warwolf Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Na igen. Vannak érdekes esetek, ám míg te sacc/kb. árában vetted, addig én így utólag átgondolva qrva drágán. Gyanítom, idővel eljutok majd én is oda, ahol te tartasz.Ha csak nem gondolok 2t és eladom........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Én eze már túl vagyok, de gyk egy 0 km-es project nem most lesz, valamint a 0 km-ből az a felszereltség, amit szeretnék/megszoktam, az nem az én kategóriám, így 99.99%, hogy marad a vectra, hacsak be nem gorombulok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Én eze már túl vagyok, de gyk egy 0 km-es project nem most lesz, valamint a 0 km-ből az a felszereltség, amit szeretnék/megszoktam, az nem az én kategóriám, így 99.99%, hogy marad a vectra, hacsak be nem gorombulok. Hát új verdám nekem sem lesz, de v.mi hasonló felszereltségű verdára szívesen cserélném.Mostanság alig megyek 80-90km-h-val, arra meg éppen jó lenne v.mi kisccm.es bringa is....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szerintem egyikőtök se költött annyit a paripájára,mint én :) Nekünk ami van omegánk,4,20 hosszú 3m magas tandem futót huzogatott az ország útjain,németből idáig,ezek mellett trailerezett is. Az első motorig,még nem is kellett költeni rá. Ha gondoljátok olvassátok el ezt az igaz mesét,aki nem az ugorja át :D Szóval,még Belgiumból lett behozva,gyönyörű állapotú,igen pörgös motorral. Amikor megvettük 200e km volt benne. A mi kezünk alatt még úgy futott az eredeti motorjába,közel 300e km,pontosabban 554ekm volt,mikor Köln alatt kiment 2 könyöklő! Onnantól kezdve 3motor csere,2t úgy rakott át a kedves szerelő,át se nézte,motorikusan,hengerfej tömítés stb,ami ilyenkor alap volna. A 3.motor az előző kettőből lett összerakva,közel 600e.-ért. Tudjátok mit kaptunk cserébe?? Semmit!! 9-13bár olajnyomásnál Würzburgnál beállt a motor,ja és a vezérmű lánc is elszakadt. Utolsóként,megpróbálkoztunk egy másik behozott motorral,amiben valósan 100e km volt,az van már benne 1éve,semmi gond nélkül. Mielött valaki megkérdezné,mért nem vettünk teherautót... azért,mert nem....! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Igen én is egyetértek az eddig leírtakkal, csakhogy ne felejtsük el azért az sem hogy kint miért is adták el ezeket a csodaverdákat. Hm... belevertek kint egy átlag verdába 4 éves korára 300ezret szerviz intervallum sűrűsödött aztán úgy voltak vele hogy itt az ideje elmenni új lovat venni mert ez már nem a régi erős ló, ennek már fáj itt ott szép de már nem olyan jó. Erre a magyar ,lengyel, román huszár elment és begyüjtötte a lovakat. Érdekes módon a határra érve már csak 75000 volt az órában. Itthon eladta mi megvettük belevertünk még kb 100-150 ezret aztán óratekerés 150000 az még pont jó egy 7 éves autónak,aztán ott van hogy közvélemény számára már minden tipus szar mert szétesik 150 ezernél. Ez ITT A BAJ !!!!! Bocs a hosszú eklézsiáért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 De azért akad egy két érdekes eset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Valaki nem űz ehez hasonló marhaságot ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joee Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Valaki nem űz ehez hasonló marhaságot ? Sziszi-ék nyomják az AirSoft-ot. Mondjuk nem Tactical Sport, de puskák ott is vannak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Valaki nem űz ehez hasonló marhaságot ? Hm.Nem rossz móka......... :) Ebként az én vekim is olyan 300e.-nél járhat......érzésre...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Tominak találtam....... :) Meg ezt is..... Ez meg sántít.Kormány kopottság vs. km.óra...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nekem ez jobban tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Hmmm... Autót kellene venni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Tominak találtam....... :) Meg ezt is..... Ez meg sántít.Kormány kopottság vs. km.óra...... Te, nagyon húzol a japók felé... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 iszonyat, mennyit zuhan az áruk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ma láttam egyik kereskedésben peugeot 306SX-et 500rugó. klíma,központi,ülésfűtés,ködlámpa elől-hátul,felnis,metál kék. ami bajság,mindenhol potyog le a festék,de az a fura,h alatta nincs rozsda.Annó jól lefújhattál :D A motor tér viszont úszott az olajfoltokban. Amúgy sztetek,mennyi lehet ennek a szervízelése későbbiek folyamán? alkatrész drága? 1.8-as benzines,pőrgősebb lehet,mint egy gsi corsa? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 jah és van benne SERVO!!!!! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 plusssz el.ablak,vmit még biztos lehagytam,nah mind1 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Pajának adok igazat :) mégis csak Lexus bár a Camry is tecc da az 3M Egyenlőre Hiace, már mentem vele 800km-t és nagyon tecc :D pénteken megmutatom... Losi ki a span a Toyotanal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 plusssz el.ablak,vmit még biztos lehagytam,nah mind1 :) Szóval van benne minden, ami elromolhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 és amit horroráron javítanak/cserélnek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ismerek olyat aki Toyota után ült pözsóba, most köpköd...telátod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 egyre jobban tetszik a szerb fórum ilyeneket linkelnek be a kollegák : Losi: GSM Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Höhöhö :D Ekkor még megvolt a bal tükröm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szép a zöld háttér. :) (is!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Nem, valljuk be őszintén: Szép zöld háttér, és ennyi, semmi is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts