ha esetleg megtudod oldani akkor jelezz már . Köszi hmmm ez érdekes, nem kell ehez valami engedély? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 hmmm ez érdekes, nem kell ehez valami engedély? Nem semmi sem kell hozzá csak léééé. Engem Granada 22db 2200ft 19db tüzijáté silver 2500ft Top-set 68db 7500 tüzijáték rakéta érdekel. Ha elolvasod a dolgot figyelmesen akkor látni fogod hogy egész évben szabadon engedély nélkül használható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Opelhez olcsó minden, és mindig van raktáron.Pezsóhoz meg nem.Ahány féle, annyi féle alkatrész.Én nem vennék.Nem beszélve a kriminális töréstesztről.Olvass csak utána! :D Szal elfogultság nélkül én a Corsa B GSi-re szavaznék..... :D Már csak a fentarthatóság miatt is. Amúgy az egyik kolleginám, családi okok miatt megválna a V2000-étől.Annyit tudok a gépről, hogy 91'-es, C20XE 150LE.No meg, hogy 350e.-ért adná.Ha jól emléxem, a nyúlványokkal nincs gond.Egy misét megérne.Sztem.... bővebb infót tudsz adni a kis csodaságról? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 bővebb infót tudsz adni a kis csodaságról? :) Pontosan mire vagy kíváncsi?Sajnos klíma nincs benne, és foglalkozni kellene a verdával, de ennyiért sztem megéri.Már csak a motor+futómű miatt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Pontosan mire vagy kíváncsi?Sajnos klíma nincs benne, és foglalkozni kellene a verdával, de ennyiért sztem megéri.Már csak a motor+futómű miatt is. nekem az a legnagyobb bajom,h 1.6-osnál nagyobb köbös kocsit nem akarok,mert iszonyat drága az éves biztosítás rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nekem az a legnagyobb bajom,h 1.6-osnál nagyobb köbös kocsit nem akarok,mert iszonyat drága az éves biztosítás rá :) Ha már 1,6-ost veszel, akkor már magasabb kategóriába esel. Ilyen szempont alapján akár 2,0-t is vehetnél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem semmi sem kell hozzá csak léééé. Engem Granada 22db 2200ft 19db tüzijáté silver 2500ft Top-set 68db 7500 tüzijáték rakéta érdekel. Ha elolvasod a dolgot figyelmesen akkor látni fogod hogy egész évben szabadon engedély nélkül használható. Vissza akarsz foglalni valami korábban elcsatolt magyar települést ? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nagyobb köbös kocsit nem akarok,mert iszonyat drága az éves biztosítás rá :) Toyota Hiace 2446ccm A0 42000/év 68000-ről indult az alku. Szerinted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts