Udi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Látom hamarosan jön a tavasz....mindenki be van zsongva... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Látom hamarosan jön a tavasz....mindenki be van zsongva... :D Mindenkinél zümmögnek a méhecskék...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 A tavasz hozhatna némi gazdagságot is :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Mik vannak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Mik vannak... Nem egészen tiszta a dolog, hogy megverte v. pedig csak berúgta a géptetőt....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 A tavasz hozhatna némi gazdagságot is :D :D Esetleg Calibra?Kecelen úgy tudom vannak páran már...... :) A hajósi verebek csiripolnak.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 Mik vannak... Szegény papi. Node 50000Ft-os kár egy trabantban? Ezen jót röhögtem! :D Egyetlen mocitető máris GTK! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 A gumis cimbim Toyota Celica motorháztetejét beszakította egy cserép az északi térfalnál.... :D A ház biztosítója 15-ezer forintot állapított meg.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 A gumis cimbim Toyota Celica motorháztetejét beszakította egy cserép az északi térfalnál.... :D A ház biztosítója 15-ezer forintot állapított meg.... :) Akkor célszerű lesz Wolf Úrnak polgári peres útra terelnie a dolgot...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Esetleg Calibra?Kecelen úgy tudom vannak páran már...... :) A hajósi verebek csiripolnak.... :D legalább ebben a kis cityben 6 Calibra van,bár tegnap láttam egy új festésűt,kérdés,h kié. de ebből max 1 amire azt mondom,hogy nah ez méltó a nevéhez :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 tegnap nézegettem audikat,azért egy ilyent biztos elkostólgatnák :D katt Lehet,nem kellene félnem,hogy valaki elsuhanna mellettem :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Valamiért nem hozza be a linket,na se baj,itt a száma: 130197173128 Aki ért hozzá,tudja hol keresse :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 tegnap nézegettem audikat,azért egy ilyent biztos elkostólgatnák :D katt Lehet,nem kellene félnem,hogy valaki elsuhanna mellettem :) :D Szemezgettem én is ódival. B4, 2.8 quattro.Aztán kicsit számoltam, és rájöttem, hogy nem tudnám fentartani.S, itt nem a fogyiról van zömében szó, hanem a murvadrága alkatrészárakról..... Szép, jó, jó a presztizse, de éppen ezért drága a fentartása....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
three Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Igazság az,hogy itthon nagyon elszabadultak a használt autók ára. Összegányolt romhalmazok annó belettek hozva és most mindenki megakar szabadulni tőle,de megfizethetetlen árakon :) Új bömbikben is csak az 5 misi felettit szabad megvenni,azok összevannak rakva. Borzalmas ez a magyar piaci árak. Afriaik most egész euban felvásárolják a használt régi keleti kocsikat,lehet ők tudnak vmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ....Igazság az,hogy itthon nagyon elszabadultak a használt autók ára. Összegányolt romhalmazok annó belettek hozva és most mindenki megakar szabadulni tőle,de megfizethetetlen árakon :).... Szerény ám annál kevésbé megalapozott véleményem szerint elég sok jó állapotú Kadett, Astra, Vectra, Calibra került be az országba annó. Az, hogy az állagmegóvás meg sen közelíti általában a szármzási országét az megint más kérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Szerény ám annál kevésbé megalapozott véleményem szerint elég sok jó állapotú Kadett, Astra, Vectra, Calibra került be az országba annó. Az, hogy az állagmegóvás meg sen közelíti általában a szármzási országét az megint más kérdés. ennek ittam/iszom a levét én is. Mert Rüsselheimtől 50 km-re szerintem megbecsülte a gazdi a vectrámat, mert kasztni terén igencsak jól áll/állt. Hazai első gazdi aztán igencsak sokat segített lepusztítani a műszaki tartalmat. Én meg csak locsolom a lóvét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Azért hamarosan a végére érsz. Vagy most kezdődik elölről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 a pénztárca végére. Mondjuk most azt a nyüves kormányösszekötőt csak ki kéne cserélni, meg a 2 stabiszilentet, mert már megvan véve, csak ilyen hidegben, és délelőttös műszakba járva nincs hozzá affinitásom. Amúgy ezzel nagyjából szerintem műszakira is mehetne a gép, ami amúgy is esedékes lesz 1,5 hónapon belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lassan nekem is esedékes egy műszaki. Kb 6 hónapja lejárt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 :) :D És Épülő autó mikor lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lassan nekem is esedékes egy műszaki. Kb 6 hónapja lejárt. :D Nekem nem is volt rajta sosem... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 :) :D És Épülő autó mikor lesz? Minek kérdezed, ha tudod? Egyszercsak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Pont azért kérdeztem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ennek ittam/iszom a levét én is. Mert Rüsselheimtől 50 km-re szerintem megbecsülte a gazdi a vectrámat, mert kasztni terén igencsak jól áll/állt. Hazai első gazdi aztán igencsak sokat segített lepusztítani a műszaki tartalmat. Én meg csak locsolom a lóvét... Énis tudnék pár érdekes dolgot kérdezni az előző, nagykálói tulajtól....Bár látszik, hogy költött a gépre, de a motorra vigyázhatott volna jobban ish..... :) Komoly baja nincs, csak........pl. jó lett volna, ha nem xar olajat tesz bele.......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Na igen. Vannak érdekes esetek, ám míg te sacc/kb. árában vetted, addig én így utólag átgondolva qrva drágán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts